RakMaccabi31
אלוף המדינה
אגב, מבין לגמרי את הנהי של בש על האדום שלא קיבל
שנה שעברה אספרייה קיבל על פחות מזה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
RakMaccabi31 אמר:אגב, מבין לגמרי את הנהי של בש על האדום שלא קיבל
Liberman אמר:אני בכלל חושב שצמד הבלמים צריכים להיות דילן וסק ביחד
Liberman אמר:אני בכלל חושב שצמד הבלמים צריכים להיות דילן וסק ביחד
Liberman אמר:דווקא אני מאוד מעריך ומכבד את שון ושמח שאצלנו. הבלם הישראלי הטוב בישראל.
אני חושב שסק מביא למשחק דברים חשובים יותר כמו פיסיות, מהירות ומשחק גובה.
Smurk אמר:Liberman אמר:דווקא אני מאוד מעריך ומכבד את שון ושמח שאצלנו. הבלם הישראלי הטוב בישראל.
אני חושב שסק מביא למשחק דברים חשובים יותר כמו פיסיות, מהירות ומשחק גובה.
ופדיחה אחת למשחק
משחק טוב שלו אבל לדעתי הרצפה והתקרה של דילן הרבה יותר גבוהה משלו.GKagelmacher אמר:במגמת עלייה. יהיה מאוד קשה בקיץ להחליט מי מבינו לבין דילאן נשאר.
KevinDurant אמר:משחק טוב שלו אבל לדעתי הרצפה והתקרה של דילן הרבה יותר גבוהה משלו.GKagelmacher אמר:במגמת עלייה. יהיה מאוד קשה בקיץ להחליט מי מבינו לבין דילאן נשאר.
סק קצת פאניקר ואני יכול להבין למה ויתרו עליו בבלגיה.
על סק ויתרו בגלל העניין הטכני, באטו פשוט עזב לשחק בקבוצה אחרת בפורטוגל, לא זכור לי שדובר בעניינו על בעיות בהנעת כדור מה גם שאתה רואה שהוא מניע כדור ברמה מאוד מאוד גבוההברק.י אמר:KevinDurant אמר:משחק טוב שלו אבל לדעתי הרצפה והתקרה של דילן הרבה יותר גבוהה משלו.GKagelmacher אמר:במגמת עלייה. יהיה מאוד קשה בקיץ להחליט מי מבינו לבין דילאן נשאר.
למיטב זכרוני, ויתרו על שניהם בגלל שהם לא טכניים מספיק וזה תקע את הנעת הכדור שהבלגים רצו לייצר. יחד עם זאת, נראה שלליגה שלנו היכולת שלהם אמורה להספיק.
ולא הייתי משחרר אף אחד מהם. אפשר לייצר המשכיות עם הסגל הקיים, בחיזוק של כמה ישראלים משמעותיים. אם המועדון יצליח להתחיל את הבנייה וההרצה של הקישור העתידי שלנו, לא תהיה איזו דחיפות גדולה לזר בעמדה אחרת. אולי עמדת השוער, אבל אני נוטה להאמין שבמועדון לא ירצו זר בעמדה הזו. בקיץ הבא (2024), כשסק יסיים את החוזה שלו, צריך לבחון שוב אם יש צורך בזר בעמדה אחרת, אבל זה עוד רחוק.
KevinDurant אמר:על סק ויתרו בגלל העניין הטכני, באטו פשוט עזב לשחק בקבוצה אחרת בפורטוגל, לא זכור לי שדובר בעניינו על בעיות בהנעת כדור מה גם שאתה רואה שהוא מניע כדור ברמה מאוד מאוד גבוההברק.י אמר:KevinDurant אמר:משחק טוב שלו אבל לדעתי הרצפה והתקרה של דילן הרבה יותר גבוהה משלו.
למיטב זכרוני, ויתרו על שניהם בגלל שהם לא טכניים מספיק וזה תקע את הנעת הכדור שהבלגים רצו לייצר. יחד עם זאת, נראה שלליגה שלנו היכולת שלהם אמורה להספיק.
ולא הייתי משחרר אף אחד מהם. אפשר לייצר המשכיות עם הסגל הקיים, בחיזוק של כמה ישראלים משמעותיים. אם המועדון יצליח להתחיל את הבנייה וההרצה של הקישור העתידי שלנו, לא תהיה איזו דחיפות גדולה לזר בעמדה אחרת. אולי עמדת השוער, אבל אני נוטה להאמין שבמועדון לא ירצו זר בעמדה הזו. בקיץ הבא (2024), כשסק יסיים את החוזה שלו, צריך לבחון שוב אם יש צורך בזר בעמדה אחרת, אבל זה עוד רחוק.
ברק.י אמר:אגב, שער רביעי שלו העונה בכל המסגרות. חתיכת כלי התקפי.
נגד כל קבוצה כמעט הקצרים שלו לא יעלו לנו ביוקר, נגד תא הייתי שוקל לא לשחק איתו נגיד. את אנסה מבש נגיד הוא פשוט שיתק להוציא את הפדיחה בתחילת המשחק.Liberman אמר:ברק.י אמר:אגב, שער רביעי שלו העונה בכל המסגרות. חתיכת כלי התקפי.
הוא גם כלי הגנתי, יש לו משחק גובה מטורף. הגולים זה בונוס ובגלל זה הייתי שמח לציוותמשלו עם דילן - פיזיות, משחק גובה וגולים בנוסף לכל.
צריך לסדר לו טיפה את הראש בקטע של אחריות במהלך משחק, הוא בלם יותר טוב מגולדברג כמה שזה לא נשמע לכם סקסי.
Nadav אמר:
נגד כל קבוצה כמעט הקצרים שלו לא יעלו לנו ביוקר, נגד תא הייתי שוקל לא לשחק איתו נגיד. את אנסה מבש נגיד הוא פשוט שיתק להוציא את הפדיחה בתחילת המשחק.Liberman אמר:ברק.י אמר:אגב, שער רביעי שלו העונה בכל המסגרות. חתיכת כלי התקפי.
הוא גם כלי הגנתי, יש לו משחק גובה מטורף. הגולים זה בונוס ובגלל זה הייתי שמח לציוותמשלו עם דילן - פיזיות, משחק גובה וגולים בנוסף לכל.
צריך לסדר לו טיפה את הראש בקטע של אחריות במהלך משחק, הוא בלם יותר טוב מגולדברג כמה שזה לא נשמע לכם סקסי.
הוא מסתדר נגד חלוצים מהירים אבל קצת קשה לו יותר נגד חלוצים טכנים.