• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

בחיים לא יהיו איטלקים- בחיים לא יחתימו קשר אחורי- גומלין סיבוב שני בצ׳מפיונס נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
The real Tsepo אמר:
Apoc אמר:
אגב שורא לא מורגש

כאילו ניקיטה מעולם לא עזב
זה לא בעיה של ניקיטה בלבד. מכבי חיפה לא יודעת לשחק על חלוצים ולשתף אותם במשחק מספיק. בלי קשר הוא צריך לבוא ולגעת בכדור

אני מבין שחגג עושה אימוני לא לשחרר כדור עם חזיזה

מצטער אני לא מצליח להבין למה צריך להשאיר את שרי העונה כשיש את רפא וסבע שגם חייב לשחק באמצע ולא באגף

Jerry אמר:
מצטער אני לא מצליח להבין למה צריך להשאיר את שרי העונה כשיש את רפא וסבע שגם חייב לשחק באמצע ולא באגף
בחייאת מתחנן שתשחרר מזה כי זה לא יקרה.

בוא נדבר על דברים ריאליים

שיבלי צריך להסתכל על חגג ולהבין שאפשר להיות חוצפן לפעמים, אבל לעשות את זה בחוכמה ולא כמו טמבל ליד הרחבה שלך.

Shocking4U אמר:
Jerry אמר:

ריאלי זה בלטקסה/גיל כהן וזר קשר אחורי, לא רוצה להיות ריאלי כשאני רואה את נאור וג'אבר ואת דיא באגף

פשוט מביך כמה כל חולית ההתקפה למעט רפאלוב אלרגית לאופציה של למסור כדור.
כולם רק לוקחים כדור והולכים לבד, ולא אכפת להם איפה החברים להתקפה נמצאים. צורת משחק מגעילה

קישור של נאור וגאבר זה בדיחה

נאור צריך להיות בלם, הוא קשר כמו שאני דוגמן של קסטרו, גם בליגה אי אפשר לשרוד עם צב כזה

Jerry אמר:
Shocking4U אמר:
Jerry אמר:

ריאלי זה בלטקסה/גיל כהן וזר קשר אחורי, לא רוצה להיות ריאלי כשאני רואה את נאור וג'אבר ואת דיא באגף
גם גיל כהן לא ריאלי. לא ישלמו עליו

משחקים בעמידה. מעט מאוד שחקנים עושים תנועה. הקישור זה בדיחה שעדיף לא להיכנס אלייה

פרסום ראשון: לאחר ההשתחררות של גוני בתוך הרחבה נודע למערכת כי ישנה התעניינות מצד אנדרלכט

לא הולך לחגג בכלל. בוא נגיד שהוא הראשון שצריך לצאת ככל הנראה.

בכללי כמות המצבים שהגענו אליה מביכה.

חח ורמוט מדבר על חג'ג' ומבונג כאילו זה וינסיוס וקייל ווקר, מי ששכח מבונג היה שחקן ספסל של ק"ש

פשוט מביך

כל משחק ההגנה פשוט מחפיר

וכל הקבוצה משחקת בחוסר חושק וחוסר עניין

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה