• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
זה היה מהיר.
סליחה מלכתחילה שפיטרו אותך.
אני באמת שמח, אני פשוט אוהב אותו.
זה כל כך לא מובן מאליו שהוא חזר, היה יכול בכיף להגיד לשחר לא, לשבת בבית והכסף היה ממשיך לזרום ע״פ החוזה.
רק תבינו כמה הוא אוהב את המועדון.
המון בהצלחה ברק איש יקר 💚🤍

ירוק בנשמה, עשו טעות בקיץ טוב שהחזירו אותו.
עדיין חושב שהוא המאמן הטוב בארץ, ועדיף על כל אופציה אחרת

אין צורך בנושא חדש, יש לנו את השרשור העתיק יומין הזה סרוקד

בכר הוכיח שהוא לא יודע לבנות קבוצה. גם פה וגם בכוכב.
מצד שני הוא על הפיירול.
המינוי שלו נכון רק אם הוא יהיה עד סוף העונה ולא יהיה מעורב בבחירת השחקנים בינואר. אחרת זה פשוט לחזור על אותה טעות משנה שעברה.
ואם כבר בכר, אז לא עם עובדיה ורפאלוב, לפחות שיהיה מנהל מקצועי נורמלי ומנוסה שיבחר את השחקנים.

לא אופטימי לגבי המהלך הזה
מה שכן החזרת מאמן שפוטר 5 חודשים לפני זה קלאסי לקבוצות שממנות מאמן כמו ניר ברקוביץ

Adi81 אמר:
לא אופטימי לגבי המהלך הזה
מה שכן החזרת מאמן שפוטר 5 חודשים לפני זה קלאסי לקבוצות שממנות מאמן כמו ניר ברקוביץ

המהלך עצמו לגיטימי ונכון. אין טעם לשלם לשלושה מאמנים בעונה גמורה.
המבחן יהיה בינואר - האם יצליחו לבנות כאן משהו שיוכל להיות בסיס לצמרת בשנה הבאה? האמת שאני פסימי.

הוכיח את האהבה שלו למועדון ואת זה שהוא נטול אגו.
נשאר רק לאחל בהצלחה ושלא יחזור על טעויות העבר

הוכיח שלא יודע לבנות קבוצות, ולתחושתי מאמן טוב ככל שיהיה, הסגל שחקנים שלו השנה מוגבל, בטח בחלק ההתקפי, ולצערי אני בספק אם יצליח לעשות משהו ללא חיזוק בינואר.
בקדנציה האחרונה שלו שחר די הוכיח שלא ממש ספר אותו (עם שחרור של שחקני מפתח שבוע לפני פתיחת השנה).
נקווה שהפעם זה יהיה שונה (למרות שאין לו חוזה לעונה הבאה אז יש סיכוי שבינואר שוב לא ממש יתחשבו בדעתו).

לא יודע למה אבל למרות הכל שאני רואה תמונה מהאימון עם ווייזי, צרפתי וברק עולה לי זה חיוך ואני מקבל רוגע כזה שיש על מי לסמוך, ולא איזה תמונה של הלא יוצלח מרחובות

אוהב אותו מאוד וחושב שעשה פה דברים גדולים אבל לא חושב שאף מאמן מסוגל להצליח עם הסגל הנוכחי ועוד כשהוא על הקווים הציפיות גדולות אפילו יותר.

הרבה בהצלחה

KevinDurant אמר:
אוהב אותו מאוד וחושב שעשה פה דברים גדולים אבל לא חושב שאף מאמן מסוגל להצליח עם הסגל הנוכחי ועוד כשהוא על הקווים הציפיות גדולות אפילו יותר.

הרבה בהצלחה

בוא נגיד שאף אחד לא חושב שזו קבוצה לאליפות או קרוב לכך. וזה לא משנה מי על הקווים. גם ברק.

מה שנשאר מהעונה הזאת זה לנסות להשיג כרטיס לאירופה, לעשות משהו בגביע, לבנות את השלד של העונה הבאה, לחבר את הקהל לקבוצה (מה שלא היה כאן בשנה וחצי האחרונות). לנסות לשחק כדורגל עם יותר יוזמה.

את כל הדברים האלה ברק מסוגל.
עם חיזוק נכון בינואר(לא עושים מהפכות בינואר. אבל 2 החתמות איכותיות יכולות לשדרג פלאים) אפשר גם לנסות לתת עוד פוש לקראת החלק האחרון של העונה.

