ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אין פה שום קשר לשיטות ומערכים ודברים כאלה שמנסים לייצר.Adi81 אמר:אחד הדברים שמעצבנים אותי זה התחכמות מיותרת
שים כל שחקן בעמדה שלו, רק אם אין אפשרות תאלתר.
תשחק כדורגל בסיסי לפני הכל
שוב אתה כל הזמן מאשים את ברק(בצדק) אבל אני מצטער התלונות זה לא לנו. זה אך ורק לשחר ושם אנחנו צריכים להתמקד. שום דבר לא ישתנה פה עד שהוא לא ילךlemmacantor אמר:כבעלים הייתי נותן את התנאים למאמנים להצליח מצד אחד, אבל מצד שני הייתי מאוד תובעני ומאמנים שמתנהלים כמו בכר הייתי משפיל עד אפר, עד שהם היו נאלצים להתפטר בעצמם.
מה יש להשפיל אותו? אתה משפיל את עצמך. אחרי מה שהיה פה בשנה שעברה עם כל התבוסות בפלייאוף הוא היה צריך ללכת הביתה כבר ולא לפתוח עוד עונה.lemmacantor אמר:כבעלים הייתי נותן את התנאים למאמנים להצליח מצד אחד, אבל מצד שני הייתי מאוד תובעני ומאמנים שמתנהלים כמו בכר הייתי משפיל עד אפר, עד שהם היו נאלצים להתפטר בעצמם.
KevinDurant אמר:מה יש להשפיל אותו? אתה משפיל את עצמך. אחרי מה שהיה פה בשנה שעברה עם כל התבוסות בפלייאוף הוא היה צריך ללכת הביתה כבר ולא לפתוח עוד עונה.lemmacantor אמר:כבעלים הייתי נותן את התנאים למאמנים להצליח מצד אחד, אבל מצד שני הייתי מאוד תובעני ומאמנים שמתנהלים כמו בכר הייתי משפיל עד אפר, עד שהם היו נאלצים להתפטר בעצמם.
Apoc אמר:KevinDurant אמר:מה יש להשפיל אותו? אתה משפיל את עצמך. אחרי מה שהיה פה בשנה שעברה עם כל התבוסות בפלייאוף הוא היה צריך ללכת הביתה כבר ולא לפתוח עוד עונה.lemmacantor אמר:כבעלים הייתי נותן את התנאים למאמנים להצליח מצד אחד, אבל מצד שני הייתי מאוד תובעני ומאמנים שמתנהלים כמו בכר הייתי משפיל עד אפר, עד שהם היו נאלצים להתפטר בעצמם.
הסתומים קיבלו החלטה להאריך לו את החוזה ב4-1 על מכבי ת"א בגלל לחץ מהתקשורת ומהקהל של איך אתם מעזים לעשות ככה למאמן שלכם ולא לתת לו את השקט שהוא צריך.
Apoc אמר:KevinDurant אמר:מה יש להשפיל אותו? אתה משפיל את עצמך. אחרי מה שהיה פה בשנה שעברה עם כל התבוסות בפלייאוף הוא היה צריך ללכת הביתה כבר ולא לפתוח עוד עונה.lemmacantor אמר:כבעלים הייתי נותן את התנאים למאמנים להצליח מצד אחד, אבל מצד שני הייתי מאוד תובעני ומאמנים שמתנהלים כמו בכר הייתי משפיל עד אפר, עד שהם היו נאלצים להתפטר בעצמם.
הסתומים קיבלו החלטה להאריך לו את החוזה ב4-1 על מכבי ת"א בגלל לחץ מהתקשורת ומהקהל של איך אתם מעזים לעשות ככה למאמן שלכם ולא לתת לו את השקט שהוא צריך.
DelPiero אמר:הבן אדם דואג לפרנסה שלו וזה מובן, בטח כשהמניה בירידה ככה.
אל תצפו שיתפטר אבל אם התאוריה שלי שהוא עושה בכוונה נכונה, אז לא יקח הרבה עד שיענקלה לא יוכל לסבול יותר את הרדיו והקהל ויפטר אותו וישלם לו מלא וכולנו נוכל להמשיך הלאה
Smile אמר:DelPiero אמר:הבן אדם דואג לפרנסה שלו וזה מובן, בטח כשהמניה בירידה ככה.
אל תצפו שיתפטר אבל אם התאוריה שלי שהוא עושה בכוונה נכונה, אז לא יקח הרבה עד שיענקלה לא יוכל לסבול יותר את הרדיו והקהל ויפטר אותו וישלם לו מלא וכולנו נוכל להמשיך הלאה
למה שיעשה בכוונה? מה הרעיון להזיק לעצמך? הרי המניה שלו יורדת, הסיכוי שלו לחוזה גדול יורד, שלא נדבר על יציאה שוב לאירופה
אז תביא את יצחקי בחוזה לעונה עם אופציה נוספתHaifaWave אמר:Apoc אמר:KevinDurant אמר:מה יש להשפיל אותו? אתה משפיל את עצמך. אחרי מה שהיה פה בשנה שעברה עם כל התבוסות בפלייאוף הוא היה צריך ללכת הביתה כבר ולא לפתוח עוד עונה.
לשלם לשני מאמנים זו מכה. יענקלה לא בקלות יפטר אותו למרות שזה מה שצריך לעשות.
ומצד שני - מה האלטרנטיבה? מאמן זר ישלפו מתחתית הליגה התאילנדית השלישית, עדיף להביא כבר מישהו ישראלי.
Smile אמר:DelPiero אמר:הבן אדם דואג לפרנסה שלו וזה מובן, בטח כשהמניה בירידה ככה.
למה שיעשה בכוונה? מה הרעיון להזיק לעצמך? הרי המניה שלו יורדת, הסיכוי שלו לחוזה גדול יורד, שלא נדבר על יציאה שוב לאירופה
KevinDurant אמר:אז תביא את יצחקי בחוזה לעונה עם אופציה נוספתHaifaWave אמר:Apoc אמר:הסתומים קיבלו החלטה להאריך לו את החוזה ב4-1 על מכבי ת"א בגלל לחץ מהתקשורת ומהקהל של איך אתם מעזים לעשות ככה למאמן שלכם ולא לתת לו את השקט שהוא צריך.
לשלם לשני מאמנים זו מכה. יענקלה לא בקלות יפטר אותו למרות שזה מה שצריך לעשות.
ומצד שני - מה האלטרנטיבה? מאמן זר ישלפו מתחתית הליגה התאילנדית השלישית, עדיף להביא כבר מישהו ישראלי.