ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:שתבינו כמה ששווי שוק בטרנספרמרקט זה לא נתון רלוונטי, איך שסק ביצע את המעבר מאנטוורפן למכבי חיפה הוא ירד בשווי מ3 מיליון אירו ל2 מיליון אירו, כלומר 33% נחתכו.
שווי שוק בטרנספרמרקט עובד חזק לפי הליגה שבה משחק השחקן, אם שחקן משחק בישראל הוא אוטומטית שווה הרבה פחות גם אם מבחינת השווי האמיתי שלו הוא שווה יותר משחקן שמשחק בבלגיה או אוסטריה או שוויץ.
אל תשכח שמעדכנים שווי פעם ב והעברה של שחקן היא סיבה טובה לעדכן שווי ככה שזה גם משהוApoc אמר:שתבינו כמה ששווי שוק בטרנספרמרקט זה לא נתון רלוונטי, איך שסק ביצע את המעבר מאנטוורפן למכבי חיפה הוא ירד בשווי מ3 מיליון אירו ל2 מיליון אירו, כלומר 33% נחתכו.
שווי שוק בטרנספרמרקט עובד חזק לפי הליגה שבה משחק השחקן, אם שחקן משחק בישראל הוא אוטומטית שווה הרבה פחות גם אם מבחינת השווי האמיתי שלו הוא שווה יותר משחקן שמשחק בבלגיה או אוסטריה או שוויץ.
Shocking4U אמר:אני פשוט חושב שנכון לעכשיו הציוות הנכון בליגה זה גולדברג ביחד עם דילן/סק ולא סק ודילן ביחד. כששניהם ביחד נראה שהנעת הכדור שלנו
נפגעת וכשיש את גולדברג לידם זה משמעותית עוזר להנעת הכדור.
בישול שער זה הגדרה מאוד מפרגנת למה שהוביל לשער הזה אבל ניתן לו. מבחינתי בלם גם אם יתן 4 שערים בעונה זה בונוס, אני מודד אותו על פי התרומה ההגנתית שלו ולהנעת הכדור השוטפת.Greenfromluxembourg אמר:הבן אדם שבוע וחצי פה, תירגעו.
חוץ מזה שהוא כבר בישל שער אז לא יודע מה אתם רוצים.
Shocking4U אמר:בישול שער זה הגדרה מאוד מפרגנת למה שהוביל לשער הזה אבל ניתן לו. מבחינתי בלם גם אם יתן 4 שערים בעונה זה בונוס, אני מודד אותו על פי התרומה ההגנתית שלו ולהנעת הכדור השוטפת.Greenfromluxembourg אמר:הבן אדם שבוע וחצי פה, תירגעו.
חוץ מזה שהוא כבר בישל שער אז לא יודע מה אתם רוצים.
SaTla אמר:Apoc אמר:שתבינו כמה ששווי שוק בטרנספרמרקט זה לא נתון רלוונטי, איך שסק ביצע את המעבר מאנטוורפן למכבי חיפה הוא ירד בשווי מ3 מיליון אירו ל2 מיליון אירו, כלומר 33% נחתכו.
לא רק בטרנספרמרקט, זה בכל מקום, אם יצא לך לשחק במנגר אתה תכיר את זה.
הליגה שלנו חלשה וזה הגיוני