• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

סקאוטינג קיץ 2022 נושא רשמי ע"ש ארנסט מאבוקה

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ירמייף כבר עם 18 שערי ליגה בשוודיה. המקום השני עם מחצית מהגולים.

מכונת שערים פסיכית לגמרי ירמייף.
ב"ש ממש מפגרים שהביאו את הסלאמי הזה ולא אותו.

לא רואה מצב שהיו מביאים אותו, סתם המצאה של פשיקרתי.

Apoc אמר:

מצחיק שאם זה היה יום שלישי שעבר, הטקסט פה (לא שלך אפוק) היה "איזה מפגרים אנחנו שהבאנו את פיירו ולא אותו"

לא צריך גם להלל את פיירו יותר מדי כמו שלא היה צריך לשחוט אותו יותר מדי אחרי ההופעה בסופר קאפ.

שחקן עם יתרונות וחסרונות ברורים, צריך לקוות שהיתרונות שלו יהיו מספיק איכותיים לליגה פה ויבואו לידי ביטוי.

לגבי ירמייף אני הבנתי שיש לו בעיות רציניות באופי ובגלל זה לא הלכו עליו, לא סתם הוא גם לא הצליח מחוץ לשבדיה והוא כבר בן 29

Judokan אמר:
Apoc אמר:

מצחיק שאם זה היה יום שלישי שעבר, הטקסט פה (לא שלך אפוק) היה "איזה מפגרים אנחנו שהבאנו את פיירו ולא אותו"
ירמייף יותר גולר מפיירו ויודע לסיים טוב יותר. פיירו יותר פיזי ויודע יותר להשתמש בגוף שלו מירמייף

הכוכב האדום החתימו את אירקלי אזרובי הגאורגי הצעיר מדינמו באטומי תמורת 300 אלף יורו
מגן שמאלי מופיע בתגובה ה-1

MHFC4EVER אמר:
הכוכב האדום החתימו את אירקלי אזרובי הגאורגי הצעיר מדינמו באטומי תמורת 300 אלף יורו

וואלה? שחקן אחו שמוטה

נו נו דה קוסטה שלפי הדיווחים היה ברשימות שלנו חתם באוקזר מהליגה הצרפתית

Apoc אמר:
MHFC4EVER אמר:

וואלה? שחקן אחו שמוטה
זה ההוא שדובר עליו במיליונים לטורקיה בזמנו? סה''כ 300 אלף יורו? מוזר מאוד

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
MHFC4EVER אמר:

וואלה? שחקן אחו שמוטה
זה ההוא שדובר עליו במיליונים לטורקיה בזמנו? סה''כ 300 אלף יורו? מוזר מאוד

זה ההוא שאני כבר שנה מדבר עליו

MHFC4EVER אמר:
איפה ראית שמדובר ב300 אלף יורו?

KevinDurant אמר:
MHFC4EVER אמר:
איפה ראית שמדובר ב300 אלף יורו?

transfermarkt

MHFC4EVER אמר:
ירמייף כבר עם 18 שערי ליגה ב 15 הופעות

ושוב אני שואל - אחרי שראיתם את פיירו בתקופה הזו, יש מישהו שהיה מחליף אותו בירמייב?

Judokan אמר:
MHFC4EVER אמר:
ירמייף כבר עם 18 שערי ליגה ב 15 הופעות

ושוב אני שואל - אחרי שראיתם את פיירו בתקופה הזו, יש מישהו שהיה מחליף אותו בירמייב?
עוד מוקדם להגיד. בינתיים עוד לא ראינו אותו מסיים כמו שצריך עם הרגליים גם כשזה הגיע לרגל החזקה שלו. ירמייף פינישר יותר טוב אבל עם פחות נוכחות פיזית למרות שהם בגובה דומה

חושב שלבכר יותר חשוב סט כללי של יכולות חלוץ, מאשר תכונה ספציפית של איך הוא מסיים ברחבה. חוץ מזה ירמייף מפציץ העונה בקבוצה קטנה בשוודיה, אך די נכשל מחוצה לה.

חזרה
למעלה