• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

שופטים ובית דין בצהוב - נושא רשמי

אריק זה אמר:
שופט איטלקי נגד לימסול. אני שונא שופטים מאיטליה.
סטטיסטיקה שלו לא קשוחה מדי: 5 צהובים למשחק, אדום לכל 3 משחקים.

מצד שני אלה שופטים שנוטים להיות סופר מושפעים מאווירה ביתית במגרש. וגם נותנים לשחק יותר אגרסיבי שזה טוב לנו

באנגליה מדווחים כי הקלטת השיחות שנעשות בין שופט המשחק לשופט הואר בזמן קבלת החלטות במשחקים יהפכו להיות זמינות לציבור לאחר המשחקים. המטרה היא להרחיב את השקיפות של החלטות השופטים, בגלל בעיה חוקית לא ניתן להשמיע את השיחות האלה בלייב.

מתי פה?

KevinDurant אמר:
באנגליה מדווחים כי הקלטת השיחות שנעשות בין שופט המשחק לשופט הואר בזמן קבלת החלטות במשחקים יהפכו להיות זמינות לציבור לאחר המשחקים. המטרה היא להרחיב את השקיפות של החלטות השופטים, בגלל בעיה חוקית לא ניתן להשמיע את השיחות האלה בלייב.

מתי פה?

ברגע שזה יהפוך לסטנדרט זה יהיה חייב להיכנס גם לכאן.

Smile אמר:
KevinDurant אמר:

מתי פה?

ברגע שזה יהפוך לסטנדרט זה יהיה חייב להיכנס גם לכאן.

אני לא כל כך בטוח. באנגליה כבר היו אלמנטים מסויימים בשיפוט הVAR שהיו רק אצלם (כמו למשל בהתחלה שהשופט ראשי לא היה ניגש בכלל למסך לראות), אז יכול להיות שגם חשיפת השיחות תהיה ייחודית רק שם.

הולך להכנס VAR בקטגוריית נבדלים בטכנולוגיית AI. פסיכי.

KevinDurant אמר:

מתי פה?

בגביעים בדרום אמריקה זה קיים - לפעמים מתפרסמות שיחות מביכות לאללה, בסגנון
נניח היה פנדל 1000%
קוראים לשופט:
שופט- תראה לי, אני רוצה לראות שוב
ואר - שום דבר (רק כסח לו את הביצים)...
שופט- נראה לי פנדל
ואר- מה פתאום? לא נגע בו
שופט - נראה לי שכן
ואר- בחייך, זה לא פנדל
שופט - יאללה- שום דבר, להמשיך

גם למשחק הגומלין מול לימסול שובץ שופט די בכיר, פליקס צוויאר הגרמני, ששפט בליגת האלופות וגם ביורו.

מתי בליגה שלנו שיפוט כמו היום?
פשוט תענוג. נתן למשחק לזרום ולא שרק על כל תפיסה או מאבק פיזי, והיו היום הרבה מאוד כאלה בעיקר בין הבלמים לחלוצים, גם שלנו וגם שלהם.

אם זה היה היום משחק ליגה, פיירו היה מסיים עם ים עבירות

ירוק זה אני אמר:
מתי בליגה שלנו שיפוט כמו היום?
פשוט תענוג. נתן למשחק לזרום ולא שרק על כל תפיסה או מאבק פיזי, והיו היום הרבה מאוד כאלה בעיקר בין הבלמים לחלוצים, גם שלנו וגם שלהם.

אם זה היה היום משחק ליגה, פיירו היה מסיים עם ים עבירות
זה שופט בכיר גם בקנה מידה אירופאי.
איפה זה ואיפה הסחורה המסריחה שיש לנו בארץ.

פספס דריכה על פלאניץ צהוב כהה
חוץ מזה באמת שיפוט מצויין

משום מה בפייסבוק אוהדים משבחים את השופט נגד בלגרד

וואלה? היה שופט זבל. המציא עשרות עבירות שלא היה נגדנו, רק בגלל שחקן סרבי נפל
זה די הורס לנו את השטף, משחק הלחץ ולפעמים הרווחנו כדורים באזורים גבוהים שהשופט פשוט הרס לנו

RakMaccabi31 אמר:
משום מה בפייסבוק אוהדים משבחים את השופט נגד בלגרד

וואלה? היה שופט זבל. המציא עשרות עבירות שלא היה נגדנו, רק בגלל שחקן סרבי נפל
זה די הורס לנו את השטף, משחק הלחץ ולפעמים הרווחנו כדורים באזורים גבוהים שהשופט פשוט הרס לנו

החמרת ברמות הזויות.

סה"כ הוא עשה עבודה טובה לאורך המשחק. נתן למשחק לזרום ולשחק ברמת פיזיות ראויה (גם לנו וגם לכוכב).

ב-10 הדקות האחרונות של המחצית הראשונה הוא היה מאוד לא עקבי מהבחינה הזו והתחיל לתת שריקות על ליטופים (דברים שקודם לא שרק עליהם, למשל על פיירו במהלך שהתחיל את הגול הראשון של הכוכב) - אבל למעט זה היה בהחלט מעולה ביתר הזמן. הלוואי יותר שופטים כאלה

Judokan אמר:
ב-10 הדקות האחרונות של המחצית הראשונה הוא היה מאוד לא עקבי מהבחינה הזו והתחיל לתת שריקות על ליטופים

אתה מבין שאתה מדבר על דקות מאוד קריטיות בשבילנו שלא היינו במשחק והשופט החליט פשוט ללבוש חולצה כחולה
אפילו השדר הבריטי אמר שברגע שהמומנטום התחלף הכל רצה שהכדור יהיה אצל הכוכב

חזיזה חוטף כדור לקנגה (31:43) שפשוט החליט ליפול בלי שחזיזה נוגע בו
אלה מצבים שיכולים לשנות מומנטום אפילו בלי נאומים של בכר במחצית

חכה אני בטח אמצא לך גם דוגמאות לזה במחצית השניה

בגומלין ישפוט אנטוני טיילור, אחד השופטים הבכירים בעולם.

תל אביב נגד בני ריינה

פריד מוציא שני צהובים רצופים על תיקולים נקיים (אחד צהוב שני)

התחלנו

הראשון לא היה נקי וזה צהוב קל. השני גבולי אבל לא חושב שזה החלטה שערורייתית

השני בוודואות לא נגע, הראשון די בטוח שנקי
-

שניר לוי ישפוט את המשחק נגד נתניה
one1586090_0_0_800_444_0_x-large.jpg

חזרה
למעלה