• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

תחזירו את בכר ע-כ-ש-י-ו !

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בכר ירצה לחזור למכבי בקיץ
האגו של יעקב שחר לא יתן לו להחזיר אותו
הוא יילך לצהבת/ב"ש/נבחרת

MH13 TILL I DIE אמר:
הוא יילך לצהבת/ב"ש/נבחרת
אני לא חושב שלשחר יש אגו על בכר, זה לא שהוא ברח לו באמצע העונה או עשה לו איזה קטע מסריח.
בכר הודיע בסוף העונה אחרי 3 אליפויות וגם יענקלה עוד קיבל עליו כסף כי הוא היה תחת חוזה.
האגו אולי נובע מזה שהוא יצטרך לחזור בו מהאמירה שלו ״נשקיע את הכסף בשחקנים״

MH13 TILL I DIE אמר:
הוא יילך לצהבת/ב"ש/נבחרת
חד משמעית.

יהיה פה שבר מטורף עם הקהל ברגע שהאוהדים ישמעו שהיה אופציה להחזיר את בכר ובחרו שלא לעשות את זה והוא יגיע לצהבת.

לדעתי בכר לא יסכים לבוא גם בלי הבטחות מאוד מסוימות כולל להגדיר מחדש את גזרת הגבול לגבי מי קובע מה ביחס לאלברמן

benrey אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
הוא יילך לצהבת/ב"ש/נבחרת
אני לא חושב שלשחר יש אגו על בכר, זה לא שהוא ברח לו באמצע העונה או עשה לו איזה קטע מסריח.
בכר הודיע בסוף העונה אחרי 3 אליפויות וגם יענקלה עוד קיבל עליו כסף כי הוא היה תחת חוזה.
האגו אולי נובע מזה שהוא יצטרך לחזור בו מהאמירה שלו ״נשקיע את הכסף בשחקנים״
יש לו אגו של לחזור בו מטעויות

מישהו מאוד קרוב לבכר אמר לי עוד לפני שהוא פוטר מהכוכב שאם הוא יחזור לארץ זה יהיה כנראה לצהבת

עד ששחר ואלברמן יודו בטעות בכר כבר יספיק לחתום עוד פעמיים ביוון וחמש פעמים בסרביה

Hulk אמר:
Ganjot אמר:
Hulk אמר:
האמת חבל שבכר לא נשאר פה, היה מתרסק בעונה הרביעית כמו תמיד עם גיא בדש בקו, ומשפתי בשער, והיה קובר לנו את כל הצעירים שהיום הם השלד שלנו לשנים הבאות.
או שהוא לא היה מסכים לליצנים כמו שימיץ' ושואו, ולא היה פותח עונה עם איתמר ניצן בשער.
מי ישמע איזה שלד.. חלאילי בהזדמנות הראשונה בקיץ (אם ירצו אותו עדיין, כרגע נראה שהוא יותר קרוב להשאלה לעפולה) לא יהיה פה, פיינגולד מצוין ושיבלי יצא לכמה שנים של השאלות.
שלד מרגש.
שמע לא נראלי שבכר בעמדה לבחון זרים אחרי הכישלון ברכש בבש ובכוכב שנתנו לו את המפתחות לבנות קבוצה וראינו את התוצאות..
כיוף וחגג גם חלק מהשלד כאן ויהיו מאוד משמעותיים בעתיד.
מאמין שאם הכוכב היו מועדון נורמלי שמחובר למציאות ולא בטוחים שהם מינימום בלבל של ריאל מדריד, אז הזמן היה עושה את שלו והם היו מתחברים ומצליחים בהמשך, לשנות חצי סגל זה לא משהו שלוקח חודשיים.
כיוף אחלה לסגירת פינה, אבל הוא לא יכול להיות פה השוער הראשון, עם כל הרצון הטוב.
חגג אחלה לסגל, אבל שוב, לא שלד.
שלד זה ה5-6 שחקני הרכב שישחקו פה בשנים הקרובות בהרכב.
לא רואה שחקן אחד חוץ מפיינגולד שיכול להיות משמעותי פה בהמשך.

