• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
תגובות הזויות.

הגענו ל8 מצבים ב1 על 1 במשחק הזה, לא מצליחים להבקיע ומקבלים גולים מכלום וטעויות אישיות של שחקנים.

התכונן נהדר למשחק, החילופים היו הגיוניים.

הוא באמת לא אשם שדין דוד זה למלם שרמוטה
אבל הוא כן אשם שהוא הרכיב אותו מלכתחילה ולא נתן למלמד לפתוח

Daniel123 אמר:
הוא באמת לא אשם שדין דוד זה למלם שרמוטה
אבל הוא כן אשם שהוא הרכיב אותו מלכתחילה ולא נתן למלמד לפתוח
כל תכנית המשחק עבדה מצוין. הוא רצה את השליחות והמהירות ותנועות העומק של דין והכל עבד כשורה. לא יודע על מה אפשר להתלונן

lemmacantor אמר:
כולל אנסימבה.
חבל שהוא לא העלה את קורנו במקום. סייף היה לא טוב, קיבלנו גול גם באשמתו, זה הסגל, מתישהו תבין

זוכר את אותם גולים שקיבלנו על טאלב גם באליפויות ואף אחד לא אמר שבכר גמור

צריך להיות ענייני, היום משחק מצוין

בסדר אתה תמשיך להסביר על הרכבים ובסוף הוא יקבל את המכתב שלו. עדיף שיקרה מחר, מאשר בינואר 26.

KevinDurant אמר:
תגובות הזויות.

הגענו ל8 מצבים ב1 על 1 במשחק הזה, לא מצליחים להבקיע ומקבלים גולים מכלום וטעויות אישיות של שחקנים.

זה לא עובד ככה.
פעם אחת שזה קורה זאת סטיית תקן.
אם זה קורה כמה פעמים אז יש בעיה.
מכבי חיפה לא יודעת לשחק אם המשחק עומד ולא יודעת כמעט לחטוף כדורים.
לדעתי זה סגל שבנוי גרוע יש כאלה פה שאומרים שזה המאמן.
אבל יש דבר אחד נכון, לא מצליחים לנצח קבוצות פלייאוף עליון.

NOSFERATU ZODD אמר:
KevinDurant אמר:
תגובות הזויות.

זה לא עובד ככה.
ברור שתתקשה לנצח קבוצות טובות, זה יותר הגיוני.

אנחנו קבוצה מאוד מוגבלת כמו שאמרת, כל משחק לגופו עם הטעויות שלו ובכל משחק גדול זה חוזר על עצמו: מגיעים למצבים, לא מצליחים לנצל ובסוף חוטפים גול משטות בצד השני

lemmacantor אמר:
בסדר אתה תמשיך להסביר על הרכבים ובסוף הוא יקבל את המכתב שלו. עדיף שיקרה מחר, מאשר בינואר 26.
אני לא מסביר הרכבים, בדיוק להפך. בסגל הזה לא משנה איך תעלה.

KevinDurant אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
KevinDurant אמר:
תגובות הזויות.

זה לא עובד ככה.

אנחנו קבוצה מאוד מוגבלת כמו שאמרת, כל משחק לגופו עם הטעויות שלו ובכל משחק גדול זה חוזר על עצמו: מגיעים למצבים, לא מצליחים לנצל ובסוף חוטפים גול משטות בצד השני

לא ייתכן שקבוצה צריכה יותר מ3 שערים בשביל לנצח כי מתעקשים על משהו שלא עובד.
ג'אבר ועלי לא עובדים יחד בהרכב או בכלל.
תהיה אמיץ לך לנוער תעלה את חרמש , תשנה משהו.
אבל לא ייתכן שזאת גזרת גורל להמשיך עם שחקנים שלא פוגעים וכולם בשקט.

