Kandaurov אמר:מה יהיה עם המשחקי נפל האלה שלו?
איך אתם מצפים ממנו להעמיד קבוצה ראויה שיש 11 שחקנים פצועים בסגל ובכל משחק ההרכב משתנה?
תעשו סטופ רגע ותחשבו ברצינות האם זה פייר לצפות ממנו לדבר כזה.
תחשבו בהיגיון.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
lemmacantor אמר:אני חושב בהגיון. לא מחזיק מאמן שיש אצלו 11 פצועים. אולי אם היה עורך מחנה אימון רציני פגרה ולא קייטנה, היו לו פחות פצועים.
מאמנים זה הדבר הכי זול בכדורגל של היום והכי פחות חשוב. כושר גופני הדבר הכי בסיסי שמצופה ממאמן להעמיד.
lemmacantor אמר:המאמן היום פחות חשוב מבעבר. צריך להעמיד כושר גופני גבוה ולהיות מתאים לסגל. לדעת להעמיד קבוצה בצורה נורמלית. זה יכול להספיק, אם יודעים לבנות קבוצה.
11 פצועים זה רק תהליך אימון גרוע וזה רק המאמן. ככה הכדורגל עובד. מעטים המאמנים משפיעים באמת.
בכללי אם הייתי בעל אמצעים של שחר, לא הייתי ממנה את בכר לא בפעם השלישית, לא בשנייה ולא בראשונה. יחד עם זאת, לדעתי גם לבכר היו פחות מ- 3 אליפויות בב"ש במקרה הזה. הייתי מזמן עובד עם זרים וגם גורם לביטול או הורדת המגבלה על זרים מזמן ובכך יוצר יתרון על אחרים.
מנהל מקצועי ושחקנים יותר חשובים מזהות המאמן.
lemmacantor אמר:הכי חשוב שאצל בכר הכל בסדר ואצל הקברניטים האחרים. קומפאני מאמן כושל לגמרי באנדרלכט ובברנלי בפרמייר ליג, פתאום דורס בבאיירן. איזה גאון הוא אה.
lemmacantor אמר:רשמתי לך חלק מהשמות. תעבור על ההרכבים של אותם חודשים ותראה. זה קל.
lemmacantor אמר:אני לא פוסל מקרים של קבוצה מאומנת ברור שזה יתרון, הנקודה שלי שעם בנייה נכונה ומערכת חזקה מספיק גם מאמן שלא יפריע. ציינתי מה הדברים הבסיסיים שמאמן צריך לעשות.
לא כולם כאלה מוכשרים באימון.
מערכת חזקה תנצח גם בלי מאמן גדול מדי. ב"ש לא באמת מערכת חזקה. זו בעלות עצלנית לחלוטין.
lemmacantor אמר:חזי, אם זה יעזור לבכר בשימוע לפני פיטורים, דיינו.
lemmacantor אמר:תבדוק תבדוק
lemmacantor אמר:גם קורנו נפצע ואני משוכנע שעוד כמה נעדרו בדיוק בחזרה מהפגרה. לא רשמתי שהם גמרו עונה.