• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן סאן מנחם

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מעבר לזה שאני לא מבין איך המשפחה שלו נותנת לו לחזור, חדשות איומות מבחינה מקצועית הוא מגן לרמה של ריינה בגג.
מועדון חכם מנסה לדחוף אותו לביתר ומוסיף כסף כדי להביא את מורזוב או לסרדינים ומביא מהם את נועם בן הרוש(יש לו שם בעיות עם החוזה).

הוא עוד לא חוזר. בכל מקרה גם אם יקבל הודעה שהוא יכול לחזור לאימונים שכוללים מגע עד שהוא יכנס לכושר משחק יקח לא מעט זמן. צריך לזכור שהוא לא היה להיט מבחינה מקצועית גם לפני הפציעה.

חסכו את המאה אלף יורו על בלטקסה ונזרוק זין על האפשרות לעלות לצ'מפיונס.

אליאור אמר:

כי בלטקסה זה השחקן שאם יגיע יעלה את אחוז הסיכויים שלנו להעפיל לאלופות. אני מבין.

Liberman אמר:
אליאור אמר:

כי בלטקסה זה השחקן שאם יגיע יעלה את אחוז הסיכויים שלנו להעפיל לאלופות. אני מבין.

אני לא טוען שהוא בהכרח יעשה את ההבדל, אלא שאם קורנו יעדר מאחד המשחקים ולא יהיה לנו מגן שמאלי מחליף זה בהחלט יכול לשנות.

אליאור אמר:
Liberman אמר:
אליאור אמר:

אני לא טוען שהוא בהכרח יעשה את ההבדל, אלא שאם קורנו יעדר מאחד המשחקים ולא יהיה לנו מגן שמאלי מחליף זה בהחלט יכול לשנות.

לא ישנה כלום לדעתי, חזיזה אפילו עדיף מבלטקסה כמגן שמאלי כמה שזה נשמע אירוני

זו גם הגישה שלי.
להביא שחקנים כמו בלטקסה או הישארות של סאן זה לא רלוונטי אלינו אפילו ב1%
כי גם ככה אם קורנו לא יכול לשחק יעלו שם את חזיזה או אפילו שיבלי רק לא שחקן שירגישו שאי אפשר לסמוך עליו.
זו הייתה הגישה של בכר וזה עד כה נראית גם הגישה של דגו ואני לגמרי מצדיק אותה ומאמין בה בעצמי.

ואם גם חזיזה פצוע/מורחק באותו זמן, מי יהיה מגן שמאלי?
צריך את בלטקסה בעמדה הזו, אין ברירה (עד שסאן יחזור אם בכלל יקח עוד הרבה זמן).

באופן כללי, חייבים גיבוי לעמדה הזו ובלטקסה הוא כנראה הטוב והאמין מתוך מה שזמין.
אבל אפוק צודק לחלוטין שהאימפקט שיהיה לבלטקסה בשלב הנוכחי הוא אפסי

hezildo אמר:

קורנו > חזיזה > שיבלי > הטוב מבין קנדיל/פודגורנו/חג'ג'/אלימלך > גולדברג/גרשון > שחקן נוער אנונימי > להחזיק את בלטקסה בסגל בלי סיבה

Apoc אמר:
hezildo אמר:

קורנו > חזיזה > שיבלי > הטוב מבין קנדיל/פודגורנו/חג'ג'/אלימלך > גולדברג/גרשון > שחקן נוער אנונימי > להחזיק את בלטקסה בסגל בלי סיבה

לא הבנתי, אתה רוצה לשים את שיבלי/קנדיל/פודגורנו/חג'ג'/אלימלך/גולדברג/גרשון כמגן שמאלי אם קורנו וחזיזה בחוץ?

hezildo אמר:
Apoc אמר:
hezildo אמר:

לא הבנתי, אתה רוצה לשים את שיבלי/קנדיל/פודגורנו/חג'ג'/אלימלך/גולדברג/גרשון כמגן שמאלי אם קורנו וחזיזה בחוץ?

אני עובר מערך ל3-5-2 ושם את חזיזה שמאל. אם גם חזיזה לא כשיר, אז את שיבלי. ואז את כל השאר. כן.

