ירוק רפואי
שחקן העונה
איזה שחקן טופ הוא, רק שיהיה בריא
אנדרייטד מטורף
אנדרייטד מטורף
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
adoram אמר:אני לא חושב שהיה בהיסטוריה של המועדון שחקן שהפער בין מה שרוב האוהדים חשבו עליו (היה סוג של קונצנזוס אפילו) כשהוא חתם פה - סותם חורים, שחקן של קבוצות קטנות, סמל לבינוניות, לבין מה שבפועל הוא נתן לנו, מקצועית וחברתית, היה גדול יותר.
adoram אמר:אני לא חושב שהיה בהיסטוריה של המועדון שחקן שהפער בין מה שרוב האוהדים חשבו עליו (היה סוג של קונצנזוס אפילו) כשהוא חתם פה - סותם חורים, שחקן של קבוצות קטנות, סמל לבינוניות, לבין מה שבפועל הוא נתן לנו, מקצועית וחברתית, היה גדול יותר.
Judokan אמר:adoram אמר:אני לא חושב שהיה בהיסטוריה של המועדון שחקן שהפער בין מה שרוב האוהדים חשבו עליו (היה סוג של קונצנזוס אפילו) כשהוא חתם פה - סותם חורים, שחקן של קבוצות קטנות, סמל לבינוניות, לבין מה שבפועל הוא נתן לנו, מקצועית וחברתית, היה גדול יותר.
יש, והוא אפילו שיחק איתו יחד. ג'וש כהן.
הגיע כנער תגלית, והפך לשחקן העונה ושחקן מפתח ב3 אליפויות
Shocking4U אמר:רוצה לתת לעצמי קרדיט שהייתי מהיחידים שהיה מבסוט על ההחתמה שלו ולשם שינוי לא נפלתי. ברור שלא חשבתי שהוא יהפוך לכזה מפלצת אבל חשבתי שהוא יהיה מגן שמאלי סולידי בהתחשב בעובדה שטאלב היה מזעזע וסאן שחקן לא יציב. מפה ועד מה שקיבלנו זה מטורף, הבן אדם המציא את עצמו מחדש ולדעתי מבחינת השלד שלנו כבלם ישראלי הוא אולי בטופ 3 שחקנים הכי חשובים בסגל. תחשבו כמה חסר לצהבת למשל בלם ישראלי טופ כמו שון. שון זה נכס ועוגן.
אי אפשר לסרב.Hulk אמר:המועדון יכול לסרב לשחרר אותו.
ברור לי שזה לא ייקרה אבל לא צריך לתת לו ללכת
KevinDurant אמר:אי אפשר לסרב.Hulk אמר:המועדון יכול לסרב לשחרר אותו.
ההתאחדות הישראלית קיבלה החלטה שחייב לשחרר את השחקנים (בניגוד למקומות אחרים בעולם)
Hulk אמר:המועדון יכול לסרב לשחרר אותו.
adoram אמר:כנראה שבסיבוב שני נסתדר בלעדיו.
אבל מה קורה אם הנבחרת מעפילה לרבע גמר והלאה?
ובכל מקרה, אחרי הטורניר שונגו יצטרך מנוחה, אז בתכלס הוא יהיה זמין רק לשלב הפלייאוף של הקונפרנס?
בהנחה האופטימית שאנחנו בכלל נגיע לשם.
חזיזוש אמר:adoram אמר:כנראה שבסיבוב שני נסתדר בלעדיו.
אבל מה קורה אם הנבחרת מעפילה לרבע גמר והלאה?
ובכל מקרה, אחרי הטורניר שונגו יצטרך מנוחה, אז בתכלס הוא יהיה זמין רק לשלב הפלייאוף של הקונפרנס?
בהנחה האופטימית שאנחנו בכלל נגיע לשם.
אם היית ספורטאי שגוזלים לו השתתפות באולימפיאדה בשביל פלייאוף קונפרנס היית שונא לנצח כל אדם שקשור בהחלטה הזאת
יש גבול זה לא משחק ידידות מול רומניה