ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מאיפה הכרת? אתה צופה בליגה הצרפתית השנייה?Apoc אמר:חחחח האמת שהכרתי את אלפונס בגלל זה התבאסתי שהביאו אותו אפילו כפלסטר לחצי עונה
בכל ליגה יש שחקנים פחות טובים
KevinDurant אמר:מאיפה הכרת? אתה צופה בליגה הצרפתית השנייה?Apoc אמר:חחחח האמת שהכרתי את אלפונס בגלל זה התבאסתי שהביאו אותו אפילו כפלסטר לחצי עונה
בכל ליגה יש שחקנים פחות טובים
אני שואל ברצינות, אני עוקב אחרי הנושא פה ואני רואה המון שחקנים מהליגה הזו.
שוב, לדעתי השוק של הליגה הטורקית ושחקנים מקבוצות בלבל שלנו הוא יותר נכון לטעמי לפחות
Undertheknife אמר:https://www.transfermarkt.com/neto-borges/profil/spieler/557939
נטו בורגס- מגן שמאלי ברזילאי מטורף שאני עוקב אחריו תקופה והעברתי את השם שלו למחלקת הסקאוטינג.
פיזי, טכני, מהיר מאוד והכי חשוב בשנת חוזה.
מאוד מקווה שיהיו רציניים בהקשר שלו.
Shocking4U אמר:Undertheknife אמר:https://www.transfermarkt.com/neto-borges/profil/spieler/557939
נטו בורגס- מגן שמאלי ברזילאי מטורף שאני עוקב אחריו תקופה והעברתי את השם שלו למחלקת הסקאוטינג.
פיזי, טכני, מהיר מאוד והכי חשוב בשנת חוזה.
מאוד מקווה שיהיו רציניים בהקשר שלו.
איך אתה מעביר להם שמות? שולח לבורג/קישון?
Shocking4U אמר:Raoul Petretta
![]()
מגן שמאלי איטלקי בן 25
שיחק כל הקריירה בבאזל וסיים חוזה ועכשיו שחקן חופשי
שיחק עם באזל בליגת האלופות
נחשב מגן יצירתי ומוכשר התקפית וסיים את העונה עם 3 שערים ובישול.
חזר השנה מפציעה ברצועות ולכן יש הזדמנות (וגם סיכון) להביא אותו כי הוא שחקן מעל הרמה של הליגה הישראלית
אם לא הפציעה העונה הייתי אומר שהוא לא ריאלי לפה כי הוא בכיף ברמה של ליגה איטלקית אמצע טבלה ומטה או טופ ליגה בלגית.GKagelmacher אמר:Shocking4U אמר:Raoul Petretta
![]()
מגן שמאלי איטלקי בן 25
שיחק כל הקריירה בבאזל וסיים חוזה ועכשיו שחקן חופשי
שיחק עם באזל בליגת האלופות
נחשב מגן יצירתי ומוכשר התקפית וסיים את העונה עם 3 שערים ובישול.
חזר השנה מפציעה ברצועות ולכן יש הזדמנות (וגם סיכון) להביא אותו כי הוא שחקן מעל הרמה של הליגה הישראלית
לפי המנג׳ר אין לו איזה חוזה עתק. משהו בסביבות ה300 אלף יורו.
Apoc אמר:נומה לבאנשי
מגן ימני שווצרי בן 28, לוגאנו
מסיים חוזה ביוני 22'
3 שערים ו7 בישולים בליגה השווצרית העונה
מדד הריאליות: 7
אשמח לדעת למה לדעתך מדובר בשחקן איכותי יותר מהשבדי.יום-טוב שוקרון אמר:Apoc אמר:נומה לבאנשי
מגן ימני שווצרי בן 28, לוגאנו
מסיים חוזה ביוני 22'
3 שערים ו7 בישולים בליגה השווצרית העונה
מדד הריאליות: 7
זה שחקן ששווה לשים עליו את העין
למרות שעם נתונים כאלה מרשימים, השם שלו בוודאי כבר מככב בפנקסי הסקאוטים של מועדונים הרבה יותר גדולים מחיפה...
הוא שיחק יותר כשחקן כנף בשלושה בלמים מאשר כמגן ימנייום-טוב שוקרון אמר:רק רושם ראשוני, על פי המספרים שלו בעונה החולפת.
לא ראיתי את הרזומה המלא שלו לאורך הקריירה, ולא את היסטוריית הפציעות.
Shocking4U אמר:הוא עם אפס שערים העונה בסרביה. נראה לי הם למדו את הלקח ממקרה קלאוס
לשים את הכדור ברשת זה די אינדיקציה מבחינתי בשבילי. העונה האחרונה הטובה שלו הייתה ב2019 וזה היה בסין. שחקן שהקריירה שלו באופן מובהק נמצאת בירידה משמעותית. אם זה החלוץ שמייעדים לנו אז אבויUndertheknife אמר:Shocking4U אמר:הוא עם אפס שערים העונה בסרביה. נראה לי הם למדו את הלקח ממקרה קלאוס
לא אינדיקציה לדעתי.
אם מדייקים אז יש לו שער אחד בגביע אבל בטוטאל הוא שיחק 500 דק׳ בכל העונה.
כשיש לך ברוטציה חלוצים כמו שיש לך בכוכב האדום אז זה די מובן האמת.
Undertheknife אמר:Shocking4U אמר:הוא עם אפס שערים העונה בסרביה. נראה לי הם למדו את הלקח ממקרה קלאוס
לא אינדיקציה לדעתי.
אם מדייקים אז יש לו שער אחד בגביע אבל בטוטאל הוא שיחק 500 דק׳ בכל העונה.
כשיש לך ברוטציה חלוצים כמו שיש לך בכוכב האדום אז זה די מובן האמת.