• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן אבדולאי סק

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק מכבי אמר:
ממליץ לכולם לראות את העבודה שלו מאז האדום. נתן שם דקות פסיכיות עם עבודת הגנה אדירה.
נכון שעשה כמה שטויות ואיבודי כדור, אבל בסה''כ היה מצוין. הרבה יותר נוח לו כבלם אמצע, ורואים את זה.
לפני היה רע מאוד, לקראת סוף המשחק הוא העלה רמה וגם בסוף לקח שם גול של 100%

חח היה אפשר לראות ממש בבירור היום שהוא בא מוכן למדמון וכנראה זכר טוב מאוד את המשחק מהסיבוב הקודם.
לא היה לו סיכוי.

נראה אדיש ושחצן בכל פעולה שלו עם הכדור
לא יודע מה עובר עליו

אחלה משחק שלו, השאיר למדמון חצץ. סק הישן והטוב שממרר לשחקנים את החיים, וגם עושה איזה פלטת ריכוז מביכה או שתיים.
אהבתי במיוחד את הכניסה במדמון על קו החוץ. לפחוץ מישהו בקבוצה יותר להראות משחק פיזי במענה לכסחנים המגעילים

ראו שהטעות מהסיבוב הראשון עמדה לו בראש. בא מהדקה הראשונה להראות למדמון מי בעל הבית.
אם כי חייב לציין שמדמון עשה לו לא מעט צרות, כולל פעם אחת שעבר אותו בצד ימין בצורה קלילה (לא מדבר על העבירה של סק).
בכל אופן, הבלם הכי טוב בסגל, והכי טוב בליגה. מצפה לו עבודה קשה בחמישי. טוב שהוא מגיע בפורמה טובה.

בא הגנתית היום בגישה טובה מאוד ותסכל את מדמון בלי הפסקה במיוחד בכדורי עומק, שם לו את הגוף יפה ועבד מצוין.

מדמון שחקן מעולה ועושה צרות להרבה בלמים בליגה

מדמון היה במשחק חלש בלי קשר
גם כשהגיע למצבים טובים הוא הוציא בעיטות הזויות
גם דוניו אגב

דוניו זה תרנגולת בלי ראש.
זה שהיה לו גול יפה במשחק הקודם זה היוצא מהכלל.
אתמול, דקה 60 בערך, עדיין 0-0, קבל כדור בצד ימין במרכז המגרש עם המון שטח לרוץ, פתאום נעמד כמו בול עץ וחיכה שכולם יתארגנו.

היה מצויין אתמול. טוב שנתנו לו את סרט הקפטן, אני חושב שזה היה במכוון כדי להגביר אצלו את תחושת השייכות למועדון.

הזר הראשון של מכבי חיפה שכובש בליגת האלופות, ליגה אירופית וקונפרנס ליג (מתייחס רק לשערים משלב בתים והלאה).

רואים שהוא לא רוצה להיות פה יותר. אולי עדיף ל2 הצדדים להיפרד בקיץ.

Shocking4U אמר:

גם אני לא הייתי רוצה לשחק תחת מורה לספורט

ToniKroos אמר:
Shocking4U אמר:

שיכבד את המועדון ואת האוהדים

Shocking4U אמר:

אכן. צריך למכור אותו כשעוד יש לו ביקוש ואפשר למכור אותו ברווח נאה. אנחנו מיצינו אותו וקיבלנו ממנו את כל מה שיכל לתת לנו, כרגע מנטלית (זה התחיל בעיקר מאז אליפות אפריקה) הוא לא איתנו, רב עם כל מה שזז וגם מקצועית הוא נחלש.

Shocking4U אמר:
ToniKroos אמר:
Shocking4U אמר:

כן כזה קל לבקש משחקן לכבד אוהדים שמקללים אותו, זה גם הגיוני.
לא רק שאני מצדיק אותו שרצה להרביץ להם הייתי מצטרף אליו, כפויי טובה זבלים, עלק שיכבד אותם.
איבדת את זה לגמרי. נראה אותך מכבד מישהו שמקלל אותך בפנים רק בגלל שהפסדת במשחק כדורגל והוא אוהד של הקבוצה שלך.
חבל שגם לא עלה ליציע והכניס את אותם "אוהדים" לבית חולים היה עושה טובה לכולם

מחזיר את שימיץ להרכב במשחק הבא ועד סוף העונה איתו כמעט ולא ספגנו.
סק לא איתנו וזה ברור שניפרד ממנו בסיום העונה.
הוא כרגע יותר נזק מתועלת.

GreenGlory אמר:
Shocking4U אמר:
ToniKroos אמר:
לא רק שאני מצדיק אותו שרצה להרביץ להם הייתי מצטרף אליו, כפויי טובה זבלים, עלק שיכבד אותם.
איבדת את זה לגמרי. נראה אותך מכבד מישהו שמקלל אותך בפנים רק בגלל שהפסדת במשחק כדורגל והוא אוהד של הקבוצה שלך.

לא שאני מצדיקה את האוהדים שקיללו אותו אבל רב עם שימיץ בחדר הלבשה, רב עם מישהו מריינה, רב עם אוהדים - וכל זה רק בשבועיים האחרונים
לא מדברת בכלל על זה שהוא חזר הפוך לגמרי מאליפות אפריקה

Daniel123 אמר:
מחזיר את שימיץ להרכב במשחק הבא ועד סוף העונה איתו כמעט ולא ספגנו.
סק לא איתנו וזה ברור שניפרד ממנו בסיום העונה.
הוא כרגע יותר נזק מתועלת.
יש לך הרבה הודעות שהן בלי הרבה מחשבה, אין ספק שזאת בטופ

אין ספק שהוא יותר נזק מתועלת, כשיש לך שחקנים שלא מסוגלים להבקיע בהתקפה.. הוא הבעיה, אין ספק.
תשאל את עצמך מה עוד השתנה מאז שהוא חזר להרכב - אם אתה רוצה רמז, אז פיינגולד הפסיק לשחק, שרי הלך, שני החלוצים פצועים, 4 משחקים באירופה ומאמן אחד שמחליט שליאור רפאלוב זה מסי הישראלי שאסור להוריד מהדשא, ובין היתר גם ג'אבר נפצע ממש קצת לפני שהוא חזר להרכב.
לנסות להשליך את זה עליו זה טמטום שיא.

GreenGlory אמר:
Shocking4U אמר:
ToniKroos אמר:
אין לי מושג מה קרה שם ביציע. זה גם לא ממש מה שהתייחסתי אליו אלא הרבה יותר לשכונה שהוא עושה על הדשא, העובדה שהוא מרגיש שהוא יכול לעשות מה שבא לו וכו׳ אבל סדר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה