ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ירוק זה אני אמר:לא ברור למה דגו חיכה 70 דקות לשחק במערך שהכי מתאים לנו בהינתן מגנים לא מספיק תומכים התקפית ומחסור בשחקני קו איכותיים.
מזכיר קצת את המשחק האחרון בבלומפילד, ששיחק עם חלאיילי חלוץ ועל קו שמאל 70 דקות, וברגע שהוא העביר אותו לצד ימין הוא גם הבקיע.
יאפירוק זה אני אמר:לא ברור למה דגו חיכה 70 דקות לשחק במערך שהכי מתאים לנו בהינתן מגנים לא מספיק תומכים התקפית ומחסור בשחקני קו איכותיים.
מזכיר קצת את המשחק האחרון בבלומפילד, ששיחק עם חלאיילי חלוץ ועל קו שמאל 70 דקות, וברגע שהוא העביר אותו לצד ימין הוא גם הבקיע.
אליאור אמר:אם לא בית הדין הפער 5 עם 15 נקודות בקופה ומשחק בסמי. הכל היה פתוח.
adoram אמר:אליאור אמר:אם לא בית הדין הפער 5 עם 15 נקודות בקופה ומשחק בסמי. הכל היה פתוח.
ואז מה? איפה הם היו מאבדים נקודות? נגד ב"ש בבלומפילד שאין לה על מה לשחק בליגה? נגד הסרדינים שיפתחו להם רגליים?
adoram אמר:אליאור אמר:אם לא בית הדין הפער 5 עם 15 נקודות בקופה ומשחק בסמי. הכל היה פתוח.
ואז מה? איפה הם היו מאבדים נקודות? נגד ב"ש בבלומפילד שאין לה על מה לשחק בליגה? נגד הסרדינים שיפתחו להם רגליים?
hezildo אמר:adoram אמר:אליאור אמר:אם לא בית הדין הפער 5 עם 15 נקודות בקופה ומשחק בסמי. הכל היה פתוח.
הלחץ היה משפיע עליהם, הם היו מאבדים עוד נק', אבל כנראה שגם אנחנו.
gargy אמר:hezildo אמר:adoram אמר:ואז מה? איפה הם היו מאבדים נקודות? נגד ב"ש בבלומפילד שאין לה על מה לשחק בליגה? נגד הסרדינים שיפתחו להם רגליים?
הלחץ היה משפיע עליהם, הם היו מאבדים עוד נק', אבל כנראה שגם אנחנו.
כן, מסכים.
הם יאבדו נקודות.
אבל גם אם ננצח את הצהבת.. לנו יש עדיין סכנין חוץ, ריינה חוץ, ב״ש חוץ, דרבי. הסיכוי שלא נאבד נקודות באחד המשחקים האלה הוא בערך 0, האמת שגם הסיכוי שלא נאבד בשניים מהמשחקים האלה.
adoram אמר:תדייקו אותי כי אני לא זוכר בדיוק -
היה עוד דרבי בשנים האחרונות, שבו הבקענו גול ומיד במהלך שאחריו, חזיזה הבקיע גול נוסף, בדומה למה שדינדה עשה אתמול.
מישהו זוכר מתי בדיוק זה היה? אולי בעונת האליפות השנייה של בכר?