• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן אבדולאי סק

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אם לא היינו בזמן מלחמה היינו מצליחים למצוא טוב יותר. הוא לא כזה טוב כמו שעושים אותו. דילן הוא שתי רמות מעליו.

צריך להשקיע הרבה כסף לבלם טוב,שיבוא לשחק בישראל

אם לא המלחמה הייתי שוקל לשחרר אותו, מאז שחזר מאליפות אפריקה הוא היה רע גם ביכולת וגם בהתנהגות.
אני מקווה שבכר יאפס אותו.

עונה לא טובה של סק

צריך לראות בקיץ אם הוא רוצה להישאר פה ואם הוא לא באמת מחויב עד הסוף אז לחשוב על להחליף.

כשהוא טוב אז הוא באמת מעל הליגה אבל השאלה היא כמה הוא באמת רוצה להיות פה וכמה הוא מחויב. אם הוא עם ראש שהוא יותר גדול ממכבי חיפה ולא באמת רוצה להיות פה אז עם כל הקושי צריך להמשיך הלאה ולחפש בלם זר מוביל אחר ולא זה לא יכול להיות שימיץ.

עשה פנדל וקיבלנו מזה גול, אבל טעויות קורות.
אתם מדברים כאילו דילן לא עשה אדום מטומטם נגד אשדוד שכמעט עלה באליפות אם לא אצילי.
זאת טעות הרבה הרבה הרבה פחות חמורה ממה ששימיץ עשה, שאצלו זה נבע נטו מזה שהוא בלם חלש, ולא מטעות של חוסר ריכוז/ חוסר תשומת לב כמו אצל סק.
סק סך הכל היה במשחק טוב ולא עברו אותו פעם אחת לדעתי, תשפטו שחקן לפי המשחק שהוא נתן ולא לפי פעולה אחת.
הוא לא אשם בזה שלא הבקענו במשך 90 דקות נגד קבוצה שמגיעים מולה ל8 מצבים בכל משחק.

סק חייב להשאר
שימיץ הביתה

מקווה שזה מסכם לכם את הדיון

מה הטרגדיה? משהו מוכן לעזעזל לרשום במה מדובר

Liberman אמר:
מה הטרגדיה? משהו מוכן לעזעזל לרשום במה מדובר

[hidden]לפי השמועות שאני לא יודע אם הן נכונות, הבן שלו טבע למוות.[/hidden]

הוא לא טוב כבר איזה שנה פלוס
לא יודע מה להגיד כבר
היום זה כבר היה ביזיון גם מחלק כדורים בלי סוף להתקפה של טבריה (שקבוצות קצת יותר רציניות גם מענישות על זה) וגם מה שהלך שם כשניסה לעצור שחקן ברחבה ולא הצליח

משחק רע שלו, היה במחצית הראשונה את המצב של בלינקי והוא פשוט התפרע שם עם המשיכות בחולצה שחקן חכם היה עושה מזה פנדל.

הכי נפגע בעונה עם דגו.
מסאי נתן לו לעשות מה שהוא רוצה על המגרש+ ליקק לו בראיונות.
הוא הכי נפגע שאין סדר, מקווה שברק יחזיר אותו.

במצב הקיים, בכלל לא בטוח שאני פותח איתו במשחקים הבאים.
אם הוא לא נותן את ההגנה המפלצתית שלו, אז הוא יותר נטל מתועלת בגלל חוסר היכולת שלו להניע כדור.

צריך לזכור שהוא לא עשה הכנה עם הקבוצה וחזר לא מזמן וזה כנראה המשחק השני שלו העונה, הוא מאחורה ביחס לכולם בהכנה.

הוא צריך לחזור לבסיס ולהתאפס על עצמו

כתבתי במהלך המשחק, כרגע הוא לא יכול לשחק בלם אמצע בשלושה בלמים, יותר מדי טעויות ואין מי שיחפה עליו.
קבוצה שלא קוראים לה טבריה שמה לנו שניים במחצית הראשונה.
חייב בלם לידו בקו 4 כדי לחפות עליו עד שיחזור לכושר (או שלא)

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה