ברק.י אמר:Shocking4U אמר:הדבר היחיד שמשאיר אותו זה העובדה שהוא עדיין בלם ליגה טובה ואתה מפחד שלא תצליח להביא מישהו ברמתו. כי הוא לא שווה כרגע חוזה חדש.
אני לא חושב.
בסוף, 3 מאמנים שונים (כולל הנוכחי) רצו איתו בהרכב בכל רגע שהתאפשר להם והוא גם פרסונה בחדר ההלבשה. מעבר לפחד להחליף אותו שציינת, שזה בוודאי נכון אחרי ששני זרים לא החליפו אותו בפועל.
העניין הוא שהוא יושב על חוזה שכמו עם סבע, מכביד על המערכת. אם הוא היה זר ב-350 אלף יורו לעונה הם בטוח היו משאירים אותו.
כמובן שלמרות עמדת המאמנים והחשש, לכל הפחות צריך לדון על סק ולא לקחת הישארות שלו כמובן מאליו.
אני כן בדעה שצריך להשאיר אותו. אנחנו בקיץ שלכל הפחות, אנחנו הולכים להחליף את פדראו, אגבה, סטיוארט ויובאנוביץ׳ כשגם מגן ימני מחליף, מגן שמאלי ושוער יכולים להיות על הפרק. אני חושב שזו גם הסיבה שכרגע המחלוקת היא על אורך החוזה.
רצו איתו בהרכב על חשבון מי? לפני שאלעד אמיר נתן כמה משחקים טובים לא היה לך בכלל בלם ימני מאז שפדראו (הי״ד) נפצע ומן הסתם סק יועדף על פני אלעד אמיר אצל כל מאמן בטח לפני שאלעד אמיר הראה כמה משחקים טובים.
אני עדיין חושב שסק בלם טוב, ובקונסטלציה מסויימת גם הייתי משאיר אותו אבל אני חושב שכחלק מהרענון שצריך לעשות פה צריך גם לחתוך בבשר החי והוא מיצה את עצמו כאן, הוא פרסונה מאוד גדולה ולפעמים להתחיל מחדש בלי דמות כזאת יכול לעשות טוב. אני שוב אומר שלדעתי הסיבה העיקרית שמשאירים אותו זה החשש שלהם מהיכולת שלהם להביא בלם שמתקרב לרמה שלו ולעובדה שהוא כבר התאקלם בישראל וראינו שהוא לא בורח כשיש מלחמה או אזעקות.
בחוזה לשנה הייתי משאיר אותו כנראה, אבל הייתי מביא עוד בלם זר כמו שרצו לעשות עם פדראו שיכול לשחק כבלם ימני או שמאלי (סטייל פלאניץ) שיתחרה איתו ועם אלעד אמיר על העמדה.