• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן שון (שונגו) גולדברג

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
גמר גביע רביעי שלו. 2 מ - 3 בזכיות. זכיה עם בני יהודה וב"ש. הפסיד עם בית"ר.

היחיד בקבוצה ששמר על יציבות לאורך כל העונה עם קרוב ל 0 טעויות במשחק .
מדהים .

פלאניץ' מוכר אותו פעם אחר פעם והוא לא נכנע. מדהים. אולי השחקן הכי טוב בליגה כיום

השחקן היחיד שמרגע שהפך לבלם סמכתי עליו בעיניים עצומות. כל משחק.

נתן הופעות נהדרות בנבחרת
שקט, בטוח, מנהיג. והכי חשוב - יציב כמו ברזל. הרצפה שלו הרבה יותר גבוהה מהרצפה של פלאניץ'. . הבלם הכי טוב שלנו בפער

מה שמכתיר בלם כבלם טוב או לא טוב זה לא הרצפה שלו
פלאניץ' עבר חצי עונה מזעזעת כמו רוב הקבוצה אבל לא הייתי משווה אותו לאף בלם ישראלי בדור הנוכחי, הוא כמה רמות מעל כל הסחלה הזה שנקרא הגנה ישראלית

יציבות זה שם המשחק. אני מעדיף בלם שנותן 30 הופעות סולידיות בעונה על פני בלם שנותן 15 הופעות גדולות ובשאר המשחקים מסריח את המגרש

גולדברג זה נכס

פלאניץ' היה דיי יציב במשך למעלה משנה וחצי (מאז שנכנס לקצב קצת אחרי טוטנהאם), אני לא שופט את החצי עונה האחרונה כי כולם כמעט היו על הרצפה.
עוד לא ראינו אגב את גולדברג לאורך יותר מעונה, אי אפשר לדעת אם זה ימשיך ברמה הזו או שנזכה לראות גם מה הרצפה שלו. אני אזכיר לך שלפני שהגיע הוא לא היה בדיוק שחקן גדול וגם אחרי שהגיע ונתן כמה הופעות טובות הרבה פה קראו לו "פלסטר" ורצו שיוחלף.

פלאניץ היה נוראי בסיבוב הראשון בעונה הראשונה שלו. אני לא רואה ממנו יציבות. יש לו יותר איכויות מגולדברג , אבל אם נשפוט את שניהם לפי התקופה שלהם אצלנו, אז גולדברג בלם הרבה יותר טוב ממנו, הרבה יותר אמין. אני סומך על גולדברג הרבה יותר מאשר על פלאניץ

זה לא נכון, הוא התייצב דיי מהר אחרי טוטנהאם ונתן הצגות. סוף ספטמבר-תחילת אוקטובר בערך זה מתי שהוא ממש כבר נכנס לזון.
פלאניץ' כשחקן כדורגל זה רמה אחרת, זה נכון שגולדברג גילה יציבות יותר בעונה החולפת אבל זה לא אומר שבעונה הקרובה פלאניץ' לא ימשיך להשאיר אבק לבלמי הליגה.
לא סתם בכר אמר שלשום שהוא הבלם הטוב בליגה.

לא יודע מה זה אומר לגבי המשך. בהמשך נראה. ושוב אני בוחן שחקן לפי יציבות, לא לפי הפוטנציאל. . כרגע גולדברג הבלם הכי טוב שלנו בפער עצום

פלאניץ' הוא נקודת תורפה במשחקים מול קבוצות סבירות ומעלה, ובמיוחד מול מכבי תא

זה כמו להגיד בנקודת השפל של שרי אחרי כמה חודשים ברצף שהוא היה על הפנים, שהוא שחקן פחות טוב מרמזי ספורי.
אני חושב שהפערים ברמות כשחקן כדורגל הם עצומים.

זה לא בא לידי ביטוי במגרש. בפועל פלאניץ' הוא נקודת תורפה במשחקים מול קבוצות סבירות ומעלה, ובמיוחד מול מכבי תל אביב

מה זה נקודת הנפל של שרי? שרי גם בימים פחות טובים הוא שחקן טוב בעייני. הרצפה של פלאניץ מאוד נמוכה

דווקא לדעתי הוא היה טוב גם במשחקים בקונפרנס.
שרי היה במשך כמה חודשים על הפנים ולא הורגש עד הפלייאוף, לא תרם מסירות מפתח ובמילא לא תורם במאבקים אז היה מינוס שחקן, אבל ברור שהתקרה שלו היא אדירה ולכן הוא שחקן יותר טוב פי כמה מספורי. להשוות את פלאניץ' לגולדברג זה על אותו התקן. לא משווים לפי רצפה בעונה נתונה.

שחקן בוגרים נמדד לפי היכולת שלו במגרש, לא לפי הפוטנציאל. זה לא קבוצת ילדים. מה שמעניין זה יכולת בפועל. הרצפה של פלאניץ מביכה בכל קנה מידה.

אם שרי לא טוב במשך כמה חודשים זה לא אומר שספורי טוב ממנו "כי הרצפה שלו ממש נמוכה", ואם פלאניץ' לא טוב במשך כמה חודשים זה לא אומר שגולדברג טוב ממנו.
פלאניץ' שחקן שהגיע לגמרי בטעות לכדורגל שלנו ואנחנו נראה את זה גם בעונה הקרובה כמו שראינו את זה במשך שנה וחצי.

איפה אמרתי שהרצפה של שרי ממש נמוכה או שספורי שחקן יותר טוב ממנו? שרי שחקן הרבה יותר איכותי מספורי וגם הרצפה שלו יותר גבוהה מהרצפה של ספורי
ספורי שחקן של בעיטה ומסירה, אין בו שום דבר מעבר. ערן לוי של המגזר

פלאניץ' לא הגיע לפה בטעות. אם בגיל 30 הליגה הכי טובה ששיחקת בה זו הליגה הסרבית או הישראלית, אז זה מה שאתה שווה. אין פה מקריות

חזרה
למעלה