• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

שופטים ובית דין בצהוב - נושא רשמי

Judokan אמר:
lemmacantor אמר:
ובניגוד לזיון שכל של שרון ניסים, אין שום הנחיה לשופט מרכזי לשנות בהכרח החלטה אחרי צפיה ב - VAR.

תראה את התגובה של יו"ר איגוד השופטים ותבין את רוח המפקד.

מפילים את האחריות על שופט הואר, כאילו בן אברהם לא זה שמקבל את ההחלטה וצריך לקבוע האם הוא אכן טעה או לא.

אז למה בכלל הם רוצים שילך לראות בעצמו במסך וישרוף עוד זמן? שיגידו לו באזניה תשרוק פנדל וזהו.

כי הם מפגרים, נראה לי זה דיי ברור שמדובר במפגרים

כדי להבין את ההבדל בין מועדון ג'נטלמני ששופטים מרגישים בנוח לדפוק אצלו בבית, למועדון גרמני שמקבל שריקות מונפצות -
מציע כבר מהיום להשוות את הנהי והפוקוס שהאדום של לוקאסן הולך לקבל, עם כל מיטב הטענות למה לא היה כלום ואיך שופטים מכריעים אליפות, לבית השתיקה המוחלטת שבה עובר השיפוט של הכלב הצהוב בן אברהם

Smurk אמר:
תתכוננו לשיפוט ביתי מאוד ביום שני

אומרים שזה גרינפלד. יש לי הרבה ביקורות על איכות השיפוט שלו אבל דבר אחד ייאמר לזכותו: הוא ניהל משחק עונה אחד, שניים או 10, והוא באמת שופט מאוזן. אחד שלא הולך עם הקבוצה הביתית או הקהל

Judokan אמר:
Smurk אמר:

אומרים שזה גרינפלד. יש לי הרבה ביקורות על איכות השיפוט שלו אבל דבר אחד ייאמר לזכותו: הוא ניהל משחק עונה אחד, שניים או 10, והוא באמת שופט מאוזן. אחד שלא הולך עם הקבוצה הביתית או הקהל
אני חולק עליך.

Smurk אמר:
Judokan אמר:
Smurk אמר:

אני חולק עליך.

תן דוגמה

Judokan אמר:
Smurk אמר:
Judokan אמר:
אני חולק עליך.

תן דוגמה
אני לא מאפסן כל משחק של גרינפלד. ממה שאני זוכר מדובר בשופט פנקסן ופוזאיסט.

Smurk אמר:
Judokan אמר:
Smurk אמר:
אני חולק עליך.

תן דוגמה
אני לא מאפסן כל משחק של גרינפלד. ממה שאני זוכר מדובר בשופט פנקסן ופוזאיסט.

אמרתי שאני לא מדבר על איכות השיפוט שלו. כל מה שאתה אומר נכון.
אבל בשונה מהרבה שופטים בליגה, הוא יודע להתמודד עם לחץ של קהל ומשחקים גדולים, ושופט מאוזן.

גרינפלד + משחק נגד הצהבת מביא לי ישר פלאשבק לפנדל ששרק לעבירה של רז מאיר על בן חיים במצב של 2-0 להם שאם לא הVAR היה עושה 3-0 וגומר את הסיפור, במשחק המהפך ההיסטורי מעונה שעברה.

אבל אני מסכים שהוא השופט שאני הכי סומך עליו משום מה.

Apoc אמר:
גרינפלד + משחק נגד הצהבת מביא לי ישר פלאשבק לפנדל ששרק לעבירה של רז מאיר על בן חיים במצב של 2-0 להם שאם לא הVAR היה עושה 3-0 וגומר את הסיפור, במשחק המהפך ההיסטורי מעונה שעברה.

אבל אני מסכים שהוא השופט שאני הכי סומך עליו משום מה.
סטריין, לא רז מאיר

אתם שיכורים עם גרינפלד ההזוי הזה?
במשחקים שלנו נגדם זה השופט הכי אפס שאפשר לקבל, עדיף את בן אברהם עליו.
לכו תסתכלו על ההפסד 2-1 עם הגול בפנדל של פשיץ'.
נתן שם פנדל לסבוריט בלי לחשוב בכלל (מזל שהיה ואר לתקן אותו), וגם לא שלף להם צהובים ואדומים.
פיבאן פירק את חזיזה בדקה ראשונה, לא נתן לו צהוב, פירק אותו בעוד 8 הזדמנויות שונות במהלך המשחק ולא קיבל צהוב. בדקה 80-85 קיבל צהוב רק.
קארצב עם כניסה של אדום בחזיזה, גם כן חמק מעונש.
אם אני זוכר נכון, גם הייתה נגיעת יד של הרננדס בסביבות דקה 85 שהייתה אמורה להיות פנדל.

