GKagelmacher
מכונת תארים
David אמר:בסוף כולם מיישרים איתי קו לגבי סק אחרי שתחילת עונה כולם קברו אותו פה וצחקו שאמרתי שהוא בלם יותר טוב מדילן ופלאניץ
אין להגיד את הביטוי ״ליישר קו״ אלא אם קוראים לך אלירן.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
David אמר:בסוף כולם מיישרים איתי קו לגבי סק אחרי שתחילת עונה כולם קברו אותו פה וצחקו שאמרתי שהוא בלם יותר טוב מדילן ופלאניץ
GKagelmacher אמר:David אמר:בסוף כולם מיישרים איתי קו לגבי סק אחרי שתחילת עונה כולם קברו אותו פה וצחקו שאמרתי שהוא בלם יותר טוב מדילן ופלאניץ
צריך סבלנות לא רק עם זריםDavid אמר:GKagelmacher אמר:David אמר:בסוף כולם מיישרים איתי קו לגבי סק אחרי שתחילת עונה כולם קברו אותו פה וצחקו שאמרתי שהוא בלם יותר טוב מדילן ופלאניץ
זה נאמר קבוע אצלי בגיחוך עליו אבל בסדר אתה הייתה מאלה שלעגו לי שאמרתי שאני פשוט חולה על סק אם יש משהו שלמדתי לגבי זרים זה לתת להם תזמן להתאקלם ולא למהר להכתיר או לרמוס אותם
David אמר:GKagelmacher אמר:David אמר:בסוף כולם מיישרים איתי קו לגבי סק אחרי שתחילת עונה כולם קברו אותו פה וצחקו שאמרתי שהוא בלם יותר טוב מדילן ופלאניץ
זה נאמר קבוע אצלי בגיחוך עליו אבל בסדר אתה הייתה מאלה שלעגו לי שאמרתי שאני פשוט חולה על סק אם יש משהו שלמדתי לגבי זרים זה לתת להם תזמן להתאקלם ולא למהר להכתיר או לרמוס אותם
Apoc אמר:התיקול של סק על אנסה >>>> שער העונה בליגת העל 2022/23