ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הבעיה שאין מי שישחק במקומו אם דילן פצוע. אתה רוצה לפתוח עם ארד וסק?RakMaccabi31 אמר:ירידה תלולה ברמה, חייב מנוחה.
הכי הרבה דקות בקבוצה מתחילת העונה
חייב לנוח, התשישות שלו היא גם מנטלית ואם הוא "שווה" גול או שניים במשחק (גם בליגה) אז חייבים לדלל את הדקות שלו.Shocking4U אמר:הבעיה שאין מי שישחק במקומו אם דילן פצוע. אתה רוצה לפתוח עם ארד וסק?RakMaccabi31 אמר:ירידה תלולה ברמה, חייב מנוחה.
dyarok אמר:חייב לנוח, התשישות שלו היא גם מנטלית ואם הוא "שווה" גול או שניים במשחק (גם בליגה) אז חייבים לדלל את הדקות שלו.Shocking4U אמר:הבעיה שאין מי שישחק במקומו אם דילן פצוע. אתה רוצה לפתוח עם ארד וסק?RakMaccabi31 אמר:ירידה תלולה ברמה, חייב מנוחה.
זו המשמעות של העדר ספסל.
נכון שיש "רק" עוד 270 דקות עד הפגרה אבל נראה לי שלמשוך איתו משחקים מלאים יעלה לנו בעוד גולים.
אל תהיה בטוח בכלל שדילן יהיה כשיר לביתר.Judokan אמר:dyarok אמר:חייב לנוח, התשישות שלו היא גם מנטלית ואם הוא "שווה" גול או שניים במשחק (גם בליגה) אז חייבים לדלל את הדקות שלו.Shocking4U אמר:הבעיה שאין מי שישחק במקומו אם דילן פצוע. אתה רוצה לפתוח עם ארד וסק?
זו המשמעות של העדר ספסל.
נכון שיש "רק" עוד 270 דקות עד הפגרה אבל נראה לי שלמשוך איתו משחקים מלאים יעלה לנו בעוד גולים.
אין העדר ספסל. דילן יחזור מול בית"ר ושון חייב לקבל משחק על הספסל להתאושש.
דילן יוכל להוביל בהצלחה הגנה ליד סק או ארד.
Shocking4U אמר:אל תהיה בטוח בכלל שדילן יהיה כשיר לביתר.Judokan אמר:dyarok אמר:חייב לנוח, התשישות שלו היא גם מנטלית ואם הוא "שווה" גול או שניים במשחק (גם בליגה) אז חייבים לדלל את הדקות שלו.
זו המשמעות של העדר ספסל.
אין העדר ספסל. דילן יחזור מול בית"ר ושון חייב לקבל משחק על הספסל להתאושש.
אומרים שהוא לקח חלק רק בחלק הלא אינטנסיבי של האימון שלשוםJudokan אמר:Shocking4U אמר:אל תהיה בטוח בכלל שדילן יהיה כשיר לביתר.Judokan אמר:אין העדר ספסל. דילן יחזור מול בית"ר ושון חייב לקבל משחק על הספסל להתאושש.
אני בכנות לא רואה מצב שלא. אם הוא הצליח להשלים אימון שלשום, אז עד לבית"ר הוא כבר יהיה כשיר לפתוח.