• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

שופטים ובית דין בצהוב - נושא רשמי

לא יאומן שהעמידו אותנו לדין…. שעה אחריי המשחק. אבל כשיענקלה גנטלמן משתינים עליו. תלך תצא נגדם פעם אחת.

בירקי אמר:
לא יאומן שהעמידו אותנו לדין…. שעה אחריי המשחק. אבל כשיענקלה גנטלמן משתינים עליו. תלך תצא נגדם פעם אחת.

הוא מרוצה מזה, לא הבנת ? רוצה שילמדו אותנו לקח לא רק על זה גם על השלכת החפצים והאבוקות .
מספיק היה לראות את הפרצוף הכעוס שלו(ובצדק) אחרי הפריצה הזאת .

דרך אגב שינוי בחוקה החל מה- 1.7
ראיתם את השוער האוסטרלי הרקדן בפנדלים מול פרו בפלייאוף העלייה למונדיאל?
אז החל מה- 1.7 זה כבר לא חוקי כי יש שינוי בחוקת הפנדלים ושוער יהיה חייב להיות עם 2 הרגליים בקו השער בעת ביצוע הבעיטה - וזה פוגע גם בג'וש שנהג לעמוד (ולזוז מאחורי קו השער)!
אם הבנתי נכון נשינוי יהיה למשך שנה ויבחן מחדש

כנראה הם פשוט לא אוהבים את זה ששוערים לוקחים פנדלים

מה בנוגע לחזיזים מהדרומי בסוף המשחק מול מכבי ת"א?
יש סיכוי שאיכשהו שכחו מזה, או שיזכרו ויעשו את הדיון בתחילת העונה כדי לדפוק לנו אותה?

GKagelmacher אמר:
ברק.י אמר:
אפשר לציין את זה שהשיפוט אתמול היה מחפיר?

צוות שיפוט גרמני 🥰

אחרי זה מדברים על זה ששחקנים שלנו עצבניים על המגרש. לא שאני מצדיק, אבל קשה לא לאבד את הראש כשמעבר לטעויות השיפוט, השופט נותן לגיטימציה לבזבוזי זמן.

עזבו את זה, הוא גם הוציא צהובים ממש שערורייתיים לשחקנים שלנו אחרי עבירות של צהוב של אולימפיאקוס

Shocking4U אמר:
עזבו את זה, הוא גם הוציא צהובים ממש שערורייתיים לשחקנים שלנו אחרי עבירות של צהוב של אולימפיאקוס

מזעזע. התקשיתי להאמין שנצפה בשופטים כאלה במפעל אירופאי נחשב. כשבליגה יש שיפוט כזה, מדברים פה שבוע על משחק האימים של השופט (לא עושים עם זה כלום, אבל זה בשיח).

הפחד שלי זה ששבוע הבא זה יהיה אפילו עוד יותר גרוע באיצטדיון שלהם ושהם יקבלו שיפוט ביתי מאוד

Shocking4U אמר:
הפחד שלי זה ששבוע הבא זה יהיה אפילו עוד יותר גרוע באיצטדיון שלהם ושהם יקבלו שיפוט ביתי מאוד

כנראה שבאירופה זה עובד לפי איזה מועדון יותר גדול והשיפוט בהתאם.

אוהב שופטים מזרח אירופאיים. לא רואים בעיניים

השופט היום אחד הטובים שראיתי
שפט נטו כמו שהיה אמור, לא שם על הקהל של אולימפיאקוס והלחץ שניסו להפעיל השחקנים והמועדון

Apoc אמר:
שפט נטו כמו שהיה אמור, לא שם על הקהל של אולימפיאקוס והלחץ שניסו להפעיל השחקנים והמועדון

שקשקתי בגול הפסול שלהם. שופט פחדן היה מאשר.

GKagelmacher אמר:
Apoc אמר:

שקשקתי בגול הפסול שלהם. שופט פחדן היה מאשר.
הוא שרק מיד, אפילו לא חשב על זה שניה.

שופט איטלקי נגד לימסול. אני שונא שופטים מאיטליה.
סטטיסטיקה שלו לא קשוחה מדי: 5 צהובים למשחק, אדום לכל 3 משחקים.

חזרה
למעלה