ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בירקי אמר:לא יעזור לכל הפופוליסטים, הוא יותר טוב מגיא מלמד בכמה דרגות.אבל שיהיה.
ידע להיות חלוץ שני ליובאנוביץ׳Shocking4U אמר:רק על השפת גוף אני מעיף אותו. זה שחקן שלא יכול להעלות מהספסל והוא לא שווה כרגע הרכב.
הוא היה חלוץ שני ליובאנוביץ נטו כי הגיע מאוחר יותר ולא היה בכושר ויובאנוביץ היה מתחילת המחנה אימונים. בפועל היה ברור שהוא בכיר יותר במעמד שלוbenrey אמר:ידע להיות חלוץ שני ליובאנוביץ׳Shocking4U אמר:רק על השפת גוף אני מעיף אותו. זה שחקן שלא יכול להעלות מהספסל והוא לא שווה כרגע הרכב.
יותר מזה, אם אני לא טועה היו פה ציטוטים ובצדק שאפילו הוא יותר בא לידי ביטוי בתור חילוף כי הוא חזק ומהיר מול בלמים עייפים ועושה בלאגן.
הרבה יותר קשה להוכיח את עצמך, אחרי שכבר הוכחת את עצמך בעבר ועל שטות ( האדום בסיבוב הקודם ) הורידו אותך לספסל.
העניין המנטאלי פה הוא מוטיב חוזר אצלנו שבא עם כל כך הרבה שחקנים, לא חושב שהמועדון יודע לטפל או אכפת לו
בשורה התחתונה בגלל שהעונה הזאת גמורה, אני הייתי משקיע בו כי מה כבר יש להספיד?
מלמד חלוץ חביב הוא ציון 6 והוא לא פתאום יהיה ציון 8 או 9.
סטיוארט מבחנה פיזית ויכולות יכול לשבור פה את הליגה, לכן הייתי מהמר עליו.
ועדיין… היה עולה טוב בתור מחליף נכון?Shocking4U אמר:הוא היה חלוץ שני ליובאנוביץ נטו כי הגיע מאוחר יותר ולא היה בכושר ויובאנוביץ היה מתחילת המחנה אימונים. בפועל היה ברור שהוא בכיר יותר במעמד שלוbenrey אמר:ידע להיות חלוץ שני ליובאנוביץ׳Shocking4U אמר:רק על השפת גוף אני מעיף אותו. זה שחקן שלא יכול להעלות מהספסל והוא לא שווה כרגע הרכב.
יותר מזה, אם אני לא טועה היו פה ציטוטים ובצדק שאפילו הוא יותר בא לידי ביטוי בתור חילוף כי הוא חזק ומהיר מול בלמים עייפים ועושה בלאגן.
הרבה יותר קשה להוכיח את עצמך, אחרי שכבר הוכחת את עצמך בעבר ועל שטות ( האדום בסיבוב הקודם ) הורידו אותך לספסל.
העניין המנטאלי פה הוא מוטיב חוזר אצלנו שבא עם כל כך הרבה שחקנים, לא חושב שהמועדון יודע לטפל או אכפת לו
בשורה התחתונה בגלל שהעונה הזאת גמורה, אני הייתי משקיע בו כי מה כבר יש להספיד?
מלמד חלוץ חביב הוא ציון 6 והוא לא פתאום יהיה ציון 8 או 9.
סטיוארט מבחנה פיזית ויכולות יכול לשבור פה את הליגה, לכן הייתי מהמר עליו.
כבר שנים שלא עושים פה סקאוטינג על אופי. איך שחקן כמו סברינה מגיע לכאן או שחקן כמו שואו? זה דברים שכל בן אדם שצפה בכמה משחקים של השחקנים האלה היה אמור לזהות מבחינת שפת גוף, עבודה בלי הכדור וכו׳ וזה עוד בלי לדבר על האפשרות של לדבר עם אנשים שמכירים את השחקנים.רק מכבי אמר:לא הגיע לו אדום. עשה כמה פעולות לא רעות. לא שיש מי שיפעיל אותו בקבוצה הזאת.
שחקן עם פוטנציאל גדול ומנטליות מזעזעת.
אפרופו סקאוטים וכו, אין יותר נורות אדומות מאופי כמו שיש לו. זה מהסוג שאין סיכוי שיצליח כאן.
HaifaWave אמר:רק מזכיר לכם שגם את רוקאביצה שרפו בעונות הראשונות שלו אבל היה ברור שהוא אחלה שחקן כבר בבית"ר, פשוט לא השתמשו בו נכון.
סטיוארט מראה איכויות בעיניי. הייתי משאיר אותו, בייחוד בגלל שיש עמדות דחופות יותר.
כובע קש אמר:HaifaWave אמר:רק מזכיר לכם שגם את רוקאביצה שרפו בעונות הראשונות שלו אבל היה ברור שהוא אחלה שחקן כבר בבית"ר, פשוט לא השתמשו בו נכון.
סטיוארט מראה איכויות בעיניי. הייתי משאיר אותו, בייחוד בגלל שיש עמדות דחופות יותר.
הבעיה היא לא ביכולת אלא באופי. יש לו חרא אופי שלא יאפשר לו להצליח כאן