• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן אבדולאי סק

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הפיזיות שלו באה לידי ביטוי נהדר מול בנפיקה, נתן שם הופעה הגנתית מצוינת למעט הברשה אחת שקיבל.
ולהבדיל, גם מול נס ציונה היה לו משחק טוב מהפן ההגנתי

מול פ.ס.ז' הוא קיבל על הראש, אבל בסוף גם שחקן הגנה מעולה כמו סונדרגן נראה שם כמו ילד מבוהל לפעמים. לא שופטים לפי זה

וואלה נגד נס ציונה היו לו כמה פספוסים קשים שיכלו לעלות בגול או שניים.

אבל הבעיה העיקרית איתו זו הנעת הכדור

אם היכולת שלו תמשיך ככה עדיף לשחרר ולהביא קשר אחורי

מבאפה הרג אותנו לבד אפשר להגיד. קשה פה לבוא בטענות ספציפית למישהו.

יש לי תחושה לא טובה לגביו בכללי וספציפית לגבי מכבי ת"א.

הוא לא באמת שיחק הרבה בשביל לגבש עמדה עליו.
מול היו לו מיקומים לא טובים בגולים, יכול להיות שגם עם דניאל היה נראה אותו דבר אז אין לדעת, לא חושב שצריך לחרוץ את גורלו.
מול בנפיקה משחק שלם היה נהדר ברמה גבוה במשחק ראשון בהרכב אז גם זה צריך לקחת בחשבון.

מול מכבי ת"א הייתי פותח עם שון ודילן ולא איתו.

אני אומר בזהירות (כי לפני פ.ס.ז כבר טעיתי בעניין) - דווקא מול הצהבת אני לא רואה איך אפשר לוותר עליו.
שון מתקשה מול שחקנים פיסיים, המשחקים הכי פחות טובים שלו היו מול הצהבת והפיזיות שלהם. אז אני לא רואה אותו מוציא כדור ליובאנוביץ' או זהבי בגובה. סק אמור להיות מי שנותן לנו יתרון פיזי שלא היה לנו מול הצהבת בשנים קודמות בהגנה.

מצד שני, חוסר תשומת הלב של סק יכול להיות מאוד מסוכן כשצד השני יש שחקנים שיודעים להעניש מהר ובמזומן על טעות.
לדעתי הייתי הולך במשחק הזה על מערך שלושת הבלמים מאירופה, כי גם ככה לצהבת אין קיצוניים והם תוקפים בעיקר מהאמצע

גם אתמול לא אהבתי את איך שהוא נכנס. הוסיף הרבה פאניקה מאחורה. כרגע לדעתי הוא רק מלחיץ ולא מועיל לקבוצה

הוא נראה כבד וחסר טכניקה לחלוטין וזה לא נראה משהו שקשור לכושר משחק, מקווה שאני טועה אבל כרגע אני לא בטוח כמה הוא מתאים לנו

Shocking4U אמר:
גם אתמול לא אהבתי את איך שהוא נכנס. הוסיף הרבה פאניקה מאחורה. כרגע לדעתי הוא רק מלחיץ ולא מועיל לקבוצה
סלייק

שיתנו לו לפתוח בליגה. לא שופט עד שאראה אותו יותר דקות ונכנס לכושר. השחקן לא שיחק תקופה בניגוד לדילן

צריכים סבלנות - הוא לא בכושר משחק, הוא לא מתואם עם שאר הקבוצה ולא מכיר את הליגה (ואת המדינה). לעלות לשחק מול מכבי ת״א במשחק הכי חשוב בסיבוב או מול פריז בליגת האלופות זה לא כמו להתחיל להשתפשף מול נס ציונה ולהיכנס לעניינים בהדרגה.

הוא הולך לעלות בהרכב בטורינו. אחלה הזדמנות להמשיך להיכנס לעניינים

חתול בסק
רק פיזיות ומהירות
בלי טיפת שכל

הגול של יובה עכשיו זה 100% אשמתו

יש לו בעיות מיקום קשות. גם בגול היום וגם ב2 שערים מול פסז במיוחד השלישי של פסז זה מטעויות קשות שלו

והוא גם בסוף יקבל אדום עם התיקוליים הפרועים שלו

עכשיו לא מפתיע ששחררו אותו מבלגיה

רכש עלוב

הוא בזבוז מוחלט של זר. תחשבו שהיה לנו קשר זר במקום, היה משדרג אותנו פי כמה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה