• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ברק בכר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
Apoc אמר:
הסתומים קיבלו החלטה להאריך לו את החוזה ב4-1 על מכבי ת"א בגלל לחץ מהתקשורת ומהקהל של איך אתם מעזים לעשות ככה למאמן שלכם ולא לתת לו את השקט שהוא צריך.

לשלם לשני מאמנים זו מכה. יענקלה לא בקלות יפטר אותו למרות שזה מה שצריך לעשות.

ומצד שני - מה האלטרנטיבה? מאמן זר ישלפו מתחתית הליגה התאילנדית השלישית, עדיף להביא כבר מישהו ישראלי.
אז תביא את יצחקי בחוזה לעונה עם אופציה נוספת

לא חושב שיצחקי מתאים במתכונת הזו.
אני כבר כתבתי כמה פעמים שצריך לעשות את מה שקבוצות אחרות עושות, כלומר להביא צוות ישראלי שהוכיח את עצמו בישראל. בין אם זה אלמוג כהן ויצחקי, קוזוך או ברדה. זה עדיף ממאמן זר או בכר. למעשה זו האופציה הכי פחות רעה כי מאמן זר יהיה מישהו כמו אלפחורס.

DelPiero אמר:
Smile אמר:
DelPiero אמר:
הבן אדם דואג לפרנסה שלו וזה מובן, בטח כשהמניה בירידה ככה.
אל תצפו שיתפטר אבל אם התאוריה שלי שהוא עושה בכוונה נכונה, אז לא יקח הרבה עד שיענקלה לא יוכל לסבול יותר את הרדיו והקהל ויפטר אותו וישלם לו מלא וכולנו נוכל להמשיך הלאה

למה שיעשה בכוונה? מה הרעיון להזיק לעצמך? הרי המניה שלו יורדת, הסיכוי שלו לחוזה גדול יורד, שלא נדבר על יציאה שוב לאירופה

כי אם הוא מתפטר אני מניח שכלכלית יצא לו פחות כסף מאם מפטרים אותו וככה או ככה לא נראה שהוא מאמין ממש שאפשר לעבוד בצורה נורמלית עם הנפשות הפועלות במועדון ןשככה או ככה אנחנו נפסיד ונושפל

אז ירוויח עכשיו ארגז חד פעמית לעונה הקרובה ויצטרך לבנות את עצמו מחדש בקבוצות דרג ב' עם חוזים שהם במקרה הטוב שליש ממה שהרוויח פה
או שיעשה הסבת מקצוע
לא נשמע לי כמו שיקול רציונלי.

הייתי ממנה את ניר ברקוביץ'/גיא לוזון/אוהד בוזגלו...
המאמנים היחידים שמתאימים לעבוד תחת יעקב שחר

Smile אמר:
DelPiero אמר:
Smile אמר:
למה שיעשה בכוונה? מה הרעיון להזיק לעצמך? הרי המניה שלו יורדת, הסיכוי שלו לחוזה גדול יורד, שלא נדבר על יציאה שוב לאירופה

כי אם הוא מתפטר אני מניח שכלכלית יצא לו פחות כסף מאם מפטרים אותו וככה או ככה לא נראה שהוא מאמין ממש שאפשר לעבוד בצורה נורמלית עם הנפשות הפועלות במועדון ןשככה או ככה אנחנו נפסיד ונושפל

אז ירוויח עכשיו ארגז חד פעמית לעונה הקרובה ויצטרך לבנות את עצמו מחדש בקבוצות דרג ב' עם חוזים שהם במקרה הטוב שליש ממה שהרוויח פה
או שיעשה הסבת מקצוע

יכול להיות שאתה צודק
אבל גם אם הוא לא עושה בכוונה בצורה מודעות הבן אדם לא מתפקד ולא מכין את הקבוצה למשחקים
אז בתת מודע הוא פשוט ויתר אולי ?

בכל מקרה הגיע הזמן בשבילו ובשבילנו שנפרד

חייב שמישהו ישאל אותו פעם אחת איך הוא מאמן את השחקנים שלו לבצע משחק לחץ ואיך להניע כדור מאחורה תחת לחץ.
לא אמורה להיות לו בעיה לענות כי שני הדברים לא עובדים גם ככה, משמע קבוצות יודעות מראש מה הוא רוצה לעשות או שהוא לא מצליח לאמן את השחקנים נכון. כישלון ככה או ככה

DelPiero אמר:
Smile אמר:
DelPiero אמר:

או שיעשה הסבת מקצוע

יכול להיות שאתה צודק
אבל גם אם הוא לא עושה בכוונה בצורה מודעות הבן אדם לא מתפקד ולא מכין את הקבוצה למשחקים
אז בתת מודע הוא פשוט ויתר אולי ?

בכל מקרה הגיע הזמן בשבילו ובשבילנו שנפרד

זה שהוא "בלי חשק" (תת מודע, לא משנה איך תקרא לזה), זה כבר עניין אחר.
אבל להגיד שהוא עושה בכוונה זה לא נשמע לי הגיוני.

