ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
greenguy אמר:אני מסכים איתך שהוא בירידה משמעותית ושהוא משדר פאניקה בערך כמו שדוס סנטוס שידר בזמנו בהגנה
אבל עדיין הסגל הזה זה סגל כל כך בינוני ולא מאוזן,מה אפשר להוציא מהם?
hezildo אמר:אני לא רואה סיבה למה לא בזין שלו לאמן.
הוא אחרי חופשה ארוכה, במועדון שהוא אוהד, עם מוטיבציה להצליח ולהוכיח שהכשלון שלו בכוכב האדום היה חד-פעמי. יש לו כל הסיבות
לבוא עם רצון ואנרגיה, פשוט לפעמים יש עונות שלא הולך + הנהלה חרא שדפקה אותו עם הסגל.
גם אחרי האליפויות שלו עם ב"ש היו לו שנתיים בינוניות, זה יעבור.
אם בעונה הבאה שוב ידפקו אותו עם רכש הוא צריך ללכת הביתה בעצמו לפני שהכישלון נופל עליו.
greenguy אמר:אני הראשון שרוצה צוות זר איכותי,אבל ההיכרות עם ההנהלה העצלה שלנו ספק גדול שדבר כזה יקרה.
אם היו אומרים לי שבמקום ברק מגיע צוות זר אני קונה עכשיו.
אבל זה לא יקרה, לא עד שתחליף בעלים
lemmacantor אמר:hezildo אמר:אני לא רואה סיבה למה לא בזין שלו לאמן.
הוא אחרי חופשה ארוכה, במועדון שהוא אוהד, עם מוטיבציה להצליח ולהוכיח שהכשלון שלו בכוכב האדום היה חד-פעמי. יש לו כל הסיבות
לבוא עם רצון ואנרגיה, פשוט לפעמים יש עונות שלא הולך + הנהלה חרא שדפקה אותו עם הסגל.
גם אחרי האליפויות שלו עם ב"ש היו לו שנתיים בינוניות, זה יעבור.
אם בעונה הבאה שוב ידפקו אותו עם רכש הוא צריך ללכת הביתה בעצמו לפני שהכישלון נופל עליו.
לא בזין שלו לאמן פה. לגבי בכלל לא הייתי נחרץ כל כך. יש לי עבורך 3 סיבות + הופעה בצ'מפיונס למה זה ככה.
ושאותו דבר היה בב"ש.
greenguy אמר:אני הראשון שרוצה צוות זר איכותי,אבל ההיכרות עם ההנהלה העצלה שלנו ספק גדול שדבר כזה יקרה.
אם היו אומרים לי שבמקום ברק מגיע צוות זר אני קונה עכשיו.
אבל זה לא יקרה, לא עד שתחליף בעלים
שלא יקרה. לי זה לא משנה. אתם יודעים אני מאוד מאוהב בדעות של עצמי. אני עומד על כך, הקשר עם בכר מאולץ ולא צריך להמשך.
Apoc אמר:דיי ברור לי שהוא יהיה פה עונה הבאה עם מנהל מקצועי אחר. מאחל לו ולנו שיראו את ההבדל כי מבחינת אימון נטו הוא לא שם העונה.
greenguy אמר:לצערי הרב נראה אבוד לגמרי מאמנים זוטרים עושים לו בית ספר והוא גם לא לומד מטעויות.
עדיין משאיר אותו עונה הבאה לא חושב שיכול להיות יותר גרוע