• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן סילבה קאני

• יוצר הנושא יוצר הנושא yanivst9
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
יש שחקנים שהם לא מלוטשים אבל רואים שאפשר להוציא מהם משהו.
אצלו נראה שעוד כמה שנים הוא דופק דאחקות אצל קנדה בדרכים

חייב להיות יותר טקטי.
נראה כמו שחקני הנוער שמעל הרמה מבחינה פיזית ויכולים לעשות מה שבא להם אבל מתקשה בבוגרים כי לא התפתח מספיק מבחינה טקטית וקבוצתית.

הכתובת הייתה על הקיר.
כל כך לא מה שאנחנו צריכים. ליאור ועובדיה פושעים על עצם כך שחשבו שזה מה שהקבוצה צריכה במקום סברינה.

אם אני מסתכל קדימה, אם ברק מחפש לשחק עם 2 חלוצים, אולי שם קאני יכול להיות יותר רלוונטי. קאני וסטיוארט בשפיץ.

בכל מקרה, כשחקן קו ימין אין לו מה למכור.

אם היה נכנס היום שהיה שטחים אז הוא יכל להיות קטלני.
אין לו דריבל בעיטה או פס טוב רק מהירות וכוח.
סופר סאב זה מה שהוא צריך להיות.

רק מכבי אמר:
הכתובת הייתה על הקיר.
כל כך לא מה שאנחנו צריכים. ליאור ועובדיה פושעים על עצם כך שחשבו שזה מה שהקבוצה צריכה במקום סברינה.

אם אני מסתכל קדימה, אם ברק מחפש לשחק עם 2 חלוצים, אולי שם קאני יכול להיות יותר רלוונטי. קאני וסטיוארט בשפיץ.

מעבר לסגנון של השחקן שאני מסכים שהיינו צריכים משהו אחר, הוא פשוט לא טוב.

גם נגד מכבי ת''א היה סגנון משחק שתפור עליו כשהוא נכנס מחליף וגם היום היה לו משחק מאוד נוח, לא צופפו מולו, לא הביאו עזרה, המון שטחים והוא לא מצליח לייצר כלום.

יש לו 215 דק' אצלנו ולדעתי הוא לא הצליח לייצר מצב בעיטה טוב לא לעצמו ולא לאחרים.

רק מכבי אמר:
הכתובת הייתה על הקיר.

אני לא חושב שזה מה שהם חשבו שצריך. פשוט חא היה אף אחד אחר. זה רכש שאמור לפנות מקום לזר, ולא בהכרח לשדרג. כל עוד הוא לא פחות טוב מסברינה זה רכש נכון, ואני לא חושב שהוא פחות טוב מסברינה.

HaifaWave אמר:
רק מכבי אמר:
הכתובת הייתה על הקיר.

אני לא חושב שזה מה שהם חשבו שצריך. פשוט חא היה אף אחד אחר. זה רכש שאמור לפנות מקום לזר, ולא בהכרח לשדרג. כל עוד הוא לא פחות טוב מסברינה זה רכש נכון, ואני לא חושב שהוא פחות טוב מסברינה.
אתה לא מביא בלמעלה ממיליון יורו שחקן כדי שיפנה מקום של זר.

אם שילמת למעלה ממיליון יורו על שחקן שלא יותר טוב מסוף פודגוראנו, אתה צריך ללכת הביתה

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
רק מכבי אמר:
הכתובת הייתה על הקיר.

אם שילמת למעלה ממיליון יורו על שחקן שלא יותר טוב מסוף פודגוראנו, אתה צריך ללכת הביתה

קאני יותר טוב מסוף אבל זו לא הנקודה.
הנקודה היא שהיינו בנקודת זמן שבה אנחנו עם 8 זרים והיה צריך להביא קשר אחורי, כשזו האופציה היחידה שהייתה.

HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:

קאני יותר טוב מסוף אבל זו לא הנקודה.
הנקודה היא שהיינו בנקודת זמן שבה אנחנו עם 8 זרים והיה צריך להביא קשר אחורי, כשזו האופציה היחידה שהייתה.
אני בכלל לא בטוח שקאני יותר טוב מסוף.

מה שהכי בולט אצלו זה בעיה בקבלת החלטות.
אני מקווה מאוד שזה רק עניין של חוסר ביטחון או לחץ נפשי, אחרת אנחנו בבעיה קשה בכנף ימין.

hezildo אמר:
אני מקווה מאוד שזה רק עניין של חוסר ביטחון או לחץ נפשי, אחרת אנחנו בבעיה קשה בכנף ימין.

אתה בכל מקרה בבעיה קשה באגף ימין כי קאני לא יהיה מספיק טוב להרכב אלא אם יקרה משהו ברמת הארבייטמן שהשתדרג פלאים בעונה ההיא (של ה28 שערים נדמה לי)

HaifaWave אמר:
hezildo אמר:

אתה בכל מקרה בבעיה קשה באגף ימין כי קאני לא יהיה מספיק טוב להרכב אלא אם יקרה משהו ברמת הארבייטמן שהשתדרג פלאים בעונה ההיא (של ה28 שערים נדמה לי)

נכון, אבל זה עדיין יהיה עדיף על סברינה.

הוא שחקן לא טוב.
הטרייד הזה עם ביתר יזכר כמיותר בהיסטוריה, סיטואציה של loose loose לכל הצדדים, כולל השחקנים.

לא זוכר משחק ששחקן קיבל בו כל כך הרבה החלטות שגויות.
אם לא ישתפר בפן הזה, הוא לא יהיה פה בעונה הבאה.

hezildo אמר:
HaifaWave אמר:
hezildo אמר:

אני לא בטוח מי עדיף מבחינת יכולת.
אם סברינה היה ישראלי היו משאירים אותו ולא מביאים את קאני.

HaifaWave אמר:
hezildo אמר:
HaifaWave אמר:

אני לא בטוח מי עדיף מבחינת יכולת.
אם סברינה היה ישראלי היו משאירים אותו ולא מביאים את קאני.

ברור.
מעבר לזה שעסקת קאני הייתה יקרה, סברינה לא שחקן גרוע כמו שעושים ממנו. הוא פשוט לא שווה מקום של זר. אם הוא היה ישראלי סביר שהיה מקבל הרכב כשהתחרות שלו היא מול סוף. גם אם היו מביאים את קאני בנוסף אליו סביר שהיה תופס את ההרכב. בטח אצל בכר שמעדיף טכניקה על פיזיות.

ברק.י אמר:
לא זוכר משחק ששחקן קיבל בו כל כך הרבה החלטות שגויות.
אם לא ישתפר בפן הזה, הוא לא יהיה פה בעונה הבאה.
זה חלק ממה שנקרא "איכות".

אני אגיד עוד משהו, בסוף מדובר בשחקן בן 22 וחצי. לא ילד שעלה מהנוער. אני לא מקבל את כל האמירות האלה כאילו מדובר בילד שעלה מהנוער ופעם ראשונה משחק כדורגל בוגרים.
הוא היה בחו''ל, היה בבית''ר שזה קהל גדול ולחץ. נכון שכאן זה על ספידים, ויש עליו גם תג מחיר ו''ציפיות''. ועדיין, אי אפשר לתרץ יכולת בעניין הזה.

אני מקווה מאוד שברק לא ימשיך איתו בקו.

אם משחקים 4-3-3 אז סוף צריך לפתוח.
אם משחקים עם 3 בלמים, קאני ליד סטיוארט זה משהו שיכול להתאים ואולי יביא לניצול חלק מהיכולות שלו.

חזרה
למעלה