• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק בני סכנין נגד מכבי חיפה בגביע השוקו

אתה צודק בניתוח שלך.

מה שאני הייתי מנסה לעשות, בהנחה ובנסון יהיה כשיר ונראה ממנו ניצוצות ויביאו לפה 6 נוסף, אפשר לעבור לשחק עם 2 שישיות.
כך מרוויחים אמצע חזק (נניח לוי/עלי + זר) ומגינים שעולים ותומכים בכנפיים.
כדי לא לגרום להפקרות מוחלטת במשחק מעברים של היריבה, כשאנחנו מחזיקים בכדור אחד מהשישיות יורד לקו הבלמים.
ואז יש התקפה מאוזנת, 2 כנפים "חזקות" וברונינו ב10 מנהל את האופרציה ההתקפית (מנתב לכנפיים או מדרבל בעצמו).
מסכים לגבי התאוריה, אבל היא רחוקה מלהיות אפשרית.
האמת מלכתחילה אני חושב שככה היו צריכים לבנות את הקבוצה בקיץ.
2 שישיות.
4-2-3-1.

הם הלכו בכיוונים אחרים. ואנחנו רואים את ה-3 בלמים חוזר על עצמו בכל מיני וריאציות.

אם אני חוזר להצעה שלך, אני בספק גדול אם יגיע לכאן 6. אני אגדיל ואומר שזה משהו שהוא לא על הפרק כל עוד ירין לוי לא נמכר(בניגוד לשחקן כנף שכן בודקים שם שחקנים).
ולכן הסיכוי שזה יקרה נמוך מאוד.

מה גם שבכר מאוד מאמין באזולאי, ברמה שהוא החליט כרגע די למחוק את רטנר ב-8.
קשה לראות אותו יוצא מההרכב.
דעתי עליו ידועה, ובעיני הוא לא שווה הרכב. הוא לא השחקן שייתן שליטה באמצע. אבל זה המצב כרגע.

לא חושב שראינו עד כה משחק אחד בהכנה או בטוטו שמרכז שדה של לוי+אזולאי מייצר אמצע ששולט במגרש. הרגעים היחידים שהייתה שליטה זה כשעלי שיחק.

מסכים לגבי התאוריה, אבל היא רחוקה מלהיות אפשרית.
האמת מלכתחילה אני חושב שככה היו צריכים לבנות את הקבוצה בקיץ.
2 שישיות.
4-2-3-1.

הם הלכו בכיוונים אחרים. ואנחנו רואים את ה-3 בלמים חוזר על עצמו בכל מיני וריאציות.

אם אני חוזר להצעה שלך, אני בספק גדול אם יגיע לכאן 6. אני אגדיל ואומר שזה משהו שהוא לא על הפרק כל עוד ירין לוי לא נמכר(בניגוד לשחקן כנף שכן בודקים שם שחקנים).
ולכן הסיכוי שזה יקרה נמוך מאוד.

מה גם שבכר מאוד מאמין באזולאי, ברמה שהוא החליט כרגע די למחוק את רטנר ב-8.
קשה לראות אותו יוצא מההרכב.
דעתי עליו ידועה, ובעיני הוא לא שווה הרכב. הוא לא השחקן שייתן שליטה באמצע. אבל זה המצב כרגע.

לא חושב שראינו עד כה משחק אחד בהכנה או בטוטו שמרכז שדה של לוי+אזולאי מייצר אמצע ששולט במגרש. הרגעים היחידים שהייתה שליטה זה כשעלי שיחק.

לא הסברת למה רחוקה מלהיות אפשרית. כי הם לא רוצים להביא 6 נוסף?
מבחינתם הם רואים את לוי ומוחמד כ6?
ה 4-3-3 הזה לא יעבוד ויקרוס מול קבוצה שבאה לשחק.
מול סכנין זה הספיק בקושי בדקות שהם החליטו שהם רוצים לשחק כדורגל.

אין בעיה שיאמין באזולאי, אני לא חושב שהוא שחקן כזה גרוע. יש לו איכויות כמו פיזיות והצטרפות להתקפה מקו שני.
בכר פשוט שולח אותו להתפזר בלחץ גבוה ואז אנחנו מאבדים אותו בעמדה שלו.
מה שמחזיר אותי להצעה שלי - יש לפחות 4 שחקנים ש"פנויים" ללחץ גבוה בכל שליש התקפי.
זו שיטה ש"תפורה" עלינו העונה בגלל החוסר בקילריות בכנף ימין.

או שאפשר באמת ללכת על שיטה א-סימטרית, להעמיס שחקנים בצד אחד ולהעביר את הכדור מהר לצד שני (עשו/ניסו את זה היום כמה פעמים עם חלאילי)

לא יודע אם כתבו את זה כבר אבל אלוין הזה נראה שוער לא רע בכלל לבנתיים , בטוח טוב יותר מכיוף.

חזרה
למעלה