• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לראות אותו עם החיוך המביוש בראיון
פעם ראשונה שמתי לב שיש לו גומות סמאוהב

אם פעם שהיו לי ספקות לגבי הרכב פותח ודברים שאני לא מסכים. גם אם יעלה עם שון קשר אמצע ופיירו בלם אני אתן בברק ביטחון מלא שהוא יודע מה הוא עושה.

אנדרייטד! בטח פה בפורום.
אם הוא היה זר אנשים היו מעריכים הרבה יותר, הלוואי יישאר פה עוד המון שנים, מאמן ענק!!

ירוק רפואי אמר:
אנדרייטד! בטח פה בפורום.
אם הוא היה זר אנשים היו מעריכים הרבה יותר, הלוואי יישאר פה עוד המון שנים, מאמן ענק!!

אני לא חושב שהוא לא מוערך ואפילו להיפך, הוא די קונזצנוס פה בפורום.
עונה שעברה הוא סבל מזה שלא היו מגנים וחלוץ עם נוכחות, הוא ניסה המון פעמים להמציא את המשחק ולהתחכם.

השנה הוא ידע מה לעשות וזה נראה נפלא.
מכבי חיפה קבוצה עוצמתית מאוד השנה עם מאמן ברמה גבוהה.

דווקא בגלל שהוא מוערך יש ציפיות בשמיים ממנו. אני תמיד אומר שהוא שווה אימון בליגות דרג ב' של אירופה.
בגלל הציפיות שלי, אני חושב שבעונה שעברה היו לא מעט דברים מוזרים בעבודה שלו. היא לא הייתה כזו גדולה.
הקיץ השתדרגנו ורק שימשיך כך. אין עוררין על יכולות טקטיות שלו. לא בליגה של אף מאמן ישראלי אי פעם אפילו קרוב.

הכנה נוראית שלו למשחק, גם פתח במערך לא מתאים וגם באנו בגישה מסריחה למשחק. טוב שהוא הבין את הטעויות ותיקן במחצית.
אני מקווה שהוא יפיק לקחים מהמשחק הזה, מול הכוכב אין מקום לטעויות כאלה.

בתאלכס היה צריך להגמר בחמישיה לטובתנו היינו טובים יותר בראשונה וגם בשניה ללא עוררין
סבלנו קצת מחוסר מזל

מחצית שניה סוף סוף שלישית אמצע, אבל חיפשנו להרוג את המשחק והגישה היתה קצת איטית בכוונה.
עדיין עם השליטה יכולנו לתת עוד שניים לפחות ברגוע ושוב לא נכנס

סומך עליו באלף אחוז שיכין אותנו לכוכב האודם בצורה הטובה ביותר

אני חושב שהוא קיבל החלטות נכונות לקראת המשחק היום. היה חשוב לבחון שחקנים שאמורים להיות חלק אינטגרלי מהסגל.

קיבלנו את המסקנות הנדרשות לגבי ארד ולגבי קישור בלי מוחמד. ידע להגיב מהר ולתקן את הליקויים כדי למנוע סיכונים מיותרים.

בסוף בכל יום אחר שהוא לא היום, לא היינו מפסידים את המשחק הזה. כמות ההחמצות שלנו הזויה.

יש לי תחושה שמה שקיבלנו בסוף נקבל גם בגומלין
בונקרררר

זה יהיה שילוב של זה למשחק בחראיסקקי

בכר כמדיניות לא משחק בונקרים (וטוב שכך).
אין לנו סגל בשביל לשחק בונקר, וראו את זה היטב אתמול.

אנחנו נבוא לשחק מבוקר כמו מול אולימפיאקוס בחוץ.
אולי תהיה מחשבה לשחק עם שלישיית אמצע אגרסיבית על חשבון החלוץ השני

הכל תלוי בכשירות ובפציעות של השחקנים, בכר יתאים את סגנון המשחק לפי מי שיהיה כשיר.

RakMaccabi31 אמר:
יש לי תחושה שמה שקיבלנו בסוף נקבל גם בגומלין
בונקרררר

זה יהיה שילוב של זה למשחק בחראיסקקי

אם הוא יעלה בבונקר אנחנו עפים בהשפלה לא סתם
אין לנו קבוצה לבונקר ואין לנו אופי של בונקר

איזה מאמן חלום. החזיר את הצבע הירוק לחיים אחרי שהיה קבור עמוק עמוק באדמה.
תודה שאתה המאמן שלנו אני סומך עליו 1000 אחוז.

אני לא חושב שהוא יעלה לגומלין כדי לשחק בונקר,כבר ראינו כמה פעמים שמכבי חיפה לא יודעת לשחק בונקר, וגם עושה רושם שהכוכב יודעת לשחק נגד בונקר כי ככה משחקים מולם בליגה.

לדעתי בכר יעלה עם הרכב מבוקר ואמצע חזק, משהו בסגנון שהוא עלה מול רוסטוב.

אם בטעות הוא עושה שלב בתים אלופות זה המאמן הכי טוב שכף רגלו דרכה בישראל. טקטיקן ברמה הכי גבוהה שיש. אם אנחנו מגיעים לקיץ הבא עם ליגת אלופות ואליפות ביד אני בהחלט חסר מילים.

GKagelmacher אמר:
אם בטעות הוא עושה שלב בתים אלופות זה המאמן הכי טוב שכף רגלו דרכה בישראל. טקטיקן ברמה הכי גבוהה שיש. אם אנחנו מגיעים לקיץ הבא עם ליגת אלופות ואליפות ביד אני בהחלט חסר מילים.

זה תהיה העונה הכי גדולה בהיסטוריה של קבוצה ישראלית

GKagelmacher אמר:

זה האתגר היחיד שנשאר לו בארץ, אבל גם אם לא, זה מזמן כבר ככה.

ירוק זה אני אמר:
אני לא חושב שהוא יעלה לגומלין כדי לשחק בונקר,כבר ראינו כמה פעמים שמכבי חיפה לא יודעת לשחק בונקר, וגם עושה רושם שהכוכב יודעת לשחק נגד בונקר כי ככה משחקים מולם בליגה.

לדעתי בכר יעלה עם הרכב מבוקר ואמצע חזק, משהו בסגנון שהוא עלה מול רוסטוב.
בפעם האחרונה שהיה בפליאוף של האלופות, עלה בנוקר נגד מאריבור, חטף גול ולא הספיק לחזור.
זה בראש שלו, הוא גם אמר את זה.

בבאר שבע הייתה לו חוליית הגנה וקישור שאפשרה לשחק בונקר.
שחקנים כמו לואי טהא, צדק וויטור שיודעים לשחק עמוק, בנוסף לאוגו והובאן.

במכבי חיפה אין שחקנים בסגנון הזה, אפילו ההגנה שלנו נבנית מתוך מחשבה על צורת משחק התקפית (תמיכה בלחץ גבוה ומהירות)

חזרה
למעלה