אי אפשר לשכוח לאמן, כמו שלא שוכחים לרכב על אופניים גם אם לא עשית את זה עשור.
אולי תהיה קצת חלוד בהתחלה או חסר ביטחון, אבל זה לא שתצטרך לחזור לגלגלי עזר וללמוד מאפס.
אותו הדבר עם אימון - הוא מאמן עם רזומה, 6 אליפויות, עונת צ'מפיונס.
זה לא שהוא שכח איך מאמנים, הוא פשוט נראה חסר ביטחון כאילו העונה שלו בכוכב פשוט ריסקה אותו מנטלית.

הבעיה הגדולה היא שאני לא חושב שהוא מאמין בסגל שיש לו ויותר מזה, אני לא חושב שהוא מאמין בעצמו (למרות מה שהוא אומר לתקשורת)

לא מסכים איתך בנושא הזה. הסיבה עבורי ברורה: הוא קורבן הפילוסופיה האולטרהתובענית ואינטנסיבית שלו. המאמן עצמו צריך לשמור על סטנדרט כזה גם באימון יומיומי, גם בנושאי כושר ופיזיולוגיה.
בכר כמו כל ישראלי סתם בסוף אונס את הפורמט ונופל. גם החיסרון הענק שלו זה חוסר יכולת ללמוד דברים חדשים וללמוד מטעויות. בשושלת אצלינו הוא יותר כבר אימן נגד עצמו, מאשר נגד היריבות.
שחק את הקבוצות שלו גם בב"ש וגם פה. זה לא יכול לעבוד יותר ככה. כדורגל דבר דינמי.
ברגע שקלופ הבין שהוא לא עומד בסטנדרט כי נמאס לו והוא נשחק, הוא עזב את ליברפול וכבר שנתיים אחרונות ראו שהוא לא עומד והעמידה של הקבוצה שלו במגרש לא הכי טובה כבר.

להבדיל אלישע עם כדורגל בסיסי שלו יכל לאמן גם מיליון שנה ויחסית בהצלחה לסטנדרטים הנמוכים בארץ.

אני לא קונה את השטויות האלה של אליפות בלי מאמן (או כמו שאתה מייפה את זה "אימן נגד עצמו")
אתה טוען שבגלל שהוא דורש מהקבוצה שלו הרבה אינטסיביות (לחץ גבוה, משחק מהיר) הוא נכשל?
לגבי ללמוד דברים חדשים - הוא הרי הלך להשתלמויות, סתם כדי להעביר את הזמן?
לגבי למידה מטעויות עוד אפשר להתווכח, זה לא נראה שהוא למד משהו מהדרבי למשל, אולי חוץ מלשרוף את זסנו.
שחיקה זה דבר טבעי וקורה בכל מקום עבודה, אבל אני לא חושב שברק שחוק, הוא פשוט שבור.

לא טענתי אליפות בלי מאמן. אימן נגד עצמו קרי גם הקשה שלא לצורך על הקבוצה במשחקים וגם טבע בפציעות. זה טמטום. 99% מהאוהדים הצטערו שהוא הולך לסרביה. אני שמחתי. מאסתי בו במהלך 22/23.

לצלם סלפי עם מאמנים שהוא ניצח בליגה זה לא נקרא ללכת להשתלמויות. זה יחסי ציבור שלו. איזה השתלמויות בחייך. כבר רשמתי בכר לא מסוגל לא ללמוד דברים חדשים ולא ללמוד מטעויות.

בכר לא שחוק ושבור, הוא גמור לחלוטין. הוא לא רלוונטי ואין לו את התכונות לחזור להיות רלוונטי.

גם גיורא שפיגל, שלמה שרף, קשטן היו מאמנים ענקים
כל אחד מסיבותיו נגמרה לו הקריירה המקצועית

Adi81 אמר:
גם גיורא שפיגל, שלמה שרף, קשטן היו מאמנים ענקים
כל אחד מסיבותיו נגמרה לו הקריירה המקצועית
גם גוטמן ורוני לוי ואלישע עשו פה אליפויות. זה מוזר אבל עברו מאז 3-4 שנים וזה כבר לא עובד. אולי במקום אחר, אבל פה בבירור זה לא עובד

טוב אנדר אובר מתי הוא מפוטר?
לדעתי אחרי מחזור 2 נגד הצהבת

כמה שחקנים הוא קידם או המציא אותם מחדש בעמדה אחרת בכל תקופות האימון שלו אצלנו ובפרט בשנתיים האחרונות?
אי אפשר להחליף 11 שחקנים. חלק מהשחקנים המאמן צריך לקדם או "להמציא מחדש".

HaifaWave אמר:
כמה שחקנים הוא קידם או המציא אותם מחדש בעמדה אחרת בכל תקופות האימון שלו אצלנו ובפרט בשנתיים האחרונות?
אי אפשר להחליף 11 שחקנים. חלק מהשחקנים המאמן צריך לקדם או "להמציא מחדש".

עמדה אחרת - גולדברג אבל לפני 5 שנים.

חזרה
למעלה