• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

סיכום חלון העברות ינואר 2023

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

ציון לחלון

• 1

הצבעות: 0 0.0%
  • 2

• 3

הצבעות: 2 7.7%
  • 4

• 5

הצבעות: 2 7.7%
  • 6

הצבעות: 7 26.9%
  • 7

הצבעות: 6 23.1%
  • 8

הצבעות: 5 19.2%
  • 9

הצבעות: 3 11.5%
  • 10

הצבעות: 1 3.8%

• סך המצביעים
    26
ברגע שיש הבטחה כזאת משמעותית לשחקן והוא מתעקש לעזוב לא משנה מה, אני מבין את המועדון כי זה גם מראה עתידית לשחקנים שאפשר לצאת וזה נותן קארמה חיובית.

אני מאמין שניסו והציעו ועשו הכל והשחקן באמת היה נעול על עזיבה.

בהינתן ההנחתה הזו מלמעלה, עשו את הכי טוב שאפשר לדעתי במסגרת הריאלי.

KevinDurant אמר:
ברגע שיש הבטחה כזאת משמעותית לשחקן והוא מתעקש לעזוב לא משנה מה, אני מבין את המועדון כי זה גם מראה עתידית לשחקנים שאפשר לצאת וזה נותן קארמה חיובית.

מצטער אני לא מבין את זה.
קארצב נמכר ב2.5 מיליון יורו, נטע הביא הצעה כזו מהרוסים? לא.
למה שניתן נכסים בחינם?
אם קארצב שווה 2.5 אז כמה נטע שווה?

Liberman אמר:
KevinDurant אמר:

מצטער אני לא מבין את זה.
למה שניתן נכסים בחינם?
אני חושב שהסוכן של נטע עצמו אמר שהיה לנו הצעה מהטורקים במיליון יורו דמי העברה ויענקלה אמר לו או שאתה עוזב ליפן או שאתה לא עוזב בכלל (וכלומר שיחרר אותו בפחות כסף)

בסופו של דבר בחישוב של קארצב יש את העובדה שהוא עוד שחקן צעיר יחסית וצריך לזכור שנטע גם מסיים חוזה עוד כמה חודשים, יש גבול לכמה אתה יכול לבקש בעסקה כזו.

KevinDurant אמר:
Liberman אמר:
KevinDurant אמר:

מצטער אני לא מבין את זה.
למה שניתן נכסים בחינם?
אני חושב שהסוכן של נטע עצמו אמר שהיה לנו הצעה מהטורקים במיליון יורו דמי העברה ויענקלה אמר לו או שאתה עוזב ליפן או שאתה לא עוזב בכלל (וכלומר שיחרר אותו בפחות כסף)

בסופו של דבר בחישוב של קארצב יש את העובדה שהוא עוד שחקן צעיר יחסית וצריך לזכור שנטע גם מסיים חוזה עוד כמה חודשים, יש גבול לכמה אתה יכול לבקש בעסקה כזו.

מה זה גבול?
זהבי נמכר ב7 מיליון דולר בגיל מתקדם, או שתביא הצעה ראויה או שתשאר.
לא מבין את זה.
לכאורה השחקן הכי טוב בעמדה הזו לטענתכם, שחקן שאין לו מחליף, בגיל טוב, מה זה מיליון יורו?

Liberman אמר:
KevinDurant אמר:
Liberman אמר:
מצטער אני לא מבין את זה.
למה שניתן נכסים בחינם?

מה זה גבול?
לא מבין את זה.
לכאורה השחקן הכי טוב בעמדה הזו לטענתכם, שחקן שאין לו מחליף, בגיל טוב, מה זה מיליון יורו?
שחקני התקפה תמיד נמכרים במחירים יותר גבוהים ולזהבי היו מספרים אדירים וחוזה ארוך טווח.

המועדון רצה לכבד את השחקן ולאפשר לו לצאת ליעד שהוא רצה ולא להקשות על המעבר ואני מכבד את זה, מול שחקנים שלך שתרמו המון למועדון צריך לכבד בחזרה, כמו שהוא ויתר בזמנו על הצעה.

טוב אני לא מסכים עם הגישה המגוננת הזו על המועדון. נטע בשיא הקריירה שלו יש לו עוד 6 שנים לשחק כדורגל לפחות, בייחוד שבכסף שנמכר לא מביאים משהו טוב.

4 אנחנו במצב קשה מאוד בקישור האחורי ובעמדת החלוץ, בעיה שפוגעת ועוד תפגע באיכות המשחק, היה צריך לעשות מהלך על פיירו ולהביא קשר אחורי שימלא את הואקום שנטע השאיר באמצע. דיא מציל את החלון הזה מלהיות קטסטרופה אמיתית

KevinDurant אמר:
Liberman אמר:
KevinDurant אמר:

מה זה גבול?
לא מבין את זה.
שחקני התקפה תמיד נמכרים במחירים יותר גבוהים ולזהבי היו מספרים אדירים וחוזה ארוך טווח.

