• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא צוות מקצועי ברק בכר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
יש מצבים יותר קורצים מאחרים, לא תמיד גול מגיע ממצב קורץ

אם אתה מגיע למשחק לארבעה מצבים קורצים כאלה של XG גבוהה. זה די והותר בדרכ ואמור להספיק. והנה אפילו אתמול זה הספיק

מבחינתי יש לו אחריות גדולה על ההפקרות ההגנתית של המחצית השנייה.
מלכתחילה ברור שהמתפרצות של הקריה מאוד מסוכנות מול קו ההגנה שלנו, שלא מסתדר איתן. אבל כשאנחנו כבר מצליחים לעלות ליתרון במחצית השנייה, למה לא להגיב ולהוריד טיפה את קו ההגנה במקום לשחק כל כך גבוה?
בייחוד כשדקה לפני הגול, קרית שמונה עקצה אותנו במצב זהה לחלוטין שלא הפך לגול רק במזל.

הוא פשוט לא הגיב למה שהתרחש על הדשא, לא שלח שום סיוע להגנה

Judokan אמר:
מבחינתי יש לו אחריות גדולה על ההפקרות ההגנתית של המחצית השנייה.
מלכתחילה ברור שהמתפרצות של הקריה מאוד מסוכנות מול קו ההגנה שלנו, שלא מסתדר איתן. אבל כשאנחנו כבר מצליחים לעלות ליתרון במחצית השנייה, למה לא להגיב ולהוריד טיפה את קו ההגנה במקום לשחק כל כך גבוה?
בייחוד כשדקה לפני הגול, קרית שמונה עקצה אותנו במצב זהה לחלוטין שלא הפך לגול רק במזל.

הוא פשוט לא הגיב למה שהתרחש על הדשא, לא שלח שום סיוע להגנה
זה לא רק ששיחקנו גבוה, זו מחלה שאנחנו לא נרפאים ממנה.
אנחנו לא יודעים להפוך לקבוצה קומפקטית שנועלת את האמצע.
יש ים שטחים ומרווחים בין ההתקפה להגנה ואין שום סיבה שלא נדע לסגור אותם אחרי שעולים ליתרון.
עוד משהו- חלק מההפקרות זה ששחקנים המשיכו לחשוב התקפה - 2 דוגמאות-
רז מאיר מבצע עקיפה על אצילי- לאן אתה רץ? תשאר בעמדה הנסוגה שלך ותניע כדור.
ציבוטה-
רץ עם הכדור בלי שכל ומאבד- כנ"ל - תניע, תתמסר.

מהרגע שבכר הגיע אנחנו קבוצה שלא יודעת לעמוד הגנתית בשום צורה

הרס את כל מה שמולנסטיין, לוזון ורוטן בנו אתה אומר

צחוק בצד, זו כבר פעם שלישית העונה שמול קבוצה נחותה אנחנו עובדים קשה כדי להוביל, ואז לא יודעים לשמור על זה עם הפקרות הגנתית.
נס ציונה, חדרה וקרית שמונה אתמול. וזה באמת לא ברור, כי ראינו מול יובנטוס שהקבוצה יודעת להדק את השורות כשצריך ולא לתת את המרחקים האלה.

אחרי הגול של שרי אתמול, אני עדיין לא מצליח להבין למה היינו צריכים לשחק עם 9 שחקנים בחצי של ק"ש במקום להרגיע מעט את המשחק ולצמצם שטחים.

זה קרה גם בשנים עברו. הקבוצה אוהבת להחמיץ הרבה מצבים מה שמייתר את המאמץ בעצם.

lemmacantor אמר:

לא יודע, לא זכורים לי בשלוף מקרים כאלה משנה שעברה. ברגע שעלינו ליתרון, בטח יתרון מוקדם, זה לרוב היה מתפתח לדריסה.

Judokan אמר:
lemmacantor אמר:

לא יודע, לא זכורים לי בשלוף מקרים כאלה משנה שעברה. ברגע שעלינו ליתרון, בטח יתרון מוקדם, זה לרוב היה מתפתח לדריסה.

