• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

סאן מנחם - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מתוך one

“ אגב, בקבוצה מהכרמל מציינים לטובה את סאן מנחם שפתח מול ריינה, ולהבדיל מאוכזבים מאוד מיכולתו של ינון אליהו, שמעבר להרחקתו איבד לא מעט נקודות זכות וספק מתי יראה עוד דקות משחק בעתיד.”

מעניין מי בקבוצה בכרמל חושב ככה…
עוד מישהו חושב כמו הגורם? ( לכאורה )

העיקר שהוא מתדרך את כל העולם ואחותו על כמה שהוא היה היחידי ששיחק טוב

וואלה שווה להתחיל לגשש על ליידנר כהשאלה לינואר.
או אפילו רועי הרמן.

כי סאן הפך לשחקן עבר. איזו התרסקות מפוארת

Judokan אמר:
או אפילו רועי הרמן.

ליידנר לא ריאלי

הרמן מגן ימנית

אם כבר אז גרופר שגדל אצלנו במחלקת הנוער

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
או אפילו רועי הרמן.

ליידנר לא ריאלי

הרמן מגן ימנית

גרופר לא ריאלי. הוא משחק די בקביעות ברוטציה של לודוגורץ ודווקא נראה טוב.
ליידנר לא קיבל דקה מתחילת העונה, יש לו בעיות עם הדרכון האירופי ומרסלו הונחת לו על הראש - כשכבר יש את רייבצ'וק שהוא המגן הפותח. ליידנר זו לחלוטין אופציה ריאלית כעסקת השאלה כי אני גם לא רואה איך משהו מהמצב שלו משתנה עד ינואר.

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
או אפילו רועי הרמן.

ליידנר לא ריאלי

הרמן מגן ימנית

גרופר לא ריאלי. הוא משחק די בקביעות ברוטציה של לודוגורץ ודווקא נראה טוב.
ליידנר לא קיבל דקה מתחילת העונה, יש לו בעיות עם הדרכון האירופי ומרסלו הונחת לו על הראש - כשכבר יש את רייבצ'וק שהוא המגן הפותח. ליידנר זו לחלוטין אופציה ריאלית כעסקת השאלה כי אני גם לא רואה איך משהו מהמצב שלו משתנה עד ינואר.
כהשאלה יש מצב. דיברתי עם אוהדים של אולימפיאקוס והם אומרים שהיה אמור להיות לו דרכון רומני אבל בפועל זה לא מתקדם והם כבר כרגע בחריגה בכמות הזרים אז הם לא הולכים לרשום אותו בזמן הקרוב. מה שכן לא רואה למה מבחינתו לבוא כשיש את קורנו

יהיו לנו הרבה דקות לתת לשחקנים גם בחלק השני של העונה אחרי ינואר. העומס אולי יוקל מעט אחרי שליגת האלופות תסתיים, אבל עדיין יהיו רוטציות.
בטח מספיק לשחקן שלא מקבל דקה במקום אחר וצריך להצדיק את מקומו בנבחרת

אפשר גם לנסות אותו ככנף, יש לו יכולת התקפית טובה מאד ויכול לגוון לנו.

חחח מה בכנף מה חזרנו לתקופת מולנסטיין?
שחקן שלא יודע להניע כדור אתה רוצה לשים אותו בכנף.
הכנף היחידה שהוא צריך לראות זה את הכנף של המטוס כשיטיסו אותו מפה כבר.

Apoc אמר:
חחח מה בכנף מה חזרנו לתקופת מולנסטיין?
שחקן שלא יודע להניע כדור אתה רוצה לשים אותו בכנף.
הכנף היחידה שהוא צריך לראות זה את הכנף של המטוס כשיטיסו אותו מפה כבר.
חחח
התכוונתי לליידנר כשכתבו שיש לנו את קורנו....

אפשר להגיד על היכולת שלו הרבה דברים, אבל אני באמת חושב שלחדר הלבשה והחיבור עם הקהל הוא נכס יוצא דופן. הבנאדם אשכרה נופף בדגל ושר את השיר של קורנו עם האוהדים אחרי המשחק. לא ציני בכלל, זה מאוד לא מובן מאליו.

בשביל להרים את הקהל ואת השחקנים שיביאו את אביהו פנחסוב או את פלד, לא צריך את סאן מנחם בשביל זה.
הסיבה שהוא בסגל זה כי אין מגנים ישראלים ברמה, וכל עוד יש מגבלת זרים צריך שחקן כמוהו בסגל.
בגלל זה אני מאוד שמח שהחליטו להביא 4 שחקני הגנה זרים, זו הבנה של השוק הישראלי ומה שיש לו להציע.

benrey אמר:
בשביל להרים את הקהל ואת השחקנים שיביאו את אביהו פנחסוב או את פלד, לא צריך את סאן מנחם בשביל זה.
הסיבה שהוא בסגל זה כי אין מגנים ישראלים ברמה, וכל עוד יש מגבלת זרים צריך שחקן כמוהו בסגל.
בגלל זה אני מאוד שמח שהחליטו להביא 4 שחקני הגנה זרים, זו הבנה של השוק הישראלי ומה שיש לו להציע.

מסכים

לדעתי זאת צריכה להיות השנה האחרונה שלו במועדון. הוא בדעיכה משמעותית וגם בתור מגן מחליף הוא כבר לא עושה את העבודה. עדיף להביא מגן שמאלי צעיר יותר עם פוטנציאל מאשר להמשיך להישאר איתו

תמיד הסריח את הדשא, חלש מאוד. לשחרר בחינם.

וואלה חלש אבל אחרי המשחק היה אחראי על החגיגות וקרא בשם של קורנו שבעט אותו ממהרכב. שחקן בינוני מאוד אבל הוא באמת אוהד את המועדון, אני מעריך את זה.

חזרה
למעלה