• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן אבדולאי סק

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
MHFC4EVER אמר:
אתם אמיתיים?
כל דקה שהוא על המגרש זה סכנת נפשות ולראייה כמעט כל הגולים שקיבלנו בצ'מפיונס שהוא על המגרש היו באשמתו

אשכרה, אנשים פה חותמים עליו ורושמים פצצה של בלם. לא יודע מה אתם רואים? ואני מאלה שאמרו שפלאניץ בלם פצצה גם כשלא היה טוב כי ראו ניצוצות וראיתי מה הוא שווה ברומניה. פה אני לא רואה פתח למשהו.

אני מתחיל להבין למה בבלגיה די צחקו כשראו שהוא הולך לשחק בצ'מפיונס...

לא כל כך מבין את התגובות של "טוב הוא עלה מול יובנטוס ופריס אז אי אפשר לשפוט אותו באמת". דילן מהרגע הראשון שלו כאן היה להיט גם במשחקים באירופה.

shayhagai אמר:
אני מתחיל להבין למה בבלגיה די צחקו כשראו שהוא הולך לשחק בצ'מפיונס...

לא כל כך מבין את התגובות של "טוב הוא עלה מול יובנטוס ופריס אז אי אפשר לשפוט אותו באמת". דילן מהרגע הראשון שלו כאן היה להיט גם במשחקים באירופה.
ואנשים מתלהבים ממסירות מדוייקות ומאבקים בזמן שהוא עושה בכל משחק טעויות של הבנת משחק בסיסית ויציאה מהעמדה בצורה מופקרת. לא צריך שהוא ינצח את כל המאבקים שלו עם ולאחוביץ אלא בעיקר שלא יעזוב
את העמדה שלו כל פעם וישאיר בור מאחוריו.

יש לו פעולות מרשימות אבל בסוף כל החורים זה באשמה די ישירה שלו.
לבלם שלישי הוא טוב אבל לא מעבר, לא פוסל אופציה לשייק אותו בינואר ולהביא שחקן זר לאמצע/התקפה.
ארד נראה לא רע בדקות שקיבל ומספיק לליגה כבלם שלישי.

פשוט סבל, מניה בטוחה כבר לגול ליריבה. וכל גול זה אותו דבר
בחיים לא ראיתי אותו מתנפל על שחקן ומרוויח כדור. תמיד מתנפל, בלי מודעת בסיסית למה שהולך סביבו ושחקן שם תופס לו תחור
אינטילגנצית כדורגל שואפת לאפס. ברמה של מאבוקה

בגול של ולאחוביץ' שנפסל זה ממש קורה באופן סימונטלי (עריכה: המהלך הזה הסתיים בעצירה גדולה של ג'וש דווקא)

הטעויות האלה מכעיסות ומתסכלות, אבל יש בהן גם הרבה אלמנט של העדר תיאום עם יתר ההגנה.
זה בלט בגול הראשון של יובה ומזכיר גם את הגול השני של פ.ס.ז'.
סק יצא שם גבוה וציפה לחיפוי מאחוריו (וואלה, במהלך של יובה היציאה לכיוון די מריה הייתה הכרחית. אי אפשר להשאיר את די מריה פנוי על ה16 ומוחמד החליק).
בהגנה שבה השלישייה האחורית והמגן הימני מתואמים, אחד מהם היה יודע שזה מה שסק הולך לעשות וממשיך לחפות עליו. בפועל ראביו עשה תנועה לעומק ונשאר פנוי, כשאף אחד לא סגר לכיוונו.

הגול השני כבר לגמרי עליו. פשוט לא מצליח להבין על מה הוא חשב כשהתרחק מולאחוביץ' ויצא למלכודת הנבדל הכי כושלת בהיסטוריה

אני עולה איתו בשבת, רק כדי שייתן אופציה לאחד הבלמים לנוח.
ובשלישי מעדיף את ההגנה כמו נגד פריז.

benrey אמר:

!

benrey אמר:

סק לא הצדיק מקום לפני ארד

יש לו טעויות של חוסר תיאום, לא חוסר קשר לענף כמו אצל ארד וגרשון.
הוא יכול עוד להשתפר ולדעתי עוד מוקדם לדעת מה הרמה שלו.

Judokan אמר:
הטעויות האלה מכעיסות ומתסכלות, אבל יש בהן גם הרבה אלמנט של העדר תיאום עם יתר ההגנה.
סק יצא שם גבוה וציפה לחיפוי מאחוריו (וואלה, במהלך של יובה היציאה לכיוון די מריה הייתה הכרחית. אי אפשר להשאיר את די מריה פנוי על ה16 ומוחמד החליק).
בהגנה שבה השלישייה האחורית והמגן הימני מתואמים, אחד מהם היה יודע שזה מה שסק הולך לעשות וממשיך לחפות עליו. בפועל ראביו עשה תנועה לעומק ונשאר פנוי, כשאף אחד לא סגר לכיוונו.

הגול השני כבר לגמרי עליו. פשוט לא מצליח להבין על מה הוא חשב כשהתרחק מולאחוביץ' ויצא למלכודת הנבדל הכי כושלת בהיסטוריה

יש שם גם הפקרותשל פאני שם שמתעצל בירידה אחורה וגום לעלי להיום לבד שם בקו האחורי ולרוץ מצד לצד במסירה

RakMaccabi31 אמר:
Judokan אמר:

יש שם גם הפקרותשל פאני שם שמתעצל בירידה אחורה וגום לעלי להיום לבד שם בקו האחורי ולרוץ מצד לצד במסירה

גם מוחמד פספס של תיקול, משם התחיל כל המהלך

KevinDurant אמר:
RakMaccabi31 אמר:
Judokan אמר:

גם מוחמד פספס של תיקול, משם התחיל כל המהלך
במסירה שהוא פספס? כי לפני זה הוא לא בדיוק מעורב. יובה די שברו את הלחץ בקלות
בכל מקרה, גם אם הוא פספס תמסירה והחליק. אני עדיין חושב שהוא מגיע לדי מריה מספיק להפריע לו ככה שסק לא היה צריך לצאת בכל מקרה

יש דיבור שהוא פותח היום. מקווה שהיום הוא יתן משחק טוב. זה כבר לא יובה או פריז אלא אוסמה חלאיילה ושלומי אזולאי. רוצה לראות אותו שומר על ריכוז ועל מיקום חכם לאורך 90 דקות ובלי הטעויות המוגזמות. נקווה שיצליח.

נפילה מטורפת. הראשון שחייב להיחתך בינואר.

היום כבר באמת שאין לי הסברים עבורו...

"טוב קשה לבחון אותו מול פריז ויובנטוס".
הוא גרוע מול כל קבוצה. כל משחק ליגה עושה לפחות 3 חורים.

נפילה, ראיתי את זה בא אחרי הפרסום בבלגיה ״הפלופ של אנטוורפן הולך לשחק בליגת האלופות״.
העיקר שרפאלוב המליץ .
זו תוצאה של חיסכון, יש להם מזל שעם דילן הם הצליחו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה