ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
greenguy אמר:אל
באמת אחד הטובים שאני זוכר,כשהוא הגיע ירדתי עליו הרבה וחשבתי שדילן טוב יותר,הוא השתיק אותי יופי יופי ואני הכי שמח בעולם שהמפלץ נשאר
זכינו
במקרה שלו סעיף שחרור הוא לא רלוונטי. גם אם יש וגם אם אין ברגע שתגיע הצעה מהאמירויות/ערב הסעודית ודומיהן בשכר עתק זה לא מה שימנע ממנו את המעבר. אם נכניס 2 מליון יורו או 4 מליון כתוצאה מזה גם לא ישנה כלום כי כבר ראינו שאין יחס ישיר בין הכנסות להוצאות במועדון שלנו.Shocking4U אמר:חדשות פנטסטיות. הייתי שמח להבין אם יש לו סעיף שחרור. במקרים קודמים ראינו כותרות בומבסטיות על כך שאין סעיף ופה לא ראיתי שזה צויין בשום מקום. מקווה מאוד שאין סעיף כזה.
onn אמר:במקרה שלו סעיף שחרור הוא לא רלוונטי. גם אם יש וגם אם אין ברגע שתגיע הצעה מהאמירויות/ערב הסעודית ודומיהן בשכר עתק זה לא מה שימנע ממנו את המעבר. אם נכניס 2 מליון יורו או 4 מליון כתוצאה מזה גם לא ישנה כלום כי כבר ראינו שאין יחס ישיר בין הכנסות להוצאות במועדון שלנו.Shocking4U אמר:חדשות פנטסטיות. הייתי שמח להבין אם יש לו סעיף שחרור. במקרים קודמים ראינו כותרות בומבסטיות על כך שאין סעיף ופה לא ראיתי שזה צויין בשום מקום. מקווה מאוד שאין סעיף כזה.
רק מכבי אמר:שימו לב לסק מנפנף את מאנה באימון סנגל
https://twitter.com/wiwsport/status/1699736671510491398?t=uTpwf021GKIgm4A5ajFTgg&s=19
NOSFERATU ZODD אמר:נראה שאפילו לא בסגל במשחק היום מול רואנדה.
אומר משהו להמשך?
מעולה לנוNOSFERATU ZODD אמר:נראה שאפילו לא בסגל במשחק היום מול רואנדה.
אומר משהו להמשך?