• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן אבדולאי סק

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
פרט פיקנטי:
יש לו 95 Strength בפיפא - כמו לוקאקו ודובאן זאפאטה שזה מקום 2 בכל המשחק.

מקום 1: Daryl Dike מווסט ברומיץ' - 96 Strength.

למתעניינים:
האלנד, ואן דיק, אוקאקה, לואינדמה ועוד - 93
ווקאמה, האלר, פיירו ועוד - 92

לבטובינסיקה יש 84.

Sprint Speed יש לסק 80 שזה גבוה מאוד לבלם אבל עדיין מקום 141 במשחק.

מקום 1 - Jeremiah St. Juste ממינץ - 96.

זה מעניין, כי הוא לא נראה טנק מרכבה כמו פיירו נניח.
לא הייתי מנחש שהוא עד כדי כך פיזי.

זה יכול להיות נהדר עבורנו, כי חוסר פיזיות היה בעיה משמעותית עבור ההגנה שלנו בעונה שעברה

Shocking4U אמר:
לא התרשמתי ממנו במיוחד מהקצת שיצא לי לראות (מעבר לסרטוני היילייטס שבהם הוא נראה כמו מסי בעמדת הבלם) אבל אלברמן ובכר הרוויחו את הקרדיט השנה עד כה עם הזרים אז נקווה שהוא יצליח פה. הוא נכנס לנעליים ענקיות של אחד מהבלמים האהובים בתולדות מכבי חיפה אז יצטרך לעבוד קשה.
מה זה אומר מסי בעמדת הבלם?
מסי הוא נמוך ועם יכולות טכניות.
נראה שהבלם הזה מגושם וכבד.

אם שמים בצד את הקטע שאחרי עלייה לליגת האלופות היה צריך להגיע בלם בכיר יותר ועם שם גדול, הוא כן נראה אחלה בלם בסופו של דבר.
אנשים מדברים על מגושם או לא טכני, כאילו פלאניץ' היה מינימום ראמוס בשיאו. אתם זוכרים שסרטונים שלו אתם רואים מול שחקנים שמשחקים בליגה שממנה יוצאים לצרפת, גרמניה ואנגליה, ושכוכבי הליגה הישראלית עוברים לליגה הזו כדי לחמם ספסל או במקרה טוב לתת כמה גולים ולחזור עם חוזה משודרג?

נראה בסדר גמור טכנית, לא יודע מה עשיתם ממנו איזה בלם מוגבל ברגל.
יודע לצאת קדימה, לא מפחד להשתלט על כדור ויודע לשחק עם שתי רגליים. מזכיר לכם שלקחנו פה אליפות עם ארד, ובאליפות השנייה עם בלם שבתחילת העונה היה מגן שכולם היו נגד ההחתמה שלו.
בליגה הזאת הוא יכול להיות מפלצת עם הפיזיות והמהירות שלו, החלוצים פה כל כך חלשים(גם פיזית וגם טכנית) שזה יהיה כמו לשחק נגד נערים בשבילו.
ובנוסף להכל הגובה שלו יעזור מאוד במצבים נייחים, משהו שפלאניץ' לא הצטיין בו בכלל חוץ מאיזה חודש שהכל הלך לו.
רק תחשבו על הגודל שלו ושל פיירו במצבים נייחים.

כמו פיירו אני רק מקווה שלא ישרקו נגדו אבל הרבה עבירות כי החלוצים ושחקני ההתקפה בארץ נוצות מבחינה גופנית ויפלו על כל דבר, במיוחד אצל ב"ש בסיבוב הבא.
השופטים בארץ יכולים להיות בעיה גדולה בשבילנו השנה משני צידי המגרש, מקווה שאתבדה ויתנו לשחק, אבל על מי אני עובד

Ganjot אמר:
אם שמים בצד את הקטע שאחרי עלייה לליגת האלופות היה צריך להגיע בלם בכיר יותר ועם שם גדול, הוא כן נראה אחלה בלם בסופו של דבר.
אנשים מדברים על מגושם או לא טכני, כאילו פלאניץ' היה מינימום ראמוס בשיאו. אתם זוכרים שסרטונים שלו אתם רואים מול שחקנים שמשחקים בליגה שממנה יוצאים לצרפת, גרמניה ואנגליה, ושכוכבי הליגה הישראלית עוברים לליגה הזו כדי לחמם ספסל או במקרה טוב לתת כמה גולים ולחזור עם חוזה משודרג?

נראה בסדר גמור טכנית, לא יודע מה עשיתם ממנו איזה בלם מוגבל ברגל.
יודע לצאת קדימה, לא מפחד להשתלט על כדור ויודע לשחק עם שתי רגליים. מזכיר לכם שלקחנו פה אליפות עם ארד, ובאליפות השנייה עם בלם שבתחילת העונה היה מגן שכולם היו נגד ההחתמה שלו.
בליגה הזאת הוא יכול להיות מפלצת עם הפיזיות והמהירות שלו, החלוצים פה כל כך חלשים(גם פיזית וגם טכנית) שזה יהיה כמו לשחק נגד נערים בשבילו.
ובנוסף להכל הגובה שלו יעזור מאוד במצבים נייחים, משהו שפלאניץ' לא הצטיין בו בכלל חוץ מאיזה חודש שהכל הלך לו.
רק תחשבו על הגודל שלו ושל פיירו במצבים נייחים.

מצטרף. מדובר במישהו שהיה שחקן הרכב באחת הקבוצות הבכירות בבלגיה בשנים האחרונות. זה לא דבר של מה בכך. יש לי תחושה טובה בקשר אליו.

אני באמת לא מבין מאיפה הלחץ והפאניקה, הוא נראה אחד המרשימים שהגיעו בשנים האחרונות, אני אופטימי ממש, מקווה שלא יתרסק. הדיבורים בבלגיה לא מעניינים בתקופה שהוא במילואים, זכרון קצר זה משהו שהאדם הממוצע חולה בו ולא רק הישראלים ואני חושב שזה המקרה פה, תלכו לשנת 20/21 תראו מה אומרים עליו ולא השנה האחרונה. כותרת של בלופ מוכר יותר וזה קל מידיי לאתרים הישראלים.

GreenGlory אמר:
כמו פיירו אני רק מקווה שלא ישרקו נגדו אבל הרבה עבירות כי החלוצים ושחקני ההתקפה בארץ נוצות מבחינה גופנית ויפלו על כל דבר, במיוחד אצל ב"ש בסיבוב הבא.
השופטים בארץ יכולים להיות בעיה גדולה בשבילנו השנה משני צידי המגרש, מקווה שאתבדה ויתנו לשחק, אבל על מי אני עובד

בינתיים בשני משחקים לא היה שום בעיות עם זה, אז אולי זה משהו שהם מבינים שלא צריך לשרוק על כל שטות, וראו איך הוא משחק בחו"ל ולא שורקים לו על זה.

אם הוא לא רוצה שהשופטים ישרקו נגדו עבירות שלא יעשה עבירות מטופשות ברחבה כמו שהוא עשה באנטוורפן. היה עושה שם פנדלים עם גלישות פרועות בתוך הרחבה

רפא סילבה עשה עליו מהלך מטורף אבל זה לא שהוא יתמודד עם שחקנים כאלה בליגה
נחכה לשפוט בעוד 9-10 משחקים

טכנית מאוד לא התרשמתי ממנו. נראה גמלוני מאוד

Apoc אמר:
רפא סילבה עשה עליו מהלך מטורף אבל זה לא שהוא יתמודד עם שחקנים כאלה בליגה
נחכה לשפוט בעוד 9-10 משחקים
גם לעשות עבירה מחוץ לרחבה זו דרך התמודדות

שיחק טוב, אבל רכש מיותר
היה צריך עוד שחקן לקישור/חוד

כנראה הביאו אותו כי ידעו שפלאניץ' יעזוב אז עקבו אחרי כמה בלמים. בסוף הביאו כבר שניים שבחנו מאשר ליפול על שחקן שאו שיפגעו בו או שלא

אחלה בכורה. הוא ודילן יחד הולכים להיות צמד אדיר בליגה שלנו.
עם כל היתרונות בעולם שיש לבנפיקה עלינו, סק ודילן נראו ממש בנוח במשחק.

כמובן שעוד מוקדם אבל נראה לי מגושם ברגליים, כל מיני זריזים עלולים להביך אותו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה