• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

שופטים ובית דין בצהוב - נושא רשמי

אם יעמידו אותו לדין (וכנראה שיעמידו) על "תנועת יריקה" שזה ואו חדש של בית הדין
זה יהיה ברביעי אחרי המשחק, כי הם לא עובדים בימים אחרים שם במחלקת בורקסים ונוף
אז ההרחקה המינימלית שהם נותנים של 3 משחקים זה יהיה גם מהגמר גביע

אני בטוח שאצילי יורחק. כבר כרגע מתנהל קמפיין עצום במיוחד של אוהדי הצהבת כדי להרחיק אותו. אם המועדון יעבור על זה בשלום הם חרפה, ספורי רץ להרביץ לקהל שלנו ולא קיבל על זה כלום.

Shocking4U אמר:
אני בטוח שאצילי יורחק. כבר כרגע מתנהל קמפיין עצום במיוחד של אוהדי הצהבת כדי להרחיק אותו. אם המועדון יעבור על זה בשלום הם חרפה, ספורי רץ להרביץ לקהל שלנו ולא קיבל על זה כלום.

קריאף קיבל משהו על יריקה לקהל?

SaTla אמר:
Shocking4U אמר:

כמעט בטוח שלא

תמיד אוהבים לקבוע תקדימים על הגב שלנו. המועדון צריך להלחם בזה בכל הכוח.

SaTla אמר:
Shocking4U אמר:

לא קיבל כלום קריאף

שמעו משהו מצחיק
אלונה החליטה שיהיה קהל בדרבי התל אביבי אבל במשחק בשלישי יהיה רק הקהל שלה במשחק חוץ !

ב״ש קיבלו הרגע בפועל עוד משחק בית מתנה. כשאנחנו ביקשנו להעתיק את הדרבי לחיפה אלונה התערבה וטענה לחוסר ספורטיביות. אנחנו נותנים יד לביזיון הזה שהקבוצה שנגדנו מקבלת בפועל משחק בית נוסף. מועדון בושה

אולי שפשוט יתנו לאלונה להחליט על עונשים וכו' של בית הדין? מה זה השטויות האלה?

מה שבטוח שלא תראו את המועדון הגנטלמני שלנו נאבק על הספורטיביות או עבור האוהדים שלו בזמן שאלונה ברקת מסדרת לקבוצה שלו משחקי בית אקסטרה. בגג הם יוציאו דרך בן דור הודעה מגורם במועדון שזה לא הוגן. חבורה של עלובי נפש

Shocking4U אמר:
מה שבטוח שלא תראו את המועדון הגנטלמני שלנו נאבק על הספורטיביות או עבור האוהדים שלו בזמן שאלונה ברקת מסדרת לקבוצה שלו משחקי בית אקסטרה. בגג הם יוציאו דרך בן דור הודעה מגורם במועדון שזה לא הוגן. חבורה של עלובי נפש

יותר ממה שהיה ב 2003. אבל ניקח הפעם את האליפות בכל מקרה.

סמרטוט יענקלה. אלונה משתינה עליו בקשת. אם הפועל תא מארחים את בש רק עם קהל של בש זה בושה וחרפה. לא לשכוח מי הראשונה שקפצה על אי העברת החצי גמר לסמי…( אלונה)

הזוי. מאשרים החלפה של משחק אטרקטיבי לקהל במשחק עם משמעות ישירה על מאבק האליפות. וכל זה אחרי שבית הדין נלחם בשיניים לסגור את הצפוני מול מכבי תא.

בעלים כזה לוזר

כל בעלים אחר כבר ממזמן מאיים על עזיבה, דורכים עליו פעם אחר פעם.

דווקא טוב מאוד שמחזירים לבש פייט
זה זכר לאירועי הגביע והדרבי שכאב להם בכוס שרצינו להעביר תמשחק לסמי עופר.

חזרה
למעלה