ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Daniel123 אמר:Nirgreen אמר:יש חשש לקרע בצולבת
מחר בדיקות
תגיד לי, אתה מטריל בכוונה?
איזה קרע ואיזה נעליים כולה קיבל מכה חזקה מתחת לברך.
איך אתה מקפיץ לי את הפיוז עם התגובות ההזויות האלה שלך.
ענקNirgreen אמר:הפעם האחורה ששמענו בצקת זה לקחת חצי שנה.
קיצר לא חוזר בקרוב.
אצל ג'אבר היו סיבוכים אחרים, זאת פציעה שצריך לחכות ולראות איך הוא חוזר לאימונים, אם הכל בסדר אז כנראה הוא יהיה בסגל למשחק הראשון בפלייאוף, אם הוא יתקשה לחזור לאימונים אז כנראה יצטרכו לנתח וזה חודש בחוץ. כל עוד מדובר בברך אז יצאנו בזול כי זה היה יכול להיות יותר גרועShocking4U אמר:גם על ג’אבר אמרו בצקת בשלב מסויים והוא פספס חצי שנה של כדורגל
מצחיק אותי שעדיין לא הבנתם שהשחקנים עצמם מתים לשחק בנבחרת ומתעקשים לשחק, כאילו זה איזה גזירה מרושעת שנופלת עליהם מהשמיים.Shocking4U אמר:אין להאמפטי ודמפטי בושה. אחרי שזימנו אותו פעם שעברה למשחקי ידידות חסרי משמעות למרות שהוא היה עם פציעה ובעומס מטורף הם מזמנים אותו שוב כשהוא פצוע.
KevinDurant אמר:מצחיק אותי שעדיין לא הבנתם שהשחקנים עצמם מתים לשחק בנבחרת ומתעקשים לשחק, כאילו זה איזה גזירה מרושעת שנופלת עליהם מהשמיים.Shocking4U אמר:אין להאמפטי ודמפטי בושה. אחרי שזימנו אותו פעם שעברה למשחקי ידידות חסרי משמעות למרות שהוא היה עם פציעה ובעומס מטורף הם מזמנים אותו שוב כשהוא פצוע.
גם גולדברג, גם נטע, מתעקשים ורוצים לשחק, בדיוק כמו שבפגרת נבחרות האחרונה נטע התעקש לעלות לשחק מחצית ונפצע, אין לזה שום קשר לצוות המקצועי