אומרים שהציעו אותו לכל קבוצות הצמרת חוץ מאלינו כי הוא לא רוצה לשחק אצל בכר.MH13 TILL I DIE אמר:כל כך צפוי שבקיץ יתפרסם סקופ שבקיץ הקודם קנגאווה הציע את עצמו למכבי חיפה והם לא הביעו עניין בשחקן
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אומרים שהציעו אותו לכל קבוצות הצמרת חוץ מאלינו כי הוא לא רוצה לשחק אצל בכר.MH13 TILL I DIE אמר:כל כך צפוי שבקיץ יתפרסם סקופ שבקיץ הקודם קנגאווה הציע את עצמו למכבי חיפה והם לא הביעו עניין בשחקן
greenguy אמר:לפחות ברק לא מערבב תמיד הערכתי אותו על זה. אנחנו בינוניים והקהל סובל. הוא גם הגיע בינוני מאוד העונה מקווה שהפתרונות אצלו לפחות לקיץ הבא
Daniel123 אמר:greenguy אמר:לפחות ברק לא מערבב תמיד הערכתי אותו על זה. אנחנו בינוניים והקהל סובל. הוא גם הגיע בינוני מאוד העונה מקווה שהפתרונות אצלו לפחות לקיץ הבא
אפשר להוציא מהסגל הזה יותר.
אני חושב ש90% מהאוהדים חושבים ככה.
הבעיה זה ברק בכר שמגיע עם הרכבים מהבית ואצלו משחקים קודם כל שמות.
חזיזה שחקן גמור,סייף לא שחקן למכבי חיפה כנ"ל אזולאי.
אבל הוא לא יתן לשחקן כמו חרמש לשחק ועם חג'ג' יש לו משהו.
Daniel123 אמר:greenguy אמר:לפחות ברק לא מערבב תמיד הערכתי אותו על זה. אנחנו בינוניים והקהל סובל. הוא גם הגיע בינוני מאוד העונה מקווה שהפתרונות אצלו לפחות לקיץ הבא
סלייקgreenguy אמר:Daniel123 אמר:greenguy אמר:לפחות ברק לא מערבב תמיד הערכתי אותו על זה. אנחנו בינוניים והקהל סובל. הוא גם הגיע בינוני מאוד העונה מקווה שהפתרונות אצלו לפחות לקיץ הבא
הוא בא חלש לעונה אבל גם הסגל חלש ולא מאוזן אנחנו יודעים שמקבוצה בינונית קשה לו להוציא את המיטב. אני חושב שהוא ואלברמן וכל מי שאחראי לקיץ החלש הזה לא חסין אבל הוא היחיד שעם שחקנים נכונים יכול לעשות משהו
Shocking4U אמר:לשמור עליו בכל מחיר. אני מאמין באיש הזה. גם לראות את התגובה וקור הרוח שלו היום במסיבת עיתונאים על אצילי. זה האיש שיכול להוביל אותנו להצלחות, צריך לתת לו את המפתחות ואת הזמן.
לגמרי, זה האיש שצריך להיות מכבי חיפה בשנים הקרובות, לא צריך להיבהל גם אם יהיו עונות פחות טובות איתו. עד כה העונה הוא עושה עבודה גרועה, ועדיין זה האיש שצריך לקבל את המפתחות למועדון הזהShocking4U אמר:לשמור עליו בכל מחיר. אני מאמין באיש הזה. גם לראות את התגובה וקור הרוח שלו היום במסיבת עיתונאים על אצילי. זה האיש שיכול להוביל אותנו להצלחות, צריך לתת לו את המפתחות ואת הזמן.