ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אבל גם זוכרים שהוא נתן לפני זה 3 שנים מטורפות והוא הבלם הישראלי הכי טוב ששיחק פה כנראה מאז ומתמיד.Shocking4U אמר:אנשים שכל כך בונים עליו כשיחזור מהפציעה זוכרים שהוא היה מזעזע בשנה שעברה לפני שנפצע?
אז ומתמיד לא הייתי אומר. אבל היה שחקן טוב,השנה חייב לחזור לעצמו ולרמה שאיפיינה אותו, אם לא הוא בבעיה וגם אנחנוbenrey אמר:אבל גם זוכרים שהוא נתן לפני זה 3 שנים מטורפות והוא הבלם הישראלי הכי טוב ששיחק פה כנראה מאז ומתמיד.Shocking4U אמר:אנשים שכל כך בונים עליו כשיחזור מהפציעה זוכרים שהוא היה מזעזע בשנה שעברה לפני שנפצע?
בחור טוב, חזק מנטלית, עובד קשה, גיל שיא לבלם - הוא יחזור לעצמו…
אני עוקב מסוף שנות ה90 ואני זוכר בלמים ישראלים שפתחו פה בהרכב את בנאדו, חרזי, דקל, עופרי ארד, חבשי, שי מימון לא חושב שמישהו ברשימה הזו טוב ממנו. יכול להיות שהיה לפני ואני פשוט לא מכירgreenguy אמר:אז ומתמיד לא הייתי אומר. אבל היה שחקן טוב,השנה חייב לחזור לעצמו ולרמה שאיפיינה אותו, אם לא הוא בבעיה וגם אנחנוbenrey אמר:אבל גם זוכרים שהוא נתן לפני זה 3 שנים מטורפות והוא הבלם הישראלי הכי טוב ששיחק פה כנראה מאז ומתמיד.Shocking4U אמר:אנשים שכל כך בונים עליו כשיחזור מהפציעה זוכרים שהוא היה מזעזע בשנה שעברה לפני שנפצע?
הגזמת ממש. יותר טוב מבנאדו?benrey אמר:אני עוקב מסוף שנות ה90 ואני זוכר בלמים ישראלים שפתחו פה בהרכב את בנאדו, חרזי, דקל, עופרי ארד, חבשי, שי מימון לא חושב שמישהו ברשימה הזו טוב ממנו. יכול להיות שהיה לפני ואני פשוט לא מכירgreenguy אמר:אז ומתמיד לא הייתי אומר. אבל היה שחקן טוב,השנה חייב לחזור לעצמו ולרמה שאיפיינה אותו, אם לא הוא בבעיה וגם אנחנוbenrey אמר:אבל גם זוכרים שהוא נתן לפני זה 3 שנים מטורפות והוא הבלם הישראלי הכי טוב ששיחק פה כנראה מאז ומתמיד.
benrey אמר:אני עוקב מסוף שנות ה90 ואני זוכר בלמים ישראלים שפתחו פה בהרכב את בנאדו, חרזי, דקל, עופרי ארד, חבשי, שי מימון לא חושב שמישהו ברשימה הזו טוב ממנו. יכול להיות שהיה לפני ואני פשוט לא מכירgreenguy אמר:אז ומתמיד לא הייתי אומר. אבל היה שחקן טוב,השנה חייב לחזור לעצמו ולרמה שאיפיינה אותו, אם לא הוא בבעיה וגם אנחנוbenrey אמר:אבל גם זוכרים שהוא נתן לפני זה 3 שנים מטורפות והוא הבלם הישראלי הכי טוב ששיחק פה כנראה מאז ומתמיד.
KevinDurant אמר:משחק מזעזע שלו אתמול.
גם עם הכדור וגם בלעדיו.
שועה עשה לו המון צרות עם הגב וגם עם הכדור הוא היה לא אחראי, איבד הרבה כדורים.
עכשיו ברור לי למה עיסאת הועדף עליו