ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
itaybenji אמר:אחלה גבר ובלם מצוין חבל שרק הוא דילן ומשפתי שיחקו
מתחיל לחשוב שההרכב האידיאלי שלנו הוא בלי גולדברג
Liberman אמר:לשניה לא היה לי ספק בנוגע ליכולות שלו. היה לי ברור מאוד שצמד הבלמים צריכים להיות סק ודילן.
Liberman אמר:גם נגד מכבי תא, בש וביתר צריך לשחק 4-3-3
זה ההרכב
זה בדי אן איי
לא צריך להמציא פה שלושה בלמים
גם עם סאן ורז ביום שני היינו מפסידים את אותו 3-0
שון מגן שמאלי נוראי חייב לצייןבירקי אמר:Liberman אמר:גם נגד מכבי תא, בש וביתר צריך לשחק 4-3-3
זה ההרכב
זה בדי אן איי
גויאגון חגג על שון, אתה יודע מה היה עושה לסאן?![]()
Liberman אמר:גם נגד מכבי תא, בש וביתר צריך לשחק 4-3-3
זה ההרכב
זה בדי אן איי
שמח שלא טעיתי לביינתים.GreenGlory אמר:אני באמת לא מבין מאיפה הלחץ והפאניקה, הוא נראה אחד המרשימים שהגיעו בשנים האחרונות, אני אופטימי ממש, מקווה שלא יתרסק. הדיבורים בבלגיה לא מעניינים בתקופה שהוא במילואים, זכרון קצר זה משהו שהאדם הממוצע חולה בו ולא רק הישראלים ואני חושב שזה המקרה פה, תלכו לשנת 20/21 תראו מה אומרים עליו ולא השנה האחרונה. כותרת של בלופ מוכר יותר וזה קל מידיי לאתרים הישראלים.
Liberman אמר:ודרך אגב, אפ בהתאמות עסקינן,
מן הראוי במשחק שהתפתח כמו שהתפתח להכניס את עלי מוחמד בנוסף לנטע ואבו פאני, להוציא את פיירו, ולהזיז את שרי לקו ואת דין לשפיץ.
@Judokan
מן הראוי במשחק שהתפתח כמו שהתפתח להכניס את עלי מוחמד בנוסף לנטע ואבו פאני, להוציא את פיירו, ולהזיז את שרי לקו ואת דין לשפיץ.
@Judokan
@Judokan
@Judokan
Judokan אמר:Liberman אמר:ודרך אגב, אפ בהתאמות עסקינן,
@Judokan
גם רעיון, למרות ששרי היה צריך לעוף. משחק נוראי, סבוטאז לא מכוון.
Liberman אמר:Judokan אמר:Liberman אמר:ודרך אגב, אפ בהתאמות עסקינן,
@Judokan
גם רעיון, למרות ששרי היה צריך לעוף. משחק נוראי, סבוטאז לא מכוון.
אין בעיה, אם שרי ממשיך לחרבן באגף מוציא אותו ומכניס את ציבוטה