בלי קשר, בדיוק מסוג השופטים שקונים כל נפילה ברחבה, ובכללי שורקים על כל נפילה של שחקן לדשא. שופט שחצן.

יגאל פריד כרגע הכי נורמלי בארץ.

גרינפלד זה השופט הכי אוברייטד שבליגה. מרגיש שמקדמים אותו רק כי הוא משדר חזותית סמכותיות בניגוד לשאר השופטים ה"לפלפים" בליגה.
למרות ההרחקה של רז מאיר במנהרה נגד ב''ש (בעיקר בגלל הקוון) אני חושב שרועי רן שטרייבר הוא השופט הכי טוב בליגה.

שימו לב לבכי שובר השיאים שלהם בתקשורת

"רוצים לתת למכבי חיפה את האליפות, אז שיתנו"

תתכונו לעוד שערוריות שיפוט נגדנו, זה לא נגמר.

Green991 אמר:

הלוואי והיינו עושים חצי ממה שהם עושים.
לא משנה אם אתמול היה טעות או לא, מבחינתם זה היה טעות (ועוד שם זה היה יש מאין, בניגוד לאצלנו שהמציאו לגמרי פנדל) והם הופכים את התקשורת ורצים להתלונן אחרי המשחק בכל מקום אפשרי כולל בראיונות.

אותנו דופקים בלי סוף, ולא פותחים תפה פעם אחת על שופט.

מה שכן, הכותרת בספורט5 ש'יתנו את האליפות למכבי חיפה', מביכה.
לא זוכר כתבה כזאת מהצד שלנו באליפות הראשונה עם בכר, כשהם קיבלו כל שבוע פנדל מומצא, התעלמות מנבדלים, ותוספות זמן עד שיגיע הגול.

הם המועדון היחיד שאני מכיר שמתדרך תוך כדי משחקים כתבים להוציא ידיעות על החלטות של שופטים. וזה בכוונה תמיד כדי להספיק במחצית להשפיע על השופטים לקראת המחצית השנייה.

כל הטענות שלהם מהמשחק אתמול לא מוצדקות

קיבלו פנדל ואדום 100%
השרץ עשה הצגה ברחבה ולא קיבל פנדל
ולהפך, ביתר לא קיבלה פנדל על נגיעת יד של ביטון בחומה אחרי שפרס ידיים כמו שוער

Ganjot אמר:
Green991 אמר:

הלוואי והיינו עושים חצי ממה שהם עושים.
לא משנה אם אתמול היה טעות או לא, מבחינתם זה היה טעות (ועוד שם זה היה יש מאין, בניגוד לאצלנו שהמציאו לגמרי פנדל) והם הופכים את התקשורת ורצים להתלונן אחרי המשחק בכל מקום אפשרי כולל בראיונות.

אותנו דופקים בלי סוף, ולא פותחים תפה פעם אחת על שופט.

מה שכן, הכותרת בספורט5 ש'יתנו את האליפות למכבי חיפה', מביכה.
לא זוכר כתבה כזאת מהצד שלנו באליפות הראשונה עם בכר, כשהם קיבלו כל שבוע פנדל מומצא, התעלמות מנבדלים, ותוספות זמן עד שיגיע הגול.

איזה שטויות
בסופו של יום בכל האתרים וכל המדיה ובכל מקום אמרו שהפנדל של הפועל ירושלים נגדנו זה היה פנדל מונפץ וטעות ברורה של צוות השיפוט וגם איגוד השופטים הודה בזה
ואת הפנדל ואדום שנשרקו נגדם מגבים גם באיגוד וגם בתקשורת למעט כל מיני כאלה בלי הכנה למוח כמו ברקוביץ' שפשוט לא מכירים את החוקים
אתם סתם מחפשים להתבכיין בקטע הזה

חזרה
למעלה