• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן אבדולאי סק

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הפך למר טעות קריטית למשחק. לא משנה מגן ימני, בלם ימין, בלם- יגיע הרגע של הטעות בסגנון דגני.
בעייה- כי פדראו גמר את העונה ולכן לא הייתי ממשיך איתו.

dyarok אמר:
הפך למר טעות קריטית למשחק. לא משנה מגן ימני, בלם ימין, בלם- יגיע הרגע של הטעות בסגנון דגני.
בוא נתעלם מ15 משחקים רצופים שהוא בערך היחיד שיציב בהגנה ומציל אותנו כל פעם מחדש (זה שספגנו הרבה, לא אומר שהוא אשם בשערים או שהוא לא היה טוב), בגלל איזה ליטוף ברחבה שרק בעידן הואר ובליגה הפח אשפה פה שורקים לפנדל על זה.
יצא לך לראות בלמים אחרים בליגה בשנה האחרונה?

באמת שיש ימים שאני מייחל לזה שיגיעו לפה ריינן וסיינסבורי למיניהם, כדי שאוהדים פה יזכרו מה זה להעריך שחקנים טובים במקום רק לחפש אותם בכל טעות קטנה שלהם בעונה כזאת נוראית של כל הקבוצה.. כאילו האחוזי פגיעה בזרים פה זה 9 מ 10 שאפשר לשחרר שחקנים שהם כמה רמות מעל הליגה כאילו כמו סק ועלי כאילו כלום, שזאת דעה מאוד רווחת כאן.

Ganjot אמר:
dyarok אמר:
בוא נתעלם מ15 משחקים רצופים שהוא בערך היחיד שיציב בהגנה ומציל אותנו כל פעם מחדש (זה שספגנו הרבה, לא אומר שהוא אשם בשערים או שהוא לא היה טוב), בגלל איזה ליטוף ברחבה שרק בעידן הואר ובליגה הפח אשפה פה שורקים לפנדל על זה.
יצא לך לראות בלמים אחרים בליגה בשנה האחרונה?

באמת שיש ימים שאני מייחל לזה שיגיעו לפה ריינן וסיינסבורי למיניהם, כדי שאוהדים פה יזכרו מה זה להעריך שחקנים טובים במקום רק לחפש אותם בכל טעות קטנה שלהם בעונה כזאת נוראית של כל הקבוצה.. כאילו האחוזי פגיעה בזרים פה זה 9 מ 10 שאפשר לשחרר שחקנים שהם כמה רמות מעל הליגה כאילו כמו סק ועלי כאילו כלום, שזאת דעה מאוד רווחת כאן.

אני איתך.
סק בטופ בלמים פה בליגה, אין שום סיבה לשחרר.

היתה לו ירידה ביכולת העונה, אבל כל הקבוצה בעונה רעה
אז אני לא מאשים אותו אישית. צריך להשאיר אותן כי הוא עדיין
ברמה טובה ואיך שהמועדון שלנו מביא זרים יהיה קשה למצוא
עוד בלם טוב.

היה טוב מאוד.

והאוהד שקילל אותו בסוף חתיכת חוצפן שאני מקווה שלא ידרוך יותר בסמי עופר.

היה נראה שירד לו קצת הביטחון במשחק הרגל שלו.
אם פעם הוא היה מנסה להשתתף בהנעת כדור, היום בעיקר החזיר לשוער או העיף את הכדור

ירוק זה אני אמר:
היה נראה שירד לו קצת הביטחון במשחק הרגל שלו.
אם פעם הוא היה מנסה להשתתף בהנעת כדור, היום בעיקר החזיר לשוער או העיף את הכדור

או שפשוט יש חלודה והוא הצטרף לאימונים מאוחר יותר, וגם אין עדיין חיבור מלא בין שחקני ההגנה.

בלרוץ עם שחקן התקפה ולשים גוף אין עליו
אבל הוא עושה בלי סוף טעויות של טירונים כל משחק

חולה עליו, כמובן שירד ביכולת ורואים. זה לא סק של אחרי הצמד מול PSG שהכל נפתח לו עד סוף העונה. מאמין שזו תהיה העונה האחרונה שלו פה.

משחק לא טוב שלו היום.
מה שכן, זה שכנראה לא נחווה יותר מדי משחקיל כאלה, לפחות לא בליגה.
ליתרונות שלו שזה המהירות והפיזיות כמעט ולא היה מתי לבוא לידי ביטוי במשחק שבעיקר ישבו עלינו.

הוא אחרי השיא ואם אפשר מחזיר את בטובינסיקה עליו.
בגדול הוא ועיסאת זה מספיק העונה שנה הבאה צריך לשחרר אותו

שימו לב שהוא אשכרה מקפיד לעשות טעות אחת גדולה בכל משחק מישהו צריך למדוד את זה מדעית

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה