The real Tsepo
תנו לו את הסרט
Liberman אמר:אחחחחחח הייתי כל כך לבד כל השנים האלה שיצאתי נגדו ואנשים עמדו בשבילו על הגדר
מזדהה כל כך.
הבן אדם חוץ מיעני "גישה" ו"חוצפה" לא הראה מעולם כלום מבחינת כדורגל חוץ מחצי עונה סבבה לפני שנתיים ויכולת ניתור.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Liberman אמר:אחחחחחח הייתי כל כך לבד כל השנים האלה שיצאתי נגדו ואנשים עמדו בשבילו על הגדר
onn אמר:מזעזע . בכל פרמטר. אם במשחק כזה התפללתי שיתקפו אותנו מהצד של ינון ולא מהצד שלו זה אומר הרבה
GKagelmacher אמר:גם היום הצליח במעט זמן להראות על הפנים.
RakMaccabi31 אמר:GKagelmacher אמר:גם היום הצליח במעט זמן להראות על הפנים.
הוא לא הציל שם גול כשחתך מסירה ברחבה?
GKagelmacher אמר:RakMaccabi31 אמר:GKagelmacher אמר:גם היום הצליח במעט זמן להראות על הפנים.
הוא לא הציל שם גול כשחתך מסירה ברחבה?
יכול להיות שלא שמתי לב
Ganjot אמר:הפעולה החיובית היחידה זה שהוא "הציל" גול, אבל בתכלס זה בערך מה שמצופה ממגן לעשות, אם הוא לא היה לוקח את זה היינו קוטלים אותו.
נכנס וישר איבד כדורים ופשוט הרגיש כאילו הוא אדיש למשחק.
לא נמאס לו מלהכנס לתוך הרחבה במקום לעקוף מגן? יכולים להגיד עד מחר שזה הוראה של בכר שלמד מסיטי שהמגנים נכנסים לאמצע, עובדה שאצל קורנו ודניאל זה לא קורה.
נמאס לי לראות שחקני אגף נתקעים עם עצמם באגף כי המגן לא בא לעקוף אותם ולשחרר קצת את האזור, אלא גורם לעוד יותר עומס.
הכי מצחיק זה שהטיקט שלו שנים היה של מגן התקפי לכאורה. הוא אתלט ויש לו ניתור טוב אבל אין לו שום טאץ׳ בכדור והיסודות ההגנתיים שלו מזעזעים. כל פעם הוא נותן כל כך הרבה מרחב לשחקן שלו להכניס כדור זה מחרפן אותיGanjot אמר:הגנתית הוא חלש
התקפית זה לא שהוא חלש, זה פשוט לא משהו שקיים אצלו.
למה קורנו יכול לבשל 2 גולים ב4 מחזורים(מתוכם לא שיחק בסכנין או שעלה חילוף, ולא שיחק בב"ש, אז תכלס 2 משחקים), והחלש הזה לא מסוגל אפילו פס לתת כמו שצריך?
Shocking4U אמר:הכי מצחיק זה שהטיקט שלו שנים היה של מגן התקפי לכאורה. הוא אתלט ויש לו ניתור טוב אבל אין לו שום טאץ׳ בכדור והיסודות ההגנתיים שלו מזעזעים. כל פעם הוא נותן כל כך הרבה מרחב לשחקן שלו להכניס כדור זה מחרפן אותיGanjot אמר:הגנתית הוא חלש
התקפית זה לא שהוא חלש, זה פשוט לא משהו שקיים אצלו.
למה קורנו יכול לבשל 2 גולים ב4 מחזורים(מתוכם לא שיחק בסכנין או שעלה חילוף, ולא שיחק בב"ש, אז תכלס 2 משחקים), והחלש הזה לא מסוגל אפילו פס לתת כמו שצריך?
onn אמר:הייתי שם אותו שוער שלישי במקום פוקס, רק ניתור יש לו חח