זה לא בעיה של ניקיטה בלבד. מכבי חיפה לא יודעת לשחק על חלוצים ולשתף אותם במשחק מספיק. בלי קשר הוא צריך לבוא ולגעת בכדורThe real Tsepo אמר:Apoc אמר:אגב שורא לא מורגש
כאילו ניקיטה מעולם לא עזב
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
זה לא בעיה של ניקיטה בלבד. מכבי חיפה לא יודעת לשחק על חלוצים ולשתף אותם במשחק מספיק. בלי קשר הוא צריך לבוא ולגעת בכדורThe real Tsepo אמר:Apoc אמר:אגב שורא לא מורגש
כאילו ניקיטה מעולם לא עזב
בחייאת מתחנן שתשחרר מזה כי זה לא יקרה.Jerry אמר:מצטער אני לא מצליח להבין למה צריך להשאיר את שרי העונה כשיש את רפא וסבע שגם חייב לשחק באמצע ולא באגף
ריאלי זה בלטקסה/גיל כהן וזר קשר אחורי, לא רוצה להיות ריאלי כשאני רואה את נאור וג'אבר ואת דיא באגףShocking4U אמר:בחייאת מתחנן שתשחרר מזה כי זה לא יקרה.Jerry אמר:מצטער אני לא מצליח להבין למה צריך להשאיר את שרי העונה כשיש את רפא וסבע שגם חייב לשחק באמצע ולא באגף
בוא נדבר על דברים ריאליים
גם גיל כהן לא ריאלי. לא ישלמו עליוJerry אמר:ריאלי זה בלטקסה/גיל כהן וזר קשר אחורי, לא רוצה להיות ריאלי כשאני רואה את נאור וג'אבר ואת דיא באגףShocking4U אמר:בחייאת מתחנן שתשחרר מזה כי זה לא יקרה.Jerry אמר:מצטער אני לא מצליח להבין למה צריך להשאיר את שרי העונה כשיש את רפא וסבע שגם חייב לשחק באמצע ולא באגף
בוא נדבר על דברים ריאליים