המועדון רצה לכבד את השחקן ולאפשר לו לצאת ליעד שהוא רצה ולא להקשות על המעבר ואני מכבד את זה, מול שחקנים שלך שתרמו המון למועדון צריך לכבד בחזרה, כמו שהוא ויתר בזמנו על הצעה.

זו גישה שאני פשוט לא מצליח להבין, בטח לא ממועדון כדורגל מקצועי. נטע לא "ויתר" בזמנו על הצעה - המועדון סירב לשחרר אותו, זה לא היה תלוי בו בשום צורה. זה לא שהיה לו סעיף שחרור שהוא הסכים לא להפעיל.
ובהתאם, אפילו אם נניח ששחר נתן לו הבטחה - אז שילמד לגדר את השטויות שהוא אומר. אין שום סיבה בעולם שנשחרר שחקן מפתח בינואר, בטח שלא אחד שחופשי בקיץ ללכת לאן שבא לו, ובטח שלא בשיא של מאבק אליפות סופר קשה ומשמעותי.
השיקולים המקצועיים של הקבוצה צריכים לבוא קודם.

אז נגיד שהיה בא חזיזה ואומר שהוא רוצה לעזוב לפרטיזן, צריך לכבד את זה כי הוא תרם למועדון? יבוא אצילי וירצה לעזוב לאיחוד האמירויות, אחרי שדחה הצעה בגובה סעיף השחרור, צריכים להגיד אמן?

תראה לי קבוצת צמרת רצינית שמתנהלת ככה.

רק במכבי חיפה יש הסכמים גנטלמנים, במכבי תא תצא לך הנשמה לפני שתקבל שחרור

הסיבה שנטע לא היה נמכר בכל מקרה בהרבה כסף זה שהיה לו רק עוד חצי שנה בחוזה. השערורייה האמיתית זה איך הגיעו איתו למצב שהוא מסיים חוזה ועוזב בחינם בקיץ.

Shocking4U אמר:
הסיבה שנטע לא היה נמכר בכל מקרה בהרבה כסף זה שהיה לו רק עוד חצי שנה בחוזה. השערורייה האמיתית זה איך הגיעו איתו למצב שהוא מסיים חוזה ועוזב בחינם בקיץ.

נכון זו גם שערורייה אבל בוא נשים אותה שניה בצד.
על מה ולמה אני צריך לשחרר שחקן לרוסיה במיליון יורו?
ועוד לצאת איתו גנטלמן ולהבטיח לו הבטחות?
אדוני היקר, אתה רוצה לעבור לרוסיה? 4 מיליון אירו.
אתה לא חייב לחדש חוזה אם אתה לא רוצה וכמובן מוזמן להפרד בסיומו.
אף אחד לא מונע ממנו להתקדם, תביא הצעה שתואמת את ההוצאות שנצטרך לשאת בהן למחליף ושא ברכה.
דרך אגב, הוא האחרון שיכול לטעון לכפיות טובה של המועדון, בכר שם את הגב שלו על הקריירה של נטע, כולם זוכרים איך הוא היה כשהוא חזר מפציעה - שחקן גמור.

Shocking4U אמר:
הוא לא רצה לחדש חוזה ורצה לעזוב, הוא אמר בעצמו שכבר בקיץ האחרון הוא רצה לעזוב ולהתקדם

היו חייבים במועדון לדרבן את השחקנים שלא משחקים להיות מושאלים לפחות עד סוף העונה.
אליהו בתור מגן ימני שלישי, בן סהר חלוץ רביעי, ארד בלם חמישי.. כשאנחנו מדברים על עומק אנחנו לא מתכוונים לצורה הזאת.

shayhagai אמר:
היו חייבים במועדון לדרבן את השחקנים שלא משחקים להיות מושאלים לפחות עד סוף העונה.
אליהו בתור מגן ימני שלישי, בן סהר חלוץ רביעי, ארד בלם חמישי.. כשאנחנו מדברים על עומק אנחנו לא מתכוונים לצורה הזאת.

זה כרגע לא בראש של המעודון אותם שחקנים סוף עונה לא יהיו פה בתקווה שרז מאיר וסן מנחם יצטרפו אליהם

shayhagai אמר:

שהר מזמן עבר לתחום הפיננסי.

lemmacantor אמר:
shayhagai אמר:

שהר מזמן עבר לתחום הפיננסי.

😂😂😂

איך סהר אמר בראיון ״קבוצות דיברו איתי אבל הייתי קצת פצוע אז לא עברתי אליהן כי לא הרגשתי 100״

במילים אחרות
יש לי חוזה שמן כרגע ולא מוכנים להשלים לי שכר, נשב ביציע.

Liberman אמר:
איך סהר אמר בראיון ״קבוצות דיברו איתי אבל הייתי קצת פצוע אז לא עברתי אליהן כי לא הרגשתי 100״

במילים אחרות

למה ככה? היה מוכן להקריב הרבה. מה אתה לא מאמין?

lemmacantor אמר:
Liberman אמר:

במילים אחרות

למה ככה? היה מוכן להקריב הרבה. מה אתה לא מאמין?
רמת אמינות חן עזרא בא אליך באחד על אחד ועושה תרגיל חדש

חזרה
למעלה