Ganjot אמר:
Hulk אמר:
Ganjot אמר:
או שהוא לא היה מסכים לליצנים כמו שימיץ' ושואו, ולא היה פותח עונה עם איתמר ניצן בשער.
מי ישמע איזה שלד.. חלאילי בהזדמנות הראשונה בקיץ (אם ירצו אותו עדיין, כרגע נראה שהוא יותר קרוב להשאלה לעפולה) לא יהיה פה, פיינגולד מצוין ושיבלי יצא לכמה שנים של השאלות.
שלד מרגש.
שמע לא נראלי שבכר בעמדה לבחון זרים אחרי הכישלון ברכש בבש ובכוכב שנתנו לו את המפתחות לבנות קבוצה וראינו את התוצאות..
כיוף וחגג גם חלק מהשלד כאן ויהיו מאוד משמעותיים בעתיד.
מאמין שאם הכוכב היו מועדון נורמלי שמחובר למציאות ולא בטוחים שהם מינימום בלבל של ריאל מדריד, אז הזמן היה עושה את שלו והם היו מתחברים ומצליחים בהמשך, לשנות חצי סגל זה לא משהו שלוקח חודשיים.
כיוף אחלה לסגירת פינה, אבל הוא לא יכול להיות פה השוער הראשון, עם כל הרצון הטוב.
חגג אחלה לסגל, אבל שוב, לא שלד.
שלד זה ה5-6 שחקני הרכב שישחקו פה בשנים הקרובות בהרכב.
לא רואה שחקן אחד חוץ מפיינגולד שיכול להיות משמעותי פה בהמשך.
הוא הפסיד בליגת האלופות ליאנג בויז שכולם כאן בפורום טענו שאם בכר היינו עוברים, בליגה הוא התרסק ביחס לפער העצום שיש באיכות הסגל שלו משאר הליגה, מעניין שאצל בכר תוצאות רעות מתקבלות בהבנה כי לשנות סגל זה לא משהו שלוקח חודשיים, ואצל דגו אחרי התיקו הראשון כבר חידדו את הסכינים.
כיוף כבר היום השוער אולי הטוב בליגה ואין לי ספק שישתפר ככל שהזמן יעבור.
אם הוא היה השוער של נתניה עם תג מחיר של 2 מיליון יורו אז היו מפנטזים עליו פה.
חגג מפתיע אותי בתור אחד שלא החזיק ממנו אבל כן הוא נראה אחד שיכול להיות שחקן הרכב.
זה קלאסי אוהדי מכבי חיפה שכל שחקן בליגה שחיבר שני פסים צריך להרכש ושחקני בית שמתפתחים ומביאים תוצאות לא זוכים לטיפת סבלנות.

מזכירים פה את בכר בהקשר של תל אביב כל הזמן אבל יש להם כבר אחלה מאמן אז הם לא ממש צריכים אותו

DelPiero אמר:
מזכירים פה את בכר בהקשר של תל אביב כל הזמן אבל יש להם כבר אחלה מאמן אז הם לא ממש צריכים אותו
קשה לי להאמין שקין יישאר פה מעבר לעונה הנוכחית, בטח אם הוא ימשיך ככה

יעקב שחר בחיים לא ירצה להחזיר אותו
וגם אם כן, אין מצב ששוב הוא ייתן לו את התנאים להצליח

הסרבים עושים לו בעיות עם הכספים.
מעניין שהוא בחר דווקא במאירי (העו"ד של הצהבת) לנהל לו את העניינים מול הסרבים.
רמז לבאות?

Smile אמר:
הסרבים עושים לו בעיות עם הכספים.
מעניין שהוא בחר דווקא במאירי (העו"ד של הצהבת) לנהל לו את העניינים מול הסרבים.
רמז לבאות?

אין קשר. הוא פשוט הישראלי הכי טוב בתחום. יושב בוועדות הכי חשובות באופ''א בענייני משפט וספורט, ואחד החלוצים בתחומו.
אם אתה מחפש עו''ד ישראלי שינהל עבורך את זה, זה רק הוא. לא הייתי מסיק מזה שום מסקנה לגבי משהו עתידי.

חזרה
למעלה