ברק לא פראייר ולא טיפש. הוא יודע שהוא לא בנה את הקבוצה הזאת. והוא יודע שהיא רחוקה מאוד מכל מה שהיה לו כאן או בבאר שבע. ולכן אני מאמין שהוא עשה תיאום ציפיות עם כולם בהקשר של הסגל. ומניח שזה רק משיקולי ענייני החוזה.

זו פעם ראשונה שברק מגיע לקבוצה באמצע עונה. הייתה עוד פעם אחת בקריית שמונה כשהוא היה עוזר מאמן של גילי לנדאו שפוטר, והוא החליף אותו. אבל שוב, אז הוא היה עוזר מאמן, זה משהו אחר. כעת זו פעם ראשונה שהוא נכנס לקבוצה שהוא לא מכיר כביכול. למרות ההיכרות עם חלק מהשחקנים. וגם מהבחינה של ברק זה אתגר עבורו. גם לענות לכל אלו שאומרים שהוא לא יודע לבנות, ויודע רק לקחת קבוצות מוכנות ולעשות להם סטפ קדימה. והסגל הנוכחי רחוק מלהיות מוכן. רחוק מאוד.

בשורה תחתונה, ההנהלה, ברק וגם הקהל צריכים להבין איפה אנחנו נמצאים ולהסתכל בטווח הכי קצר שיש כרגע. ושוב. זה גם מסביר את ענייני החוזה.

Daniel123 אמר:
הוא צריך להחזיר את עופרי ארד ונטע לביא בינואר.

בוא נחזיר גם את רז מאיר וסאן מנחם
לא ייאמן שאתה אומר להחזיר את שני אלה אבל אתה לא חפסיק להשתלח בסק, וגומר שחקנים אחרים אחרי משחק בודד שלהם

השאלה שלי היא כזו.
הקבוצה הזו אמורה לבנות את עצמה. עשו לנו מעין תיאום ציפיןת כזה שהמטרה היא לייצב הרכב, לא?
אבל מי אמור לבנות את הקבוצה?
עובדיה? שכל מילה מיותרת?
רפאלוב? שחקן פעיל עד לפני שלושה חודשים?
בכר? שנכשל פעמיים בשנציים האחרונות בבניית קבוצה, בשתי קבוצות שונות?

אין לי בעיה עם ברק כי הוא על הפיירול וזה יחסוך לשחקנים שצריך להביא לפה בינואר, אבל מי בדיוק יביא אותם? על מי אפשר לסמוך?

זה מודל עירוני טבריה לא של מכבי חיפה.

Ganjot אמר:
Daniel123 אמר:

לא ייאמן שאתה אומר להחזיר את שני אלה אבל אתה לא חפסיק להשתלח בסק, וגומר שחקנים אחרים אחרי משחק בודד שלהם

לא הבנתי את ההשוואה.
סק מבחינתי בלם אוברייטד, תופס מקום של זר ואפשר להביא משהו יותר טוב ממנו.
הוא מיצה פה כבר, נתן עונה אחת טובה וזהו.
עופרי ארד ונטע לביא ישראלים איכותיים שצריכים להיות במכבי חיפה.
המטרה צריכה להיות שכמה שיותר ישראלים טובים ישחקו פה.
לא הבנתי בכלל מה אתה משווה שחקנים כמו רז מאיר וסאן מנחם לעופרי ארד ונטע לביא.

Daniel123 אמר:
Ganjot אמר:
Daniel123 אמר:

לא הבנתי את ההשוואה.
סק מבחינתי בלם אוברייטד, תופס מקום של זר ואפשר להביא משהו יותר טוב ממנו.
הוא מיצה פה כבר, נתן עונה אחת טובה וזהו.
עופרי ארד ונטע לביא ישראלים איכותיים שצריכים להיות במכבי חיפה.
המטרה צריכה להיות שכמה שיותר ישראלים טובים ישחקו פה.
לא הבנתי בכלל מה אתה משווה שחקנים כמו רז מאיר וסאן מנחם לעופרי ארד ונטע לביא.

סק בלם מדהים
רק תחשוב מה הוא עבר ברמה האישית שנה שעברה והנה הוא משתפר בחזרה
ולדעתי בלעדיו אנחנו חוטפים חמישיות ושישיות על ימין ועל שמאל

חזרה
למעלה