הסגל הזה שווה הרבה יותר מאשר 2/21 מול הגדולות.
וכל ההפסדים האלה היו על בכר עם הרכבים הזויים וניהול משחק הזוי, אי אפשר לברוח מזה.
היום הוא באמת הכין טוב את הקבוצה אבל לא ידע להתאים את עצמו תוך כדי המשחק וזה משהו שקורה לו קבוע מתחילת העונה

KevinDurant אמר:
lemmacantor אמר:

זה שנחלש, אבל ניתן לאימון בסיסי. יש פה כישרון. הסגל לא מתאים לעמידה כזו גבוהה. מאמן צריך לעבוד על סדר בהגנה ובהתקפה, לא סתם לשלוח את כולם למעלה בבלגן. בכר לא איש מקצוע. נקודה. הזוי שזה לא ברור לך.

NOSFERATU ZODD אמר:
KevinDurant אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
זה לא עובד ככה.

לא ייתכן שקבוצה צריכה יותר מ3 שערים בשביל לנצח כי מתעקשים על משהו שלא עובד.
ג'אבר ועלי לא עובדים יחד בהרכב או בכלל.
תהיה אמיץ לך לנוער תעלה את חרמש , תשנה משהו.
אבל לא ייתכן שזאת גזרת גורל להמשיך עם שחקנים שלא פוגעים וכולם בשקט.
נכון, זה באמת לא הגיוני שמקבלים גולים רכים כאלה בלי הפסקה וכל משחק זה חוזר על עצמו.

בנוער אין כלום וגם חרמש זה לא סיפור גדול למרות שיכול להיות שהייתי הולך עליו.

עלינו בכל מערך וכל דרך וכל שיטה אפשרית במשחקים נגד הגדולות, אין פה שום קיבעון או התעקשות על משהו שלא עובד

כובע קש אמר:
הסגל הזה שווה הרבה יותר מאשר 2/21 מול הגדולות.
וכל ההפסדים האלה היו על בכר עם הרכבים הזויים וניהול משחק הזוי, אי אפשר לברוח מזה.
היום הוא באמת הכין טוב את הקבוצה אבל לא ידע להתאים את עצמו תוך כדי המשחק וזה משהו שקורה לו קבוע מתחילת העונה
לגבי הסטטיסטיקה של 2/21, 1000%

אני לא חושב שכל ההפסדים היו על בכר עם הרכבים הזויים וניהול משחק הזוי.

אני חושב שמהמשחק נגד ב''ש בטרנר היינו שקולים בכל המשחקים עם משחק שחוזר על עצמו פעם אחר פעם: פותחים טובים, מגיעים למצבים, מחמיצים, מקבלים גולים הזויים או מטעויות אישיות ומפסידים את המשחק.

אני חושב שבכללי יש לנו מאצ' אפ לא טוב במשחקים האלה אבל אין ספק שבשורה התחתונה הסטטיסטיקה הזאת רעה ולא הגיונית.

אני חושב שההכנה הייתה מעולה, המחצית הראשונה הייתה מצוינת, במחצית השנייה נראינו קצת פחות טוב והחילוף של סברינה היה מצוין והוסיף הרבה.

אין לי שום תלונות על המשחק הנוכחי. גם החילוף של נסימבה היה הגיוני בהתחשב ביכולת והעייפות של סייף (שגם עלה בעצמו בגול)

lemmacantor אמר:
KevinDurant אמר:
lemmacantor אמר:

זה שנחלש, אבל ניתן לאימון בסיסי. יש פה כישרון. הסגל לא מתאים לעמידה כזו גבוהה. מאמן צריך לעבוד על סדר בהגנה ובהתקפה, לא סתם לשלוח את כולם למעלה בבלגן. בכר לא איש מקצוע. נקודה. הזוי שזה לא ברור לך.
הכישרון פה מוגבל ובעמדות ספציפיות. לא יכול להיות שיש לך 2 עשיריות כמו סבע ורפאלוב ובאגפים אין לך כלום. לא יכולים להיות שיש לך 4 בלמים טובים על הנייר ומגנים כמו סייף ואלימלך. שוער כמו כיוף.

כיוף, סייף ואלימלך זה שחקנים של קבוצת פלייאוף תחתון והם מושכים אותך חזק למטה.

אני רואה סדר בהתקפה וקבוצה שמבקיעה הרבה שערים (היום הגענו ל8 מצבים איכותיים מול שוער, לא בעיטות לסטטיסטיקה), היה לחץ בסדר.

אני מודע למגבלות של הקבוצה, אתה מתעסק בסיסמאות שוב ושוב.

