ר רק מכבי חבר בבורד 24/8/25 #21 הפוטנציאל שלו עצום. אני דווקא אוהב שזה נבנה איתו, וזה יבוא בשלבים. וכן, הייתי פותח איתו מול בית"ר. יתאים הרבה יותר לתכנית משחק שאמור להתפתח בטדי.
הפוטנציאל שלו עצום. אני דווקא אוהב שזה נבנה איתו, וזה יבוא בשלבים. וכן, הייתי פותח איתו מול בית"ר. יתאים הרבה יותר לתכנית משחק שאמור להתפתח בטדי.
ב ברק.י אגדת מועדון 31/8/25 #29 hezildo אמר: היה היום נגר כמו פיירו בימים הרעים. לא נורא, קורה. לחץ להרחבה... מהדעות בסרביה, נראה שזה השחקן. נותו משחקים לתפוס את הראש או לרעה או לטובה.
hezildo אמר: היה היום נגר כמו פיירו בימים הרעים. לא נורא, קורה. לחץ להרחבה... מהדעות בסרביה, נראה שזה השחקן. נותו משחקים לתפוס את הראש או לרעה או לטובה.
R Ronz עוד לא קרע זוג נעליים 15/9/25 #30 מה20 דקות הראשונות מול אשדוד, נראה כמו בינגו רציני. מהיר, חזק, משחק ראש טוב, בעיטה טובה, טכני אני מתלהב ממנו
מה20 דקות הראשונות מול אשדוד, נראה כמו בינגו רציני. מהיר, חזק, משחק ראש טוב, בעיטה טובה, טכני אני מתלהב ממנו
Smile מנהל הבורד איש צוות 15/9/25 #33 מתחיל לאהוב אותו טיפה פחות לחבק את הכדור ויותר לפרגן וזה שחקן שבעוד עונה או שתיים ימכר בסכום יפה
י ירוק זה אני שחקן העונה 15/9/25 #38 שחקן קצת מבולגן. יתאים הרבה יותר במצבים שאנחנו חייבים גול או שהמשחקים יהיו בוקס טו בוקס. במשחק מסודר אני מעדיף את יובאנוביץ
שחקן קצת מבולגן. יתאים הרבה יותר במצבים שאנחנו חייבים גול או שהמשחקים יהיו בוקס טו בוקס. במשחק מסודר אני מעדיף את יובאנוביץ
ר רק מכבי חבר בבורד 15/9/25 #39 הראש לא הכי מוברג. אם היה מוברג, לא היה כאן. ועדיין, יש בו יתרונות אדירים וחייבים לנצל אותם. כרגע ממשיך איתו בהרכב.
הראש לא הכי מוברג. אם היה מוברג, לא היה כאן. ועדיין, יש בו יתרונות אדירים וחייבים לנצל אותם. כרגע ממשיך איתו בהרכב.