ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אליאור אמר:חסכו את המאה אלף יורו על בלטקסה ונזרוק זין על האפשרות לעלות לצ'מפיונס.
Liberman אמר:אליאור אמר:חסכו את המאה אלף יורו על בלטקסה ונזרוק זין על האפשרות לעלות לצ'מפיונס.
כי בלטקסה זה השחקן שאם יגיע יעלה את אחוז הסיכויים שלנו להעפיל לאלופות. אני מבין.
אליאור אמר:Liberman אמר:אליאור אמר:חסכו את המאה אלף יורו על בלטקסה ונזרוק זין על האפשרות לעלות לצ'מפיונס.
כי בלטקסה זה השחקן שאם יגיע יעלה את אחוז הסיכויים שלנו להעפיל לאלופות. אני מבין.
אני לא טוען שהוא בהכרח יעשה את ההבדל, אלא שאם קורנו יעדר מאחד המשחקים ולא יהיה לנו מגן שמאלי מחליף זה בהחלט יכול לשנות.
hezildo אמר:ואם גם חזיזה פצוע/מורחק באותו זמן, מי יהיה מגן שמאלי?
צריך את בלטקסה בעמדה הזו, אין ברירה (עד שסאן יחזור אם בכלל יקח עוד הרבה זמן).
Apoc אמר:hezildo אמר:ואם גם חזיזה פצוע/מורחק באותו זמן, מי יהיה מגן שמאלי?
קורנו > חזיזה > שיבלי > הטוב מבין קנדיל/פודגורנו/חג'ג'/אלימלך > גולדברג/גרשון > שחקן נוער אנונימי > להחזיק את בלטקסה בסגל בלי סיבה
hezildo אמר:Apoc אמר:hezildo אמר:ואם גם חזיזה פצוע/מורחק באותו זמן, מי יהיה מגן שמאלי?
קורנו > חזיזה > שיבלי > הטוב מבין קנדיל/פודגורנו/חג'ג'/אלימלך > גולדברג/גרשון > שחקן נוער אנונימי > להחזיק את בלטקסה בסגל בלי סיבה
לא הבנתי, אתה רוצה לשים את שיבלי/קנדיל/פודגורנו/חג'ג'/אלימלך/גולדברג/גרשון כמגן שמאלי אם קורנו וחזיזה בחוץ?
Apoc אמר:hezildo אמר:Apoc אמר:קורנו > חזיזה > שיבלי > הטוב מבין קנדיל/פודגורנו/חג'ג'/אלימלך > גולדברג/גרשון > שחקן נוער אנונימי > להחזיק את בלטקסה בסגל בלי סיבה
לא הבנתי, אתה רוצה לשים את שיבלי/קנדיל/פודגורנו/חג'ג'/אלימלך/גולדברג/גרשון כמגן שמאלי אם קורנו וחזיזה בחוץ?
אני עובר מערך ל3-5-2 ושם את חזיזה שמאל. אם גם חזיזה לא כשיר, אז את שיבלי. ואז את כל השאר. כן.
אליאור אמר:Apoc אמר:hezildo אמר:לא הבנתי, אתה רוצה לשים את שיבלי/קנדיל/פודגורנו/חג'ג'/אלימלך/גולדברג/גרשון כמגן שמאלי אם קורנו וחזיזה בחוץ?
אני עובר מערך ל3-5-2 ושם את חזיזה שמאל. אם גם חזיזה לא כשיר, אז את שיבלי. ואז את כל השאר. כן.
שלמות המערך יותר חשובה מאשר שחקן כזה או אחר. עדיף לשחק בשיטה שעד היום היינו יותר טובים בה והצלחנו בה גם בליגה בשנה שעברה - 4-3-3. בשביל זה צריך מגן שמאלי מחליף.
אם עוברים שיטה בגלל חוסר של מגן שמאלי זה מלמד על בניית סגל לקויה או שיקול דעת לא נכון של המאמן.
מסכים.אליאור אמר:Apoc אמר:hezildo אמר:לא הבנתי, אתה רוצה לשים את שיבלי/קנדיל/פודגורנו/חג'ג'/אלימלך/גולדברג/גרשון כמגן שמאלי אם קורנו וחזיזה בחוץ?
שלמות המערך יותר חשובה מאשר שחקן כזה או אחר. עדיף לשחק בשיטה שעד היום היינו יותר טובים בה והצלחנו בה גם בליגה בשנה שעברה - 4-3-3. בשביל זה צריך מגן שמאלי מחליף.
אם עוברים שיטה בגלל חוסר של מגן שמאלי זה מלמד על בניית סגל לקויה או שיקול דעת לא נכון של המאמן.
סוף בנוער בשנה האחרונה שלו שיחק בעיקר כמגן ב352.KevinDurant אמר:אגב שיבלי שיחק בנוער וגם סוף לא מעט כמגנים ב352
Apoc אמר:hezildo אמר:ואם גם חזיזה פצוע/מורחק באותו זמן, מי יהיה מגן שמאלי?