לא חושב שאף אחד במועדון מעריך אותו במיוחד. גם יענקל’ה לא מחובבי בן שהר. היחידים שנראה לי אוהבים אותו זה השחקנים כמו אצילי וכו׳
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ברק.י אמר:אליאור אמר:חתם על חוזה לשנתיים, אבל מישהו יופתע אם כשרוקאביצה יעזוב יחתימו אותו לעוד עונה?
מאד אופתע.
כבר בעונה האחרונה היו קולות שנחמני אמור להיות החלוץ השלישי ובסוף, בחרו בניקי. שהר לא נספר בהתלבטות לגבי החלוץ השלישי בכלל.
בקיץ הקרוב התחרות על עמדת החלוץ השלישי תהיה גדולה אפילו יותר: ניקיטה, נחמני, זערורה ואולי גם קאחביץ', רזון וחלאיילי. כדי שיישאר, צריך שבמועדון יאמינו שהוא יכול לתרום יותר מניקי ושכל השאר עוד לא בשלים.
Smile אמר:ברק.י אמר:אליאור אמר:חתם על חוזה לשנתיים, אבל מישהו יופתע אם כשרוקאביצה יעזוב יחתימו אותו לעוד עונה?
מאד אופתע.
כבר בעונה האחרונה היו קולות שנחמני אמור להיות החלוץ השלישי ובסוף, בחרו בניקי. שהר לא נספר בהתלבטות לגבי החלוץ השלישי בכלל.
בקיץ הקרוב התחרות על עמדת החלוץ השלישי תהיה גדולה אפילו יותר: ניקיטה, נחמני, זערורה ואולי גם קאחביץ', רזון וחלאיילי. כדי שיישאר, צריך שבמועדון יאמינו שהוא יכול לתרום יותר מניקי ושכל השאר עוד לא בשלים.
לדעתי בקיץ ניקיטה לא נשאר, לפחות לפי איך שזה נראה עד כה.
נחמני לא ברמה של חלוץ חמישי במכבי חיפה ואני לא בטוח שהוא ברמה של ליגת העל בכלל. כרגע הוא חלוץ שלישי בבית''רברק.י אמר:Smile אמר:ברק.י אמר:מאד אופתע.
לדעתי בקיץ ניקיטה לא נשאר, לפחות לפי איך שזה נראה עד כה.
מסכים, אבל זו עונה ארוכה. אם יכנס לאיזה רצף בתוך העונה הארוכה הזו ויסיים עם 6-7 שערים, יתכן שישאירו אותו כחלוץ שלישי. אם זה לא יקרה, כמו שזה נראה כרגע, סביר שירצו לשלב את נחמני.
Shocking4U אמר:נחמני לא ברמה של חלוץ חמישי במכבי חיפה ואני לא בטוח שהוא ברמה של ליגת העל בכלל. כרגע הוא חלוץ שלישי בבית''רברק.י אמר:Smile אמר:לדעתי בקיץ ניקיטה לא נשאר, לפחות לפי איך שזה נראה עד כה.
מסכים, אבל זו עונה ארוכה. אם יכנס לאיזה רצף בתוך העונה הארוכה הזו ויסיים עם 6-7 שערים, יתכן שישאירו אותו כחלוץ שלישי. אם זה לא יקרה, כמו שזה נראה כרגע, סביר שירצו לשלב את נחמני.
Shocking4U אמר:או שיביאו חלוץ שלישי ישראלי מבחוץ סטייל שבירו/מלמד גנרי כזה
Adi81 אמר:למה לא?
לשחק כאן שנתיים. אולי לקחת אליפות בקריירה, לעשות קצת יותר כסף ואז ללכת. זה עדיף מלהעביר את השנתיים האלו בנתניה, הפועל ת''א וכד'
Shocking4U אמר:הלך לטנף על המועדון בערוץ 13 שמסתמן כפלטפורמה החדשה של שונאי מכבי חיפה
https://twitter.com/talshorrer/status/1592183219654627330?s=46&t=2XQL1NxlXbH4KCDurWPCbAApoc אמר:Shocking4U אמר:הלך לטנף על המועדון בערוץ 13 שמסתמן כפלטפורמה החדשה של שונאי מכבי חיפה
חחחח מה?
מה אמר?
וואלה ערוץ 13 באמת מקבץ של זבלונים שאין דברים כאלה.
הייתי צריך ממש לחפש כדי למצואSmurk אמר:מופתע שיש לו בכלל נושא בפורום