ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:נתן ראיון ליקוק ליענקל׳ה שלא היה מבייש את דודו בזק
לא חייב להתחיל ללקק עם ״יענקלה משקיע הרבה כסף בקבוצה״ עוד לפני שאיווניר שאל על השלטSmile אמר:Shocking4U אמר:נתן ראיון ליקוק ליענקל׳ה שלא היה מבייש את דודו בזק
בטח ציפית ל"יש לי בוס חרא שמחפש להרוס את הקבוצה"
Shocking4U אמר:לא חייב להתחיל ללקק עם ״יענקלה משקיע הרבה כסף בקבוצה״ עוד לפני שאיווניר שאל על השלטSmile אמר:Shocking4U אמר:נתן ראיון ליקוק ליענקל׳ה שלא היה מבייש את דודו בזק
בטח ציפית ל"יש לי בוס חרא שמחפש להרוס את הקבוצה"
Rmc אמר:קצת הצחיק אותי אתמול לשמוע את גיא צרפתי מפרשן במשחק של ריאל ואומר ״שקבוצה לא יכולה להרשות לעצמה להסתמך רק על יכולת אישית של שחקנים״
ברק.י אמר:Rmc אמר:קצת הצחיק אותי אתמול לשמוע את גיא צרפתי מפרשן במשחק של ריאל ואומר ״שקבוצה לא יכולה להרשות לעצמה להסתמך רק על יכולת אישית של שחקנים״
תראה, למעט השער של אזולאי בגביע, השערים האחרונים שלנו באו ממהלכים קבוצתיים.
העניין הוא שאין לשחקנים יכולת אישית גבוהה ועבודת האימון לא מספיקה טובה, ככה שאין לנו הרבה שערים לא מזה ולא מזה.
אותי בעיקר מעניין למה הוא התכוון כשאמר שצריך לעלות את הסטנדרטים של המערכת ושהוא לא מדבר רק על שחקנים. מקווה שזה אומר לחתוך בבשר החי גם באנשים שנחשבים מקורבים אליו כמו דרור שמשון. כל המערך הפיזיולוגי במכבי חיפה צריך להשתנות. גם המערך האנליטי לדעתי דורש שינוי והייתי שמח אם היו מנסים להחזיר את אדם דיוויד.רק מכבי אמר:אגב, יש עוד מישהו עדיין חושב שהוא לא יפתח את העונה הבאה?
כמו שאמרתי, יוביל את המועדון גם בעונה הבאה.
Shocking4U אמר:אותי בעיקר מעניין למה הוא התכוון כשאמר שצריך לעלות את הסטנדרטים של המערכת ושהוא לא מדבר רק על שחקנים. מקווה שזה אומר לחתוך בבשר החי גם באנשים שנחשבים מקורבים אליו כמו דרור שמשון. כל המערך הפיזיולוגי במכבי חיפה צריך להשתנות. גם המערך האנליטי לדעתי דורש שינוי והייתי שמח אם היו מנסים להחזיר את אדם דיוויד.רק מכבי אמר:אגב, יש עוד מישהו עדיין חושב שהוא לא יפתח את העונה הבאה?
טוב מאוד לגבי הדאטה וטקטי, זה long time coming. לגבי הפיזיולוגי אורי הראל הוא עוד איש מערכת שמיצה את עצמו, הוא היה מאמן כושר שנכשל פה וקיבל מלא ביקורת אז הזיזו אותו הצידה להיות אחראי על הGPSים. מבחינתי מערך פיזיולוגי זה רק לא שניהם אלא גם יש רופא לקבוצה, יש מעסים, יש פיזיו. כל המערך הזה צריך לעבור מהפכה. להביא איש שאמון על sport medicine וזה המומחיות שלו.רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:אותי בעיקר מעניין למה הוא התכוון כשאמר שצריך לעלות את הסטנדרטים של המערכת ושהוא לא מדבר רק על שחקנים. מקווה שזה אומר לחתוך בבשר החי גם באנשים שנחשבים מקורבים אליו כמו דרור שמשון. כל המערך הפיזיולוגי במכבי חיפה צריך להשתנות. גם המערך האנליטי לדעתי דורש שינוי והייתי שמח אם היו מנסים להחזיר את אדם דיוויד.רק מכבי אמר:אגב, יש עוד מישהו עדיין חושב שהוא לא יפתח את העונה הבאה?
מידיעה - יהיו שינויים בצוות שאמון על הנושאים הטקטיים והדאטה (לא רק אנליסטים). לגבי העניין הפיזיולוגי, אני לא יודע להגיד, אבל מקווה מאוד שזה הולך למהפכה. מדברים הרבה על שמשון (בצדק), אבל גם אורי הראל הוא דמות שצריכה לקבל חלק מהביקורת. לא אכנס לזה בנושא של בכר, אבל הבעיה במערכת שאמונה על הנושאים הללו עמוקה מהשורש.