אם מול יובה ופריז זה הגיוני אז מה נגיד מול ריינה? כי היה לו לפחות 3 טעויות ששוות שער נגדנו במשחק נגד ריינהLiberman אמר:הגזמה ועוד איך, אז עשה טעות מול יובה רחמנא ליצלן.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אם מול יובה ופריז זה הגיוני אז מה נגיד מול ריינה? כי היה לו לפחות 3 טעויות ששוות שער נגדנו במשחק נגד ריינהLiberman אמר:הגזמה ועוד איך, אז עשה טעות מול יובה רחמנא ליצלן.
Liberman אמר:מציע להרגע בנושא של סק, הבחור שיחק 3 משחקים מה השתגעתם או מה?
הגיע לפה אחרי שלא שיחק גם תקופה בבלגיה, בואו ננשום שלא יעשה לכם פלאניץ׳ ו תסתובבו כמו סטייק.
לדעתי לפתוח איתו ב3 בלמים זה טעות. זה מערך שמצריך הרבה תיאום כי אחרת יש הרבה שטחים בין הבלמים שדרכם קבוצות אחרות יכולות בקלות להענישHulk אמר:כבלם שלישי הוא בסדר, לא צריך לפתוח כבלם מוביל בשום מצב.
בינואר לשחרר אותו ולהביא זר לאמצע.
Shocking4U אמר:אם מול יובה ופריז זה הגיוני אז מה נגיד מול ריינה? כי היה לו לפחות 3 טעויות ששוות שער נגדנו במשחק נגד ריינהLiberman אמר:הגזמה ועוד איך, אז עשה טעות מול יובה רחמנא ליצלן.
MHFC4EVER אמר:Liberman אמר:מציע להרגע בנושא של סק, הבחור שיחק 3 משחקים מה השתגעתם או מה?
הגיע לפה אחרי שלא שיחק גם תקופה בבלגיה, בואו ננשום שלא יעשה לכם פלאניץ׳ ו תסתובבו כמו סטייק.
הוא לא שחקן
אם אני הייתי עולה בהרכב במכבי חיפה גם היית נותן לי 10 משחקי חסד?Liberman אמר:MHFC4EVER אמר:Liberman אמר:מציע להרגע בנושא של סק, הבחור שיחק 3 משחקים מה השתגעתם או מה?
הוא לא שחקן
אולי,
אבל את זה לא קובעים אחרי 3 משחקים זה לא רציני
MHFC4EVER אמר:אם אני הייתי עולה בהרכב במכבי חיפה גם היית נותן לי 10 משחקי חסד?Liberman אמר:
עזוב, חוץ מפיזיות וקצת מהירות אין לו יסודות בכלל.
רואים שהוא למד כדורגל בגיל מאוחר ובאקדמיה פח אשפה והגיע לאן שהגיע נטו בזכות הנתונים שלו.
MHFC4EVER אמר:אם אני הייתי עולה בהרכב במכבי חיפה גם היית נותן לי 10 משחקי חסד?Liberman אמר:
עזוב, חוץ מפיזיות וקצת מהירות אין לו יסודות בכלל.
רואים שהוא למד כדורגל בגיל מאוחר ובאקדמיה פח אשפה והגיע לאן שהגיע נטו בזכות הנתונים שלו.
לדעתי הסגנון שהיה בדקות האחרות התאים לו. לא עשו עלינו מעברים ולא היינו חשופים אלא זרקו כדורים לרחבה שהוא היה צריך לטאטא ולהתמודד איתם פיזית וזה החוזקות שלו כי החולשה שלו במיקום פחות באה לביטויKevinDurant אמר:הרבה יותר מתאים ל3 בלמים בסגנון המשחק שלו.