• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן אבדולאי סק

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חחחח הלוואי שהיו ממציאים מכונת זמן שהייתי משגר את דוד וכל השאר פה שהחליטו שהוא לא שחקן בזמן תחילת העונה לסוף העונה שישפטו את עצמם

מעניין איזה קבוצה תקח אותו וכמה היא תשלם
יכול להיות פה עסקה גבוהה

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
רק שלא יעשה פלאניץ וימכור אותנו מול הצהבת

עשה פלאניץ וכבש נגד הצהבת
לעשות פלאניץ זה גם למכור בצד השני פנדל או לגרום לדן תורג’מן להיראות כמו אגוארו

giphy.gif

וואו וואו וואו אני מאוהב
מקווה שברחוב המסגר יש כבר חוזה משודרג מוכן והונדה חדשה בשבילו

DelPiero אמר:
וואו וואו וואו אני מאוהב
מקווה שברחוב המסגר יש כבר חוזה משודרג מוכן והונדה חדשה בשבילו

משדרג אותו לוולבו קל.

משום מה חשבתיש הגיע בהשאלה, בכל מקרה חייב לעבוד איתו על חוזה חדש חבל על הזמן, שילמדו מהטעות עם פלאניץ'

לא זוכר הופעה כל כך דומיננטית של בלם פה
תופעת טבע

תקראו את עמוד 6 פה בנושא ותבינו למה בכל עונה מחדש אני לוקח חזק את הקו של "אסור לשפוט זר עד שנתן 9-10 משחקים בליגה".

Apoc אמר:
תקראו את עמוד 6 פה בנושא ותבינו למה בכל עונה מחדש אני לוקח חזק את הקו של "אסור לשפוט זר עד שנתן 9-10 משחקים בליגה".

ענק :D

Apoc אמר:

באותו תקופה רק אני עוד האמנתי בו ראיתי בו הרבה דברים טובים גם בטעיות שלו עם זרים צריך סבלנות גם פלאניץ בתחילת דרכו לא נראה פה טוב הכול ה עניין של סבלנות בעיקר כלפיי סק שלא הגיע לפה בכושר וגם עוד לא היה לו תיאום עם החברים שלו לקבוצה ברגע שהוא נכנס לקצב שלו הוא נראה לי אחד מהחמש הבלמים הגדולים שהיו פה ואם כול הכבוד איך לאוהדים יש אומץ להגיד עליו פלופ וכול השטויות האלה שהבלם היה מצויין בליגה הבלגית שהיא אם כול הכבוד יותר טובה מישראל ושמה הוא נחשב בעיר מדילן שהתלהבו ממנו תחילת עונה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה