ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:לא פוטר רשמית עדיין
בספק שהם ישלמו לו מה שהוא רוצה. תסתכל על הסגל שלהם. גם זה צעד אחורה עבורו. הוא יכול לקבל את הצהבת בקיץ או לחזור אלינו.Smile אמר:תחושה שאם ב"ש ממשיכים ככה הוא עושה איחוד מרגש
Smile אמר:למה שהצהבת ירצו אותו? נראה שהם פגעו בינגו במאמן.
1. כי קין לא ישאר שםSmile אמר:למה שהצהבת ירצו אותו? נראה שהם פגעו בינגו במאמן.
בניון הפוך... עשו לנו טובה שלקחו לנו אותוShocking4U אמר:1. כי קין לא ישאר שםSmile אמר:למה שהצהבת ירצו אותו? נראה שהם פגעו בינגו במאמן.
2. כי הוא מאמן מעולה
3. כי זה לתקוע לנו את האצבע האולטימטיבית בעין ראה ערך מקרה בניון
MH13 TILL I DIE אמר:אירופה לא מתחילה ונגמרת בסרביה, לא נראה לי שהוא יחזור לפה כ"כ מהר
כובע קש אמר:MH13 TILL I DIE אמר:אירופה לא מתחילה ונגמרת בסרביה, לא נראה לי שהוא יחזור לפה כ"כ מהר
גם אני חושב.
דודו בקלות יכול לתפור לו איזו קבוצה בבליגה
Shocking4U אמר:1. כי קין לא ישאר שםSmile אמר:למה שהצהבת ירצו אותו? נראה שהם פגעו בינגו במאמן.
2. כי הוא מאמן מעולה
3. כי זה לתקוע לנו את האצבע האולטימטיבית בעין ראה ערך מקרה בניון
Shocking4U אמר:הוא יהיה בצהבת בקיץ ותחזרו להודעה הזאת בקיץ ונדבר
Shocking4U אמר:סתם הערה: אם הוא עוזב הוא תוך שנה מאמן בצהבת.
Shocking4U אמר:יכול לחיות עם הכל אבל לראות אותו בצהבת ישבור לי את הלב לרסיסים
לא יפתיע אותי גם אם בעתיד יהיה מצב שהוא ירצה לחזור לפה ויענקלה ואלברמן יגידו לו שזה לא מתאים כרגע והוא בסוף יגיע לצהבת סטייל ברקוביץ
Shocking4U אמר:שתדעו שבהנחה שלא הולכים על כנעאן אז כשגלוך יעזוב בינואר או בקיץ הקרוב הוא כנראה יהיה בצהבת. יצחקי מאוד מאוד מחזיק ממנו ורוצה אותו והם רצו להביא אותו כבר בינואר שעבר ובגלל הפריצה של גלוך לא הביאו אותו בקיץ הזה.
Shocking4U אמר:שלח לי לינק, הייתי בדייט לא הייתי מחובר היום. בלטקסה יהיה בסוף בצהבת זה די ברור.