ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Adi81 אמר:עכשיו תארו לכם שמגיע ינואר, סק ושואו באפריקה וקורנו נפצע ונעדר 2-3 משחקים. יש גבול כמה אפשר לשנות מערכים
אליאור אמר:ואם לסאן שוב יהיה זעזוע מוח (חס וחלילה) באמצע העונה? מה אז? צריך לעשות פה רכש ולא להסתמך על המזל כל היום.
ToniKroos אמר:אליאור אמר:ואם לסאן שוב יהיה זעזוע מוח (חס וחלילה) באמצע העונה? מה אז? צריך לעשות פה רכש ולא להסתמך על המזל כל היום.
אתה לא מבין... עדיף לחסוך את ה200 אלף שיוציאו על בלקטסה בשביל חלילה לקחת הימור אם סאן יצליח להתאןשש/לא לקבל שוב זעזוע מוח.
אשכרה 2 הצדדים משחקים פה בחיי אדם, איזה אנשים מטומטמים מנהלים אותנו ואיזה שחקן מטומטם
כובע קש אמר:או שפשוט לא חושבים שבלטסקה שחקן מספיק טוב, ובמקרה הזה הם צודקים
Judokan אמר:כובע קש אמר:או שפשוט לא חושבים שבלטסקה שחקן מספיק טוב, ובמקרה הזה הם צודקים
אז למה הם לא מחתימים מגן שמאלי אחר שהוא כן מספיק טוב?
או שאם בלטקסה יקבל שחרור בחינם זה פתאום יעלה את הרמה שלו?
כובע קש אמר:Judokan אמר:כובע קש אמר:או שפשוט לא חושבים שבלטסקה שחקן מספיק טוב, ובמקרה הזה הם צודקים
אז למה הם לא מחתימים מגן שמאלי אחר שהוא כן מספיק טוב?
אני לא יודע מה הם חושבים, לדעתי גם בחינם בלטקסה לא שווה מקום אצלנו
אני לא יודע כמה הם "מנהלים מומ" כמו זה שהכתבים סתם מפרסמים דברים שוב ושובJudokan אמר:כובע קש אמר:Judokan אמר:אז למה הם לא מחתימים מגן שמאלי אחר שהוא כן מספיק טוב?
מקבל את דעתך, אבל הדיון היה על האם מכבי חושבים שהוא מספיק טוב. וכאן אני לא חושב שהיו מנהלים מומ אם לא - אבל הניסיון להוריד מחיר ל0 בשם העיקרון זה שחר קלאסי
Judokan אמר:כובע קש אמר:Judokan אמר:אז למה הם לא מחתימים מגן שמאלי אחר שהוא כן מספיק טוב?
מקבל את דעתך, אבל הדיון היה על האם מכבי חושבים שהוא מספיק טוב. וכאן אני לא חושב שהיו מנהלים מומ אם לא - אבל הניסיון להוריד מחיר ל0 בשם העיקרון זה שחר קלאסי
גם אני. מזכירים את השם שלו בלי הפסקה כי זה מה יש אבל לא מרגיש שיש "מו''מ" בין הצדדים או ניסיון לצמצם פערים ודברים כאלה.כובע קש אמר:Judokan אמר:כובע קש אמר:אני לא יודע מה הם חושבים, לדעתי גם בחינם בלטקסה לא שווה מקום אצלנו
אני חושב שאם הם היו נעולים עליו הם היו משלמים את ה200 אלף שהאוסטרים דורשים עליו והוא היה נוחת פה בתחילת יוני
לא הבנתי למה ממשיכים להדהד פה את הסיפור עם ה200 אלף זה בכלל לא נכון, בן דור כבר חודש טוען שמה שתוקע את המעבר זה בונוס שבלטקסה אמור לקבול מוינה והאוסטרים לא רוצים לשלם לו כי הוא במילא עוזב ומנגד מכבי לא מוכנה לשלם לו את הבונוס הזה גם.Shocking4U אמר:ברור שרוצים אותו פה, די עם השטויות. גם לדעתי אין שום קשר לסיפור של סאן אלא נטו ניסיון לשחק איתם צ׳יקן מתוך יציאה מנקודת הנחה שככל שהחלון מתקרב לסופו הם יסכימו לשחרר אותו בחינם. לדעתי הם גם צודקים והוא באמת יקבל בסוף את השחרור בחינם השאלה אם שווה להסתכן כל כך מקצועית ולהישאר בלי מגן שמאלי על 200 אלף דולר פיצוי.