לאלימלך אחלה כישרון, סייף שחקן כלבו. כיוף? תן צ'אנס לסולטני. מה אתה לא רואה שהמשחק שלנו מקרי לגמרי וחסר כל סדר? שהשחקנים לא בעמדות נכונות? אין לנו אימון בסיסי.
מה אתה מצפה שיקרה בקיץ? שיבנו סגל כזה שיסתיר את בכר? זה לא יקרה. דרושה בנייה נכונה, אבל דרוש גם אימון בסיסי. בכר מינואר 2023 לא מאמן אף אחד.
רק בלגן במגרש. רק עצבים. אני מדגיש, זה היה עוד עם סגל מעולה.

lemmacantor אמר:
לאלימלך אחלה כישרון, סייף שחקן כלבו. כיוף? תן צ'אנס לסולטני. מה אתה לא רואה שהמשחק שלנו מקרי לגמרי וחסר כל סדר? שהשחקנים לא בעמדות נכונות? אין לנו אימון בסיסי.
מה אתה מצפה שיקרה בקיץ? שיבנו סגל כזה שיסתיר את בכר? זה לא יקרה. דרושה בנייה נכונה, אבל דרוש גם אימון בסיסי. בכר מינואר 2023 לא מאמן אף אחד.
רק בלגן במגרש. רק עצבים. אני מדגיש, זה היה עוד עם סגל מעולה.
כן, אלימלך אחלה כישרון שירד ליגה שנה שעברה בהפועל פ''ת ואין לו שום יסודות של מגן.

סייף שחקן כלבו ובינתיים הוא שחקן באנקר בהרכב של מכבי חיפה ובדיוק ככה זה נראה.

לגבי סולטאני באמת היה צריך לתת לו צ'אנס, אין שום דבר להפסיד, כיוף שוער רע.

אני מצפה שבקיץ הבא לשם שינוי ובניגוד לשנתיים האחרונות יביאו שחקנים טובים ומשם דברים טובים יקרו.

נו אבישי ז'אנו וגוסטבו בוקולי גם ירדו ליגה ואז חתמו אצלינו. מה זה שייך?

עדיין לא הבנתי מה התוכנית לקיץ עם בכר? מה הציפיה?

lemmacantor אמר:

פשוט מאוד. לשדרג את הסגל בעמדות הרלוונטיות. זה לא קשור לבכר בכלל, בסגל הנוכחי אף מאמן לא יצליח.

להתחיל עם שוער ו6 טובים

KevinDurant אמר:
lemmacantor אמר:

פשוט מאוד. לשדרג את הסגל בעמדות הרלוונטיות. זה לא קשור לבכר בכלל, בסגל הנוכחי אף מאמן לא יצליח.

להתחיל עם שוער ו6 טובים

ומה עם לאמן? הסגל הנוכחי בר אימון למצב שאפשר להראות כקבוצה בכל משחק ליגה. אולי בשביל זה צריך סגנון קצת יותר מסודר.

lemmacantor אמר:
KevinDurant אמר:
lemmacantor אמר:

להתחיל עם שוער ו6 טובים

ומה עם לאמן? הסגל הנוכחי בר אימון למצב שאפשר להראות כקבוצה בכל משחק ליגה. אולי בשביל זה צריך סגנון קצת יותר מסודר.
אני חושב שהסגל הנוכחי בעיקר מוצף בשמות שלא משקפים את היכולת שלהם וכמו שאמרתי לא מאוזן בשום צורה ומאוד מגביל.

תוסיף לזה את העבודה הרעה שנעשתה בקיץ (גם באשמת בכר) עם שחקנים בכירים כמו סונדגרן, קורנו ופיירו שעזבו לקראת סוף החלון וזה שהביאו 2 זרים באמצע ספטמבר באיחור והכל מתחבר יחד לעבודה רעה.

איך שאתה מכין את המצעים שלך זה איך שאתה הולך לישון ומכבי חיפה (שפה אני מאשים את בכר יותר מהכל) הכינה את המצעים בצורה הכי רעה שאפשר ומשם זה כדור שלג שכבר קשה לעצור.

חזרה
למעלה