Apoc אמר:
hezildo אמר:
Apoc אמר:

אני עובר מערך ל3-5-2 ושם את חזיזה שמאל. אם גם חזיזה לא כשיר, אז את שיבלי. ואז את כל השאר. כן.

שלמות המערך יותר חשובה מאשר שחקן כזה או אחר. עדיף לשחק בשיטה שעד היום היינו יותר טובים בה והצלחנו בה גם בליגה בשנה שעברה - 4-3-3. בשביל זה צריך מגן שמאלי מחליף.
אם עוברים שיטה בגלל חוסר של מגן שמאלי זה מלמד על בניית סגל לקויה או שיקול דעת לא נכון של המאמן.

אליאור אמר:
Apoc אמר:
hezildo אמר:

שלמות המערך יותר חשובה מאשר שחקן כזה או אחר. עדיף לשחק בשיטה שעד היום היינו יותר טובים בה והצלחנו בה גם בליגה בשנה שעברה - 4-3-3. בשביל זה צריך מגן שמאלי מחליף.
אם עוברים שיטה בגלל חוסר של מגן שמאלי זה מלמד על בניית סגל לקויה או שיקול דעת לא נכון של המאמן.

כשברק בכר היה צריך להתמודד עם חיסור של שחקן הרכב הוא לא תמיד העלה שחקן גיבוי שלו להרכב במקום אלא שינה את כל המערך
וככה גם דגו עשה לאחרונה
ובזה אני גם מאמין ותומך

אין מה לעשות, שחקנים כמו גוני ובלטקסה זה שחקנים שאני פשוט פחות סומך עליהם ולא רוצה לראות אותם מקבלים דקות.

אליאור אמר:
Apoc אמר:
hezildo אמר:

מסכים.
צריך שיהיה לך סט של שחקנים שיאפשרו לך לשחק בכמה שיטות.

אם פציעה של שחקן בודד תגרום לכך שהמערך שלך יהיה קבוע למשך כל המשחק אתה בבעיה, יהיה הרבה יותר קשה להפתיע ויהיה הרבה יותר קל לקבוצה היריבה להתכונן אליך.
לשחק עם שיבלי או סוף זה כמגנים בשיטה של 4 זה אפשרי, ולדעתי הם גם שיחקו ככה נגד שריף לסרוגין, אבל זה לא אידאלי כמובן ומתאים רק במקרים שעושים all in.

KevinDurant אמר:
אגב שיבלי שיחק בנוער וגם סוף לא מעט כמגנים ב352
סוף בנוער בשנה האחרונה שלו שיחק בעיקר כמגן ב352.
בקו של 4 לא הייתי סומך עליו…

אגב אם היה לנו על הספסל בלם נורמאלי, במקרה שקורנו מוצהב או פצוע הייתי עולה עם גולדברג בתור מגן במקום להתחיל לאלתר עם שחקן התקפה כמגן בשיטה של 4.

עצם זה שמדברים על כל החלטורים האלו מראה כמה הקיץ הזה הוא ברמת הביזיון. היה צריך להיות פה מגן שמאלי לפני שבועיים כבר ולא להתחיל לחכות לסאן מנחם. באיזה מועדון נורמלי זה נשמע שיש מגן שמאלי אחד לכל שלבי המוקדמות ושאם הוא נפצע או מוצהב אתה צריך לשנות מערך? ועוד למערך שעד עכשיו העונה סירס אותנו התקפית? לעקם הכל בגלל שאי אפשר לשלם על בלטקסה 100 אלף יורו? עוד חרפה מיני רבות הקיץ.

רק עם ניהול כושל סומכים על המזל או שכל המערך משנה צורה בגלל העדרות אחת.

Apoc אמר:
hezildo אמר:

מסכים 100%.
אם סאן חוזר אז בכלל בלטקסה מיותר

עכשיו תארו לכם שמגיע ינואר, סק ושואו באפריקה וקורנו נפצע ונעדר 2-3 משחקים. יש גבול כמה אפשר לשנות מערכים

חזרה
למעלה