היה פחות אבל היה.

Judokan אמר:
צחוק בצד, זו כבר פעם שלישית העונה שמול קבוצה נחותה אנחנו עובדים קשה כדי להוביל, ואז לא יודעים לשמור על זה עם הפקרות הגנתית.
נס ציונה, חדרה וקרית שמונה אתמול. וזה באמת לא ברור, כי ראינו מול יובנטוס שהקבוצה יודעת להדק את השורות כשצריך ולא לתת את המרחקים האלה.

אחרי הגול של שרי אתמול, אני עדיין לא מצליח להבין למה היינו צריכים לשחק עם 9 שחקנים בחצי של ק"ש במקום להרגיע מעט את המשחק ולצמצם שטחים.
אין מה לעשות, יש הבדל שאתה משחק בצ'מפיונס ליג נגד יובנטוס ופסז לבין משחק חוץ מול ריינה, ק''ש וירושלים.

חסרים בסגל שחקנים איכותיים ורעבים מהספסל שיבואו ויגידו לבכר במשחקים כאלה: תראה אותי, אני טוב ומוביל, מגיע לי דקות.

בינתיים כל מי שעולה מהספסל עושה בדיוק ההפך (למרות מגמה די חיובית של צ'יבוטה בשבועות האחרונים)

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:

אין מה לעשות, יש הבדל שאתה משחק בצ'מפיונס ליג נגד יובנטוס ופסז לבין משחק חוץ מול ריינה, ק''ש וירושלים.

חסרים בסגל שחקנים איכותיים ורעבים מהספסל שיבואו ויגידו לבכר במשחקים כאלה: תראה אותי, אני טוב ומוביל, מגיע לי דקות.

בינתיים כל מי שעולה מהספסל עושה בדיוק ההפך (למרות מגמה די חיובית של צ'יבוטה בשבועות האחרונים)

אבל אלה שני דברים לא קשורים. סבבה שיש בעיה עם המחליפים שחסרים ו/או לא מתפקדים, אבל מה זה קשור לעובדה שבמצב של 2:1 במגרש קשה כמו קרית שמונה לא צריך לשחק באמוק עם 9 שחקנים בחצי המגרש של קרית שמונה ולתת להם במתנה סיטואציות שהרחקה סתמית נותנת להם שני מצבים לגול?

כנראה שבכר רצה לתת מהר את השלישי כדי לגמור את המשחק, אין הסבר הגיוני אחר.

יש הסבר הגיוני אחר - ניהול לא טוב של המשחק.
בכר הוא לא מאמן שמגיב מהר למה שקורה על המגרש

אין לו משחק אחד העונה בליגה עד כה שהוא באמת נותן בו הצגה.

Apoc אמר:
אין לו משחק אחד העונה בליגה עד כה שהוא באמת נותן בו הצגה.

קשה להכין את הקבוצה כמו שצריך למשחקים כשיש לך אימון אחד לפני המשחק.
העונה לא רק שיש לנו את העומס של ליגת האלופות, יש גם את הצפיפות בגלל פגרת המונדיאל.
עונה יוצאת דופן ועד כה אני חושב שהוא עושה עבודה טובה בהינתן הכלים שעומדים לרשותו.

פורסם בספורט5 שריינגרס רוצים אותו. לדעתי זה לא שדרוג על מכבי חיפה ולראייה הם בקמפיין משמעותית פחות טוב משלנו באלופות. אם אני הוא אני לא עוזב את מכבי חיפה הנוכחית בשביל ריינג’רס

ואן ברונקהורסט מאמן סתמי. ג'רארד הצליח בריינג'רס והתקדם הלאה.

lemmacantor אמר:
ואן ברונקהורסט מאמן סתמי. ג'רארד הצליח בריינג'רס והתקדם הלאה.
התקדם כי הוא ג׳רארד ויש לו שם סקסי. ריינג’רס הנוכחית לא טובה משמעותית ממכבי חיפה.

היא לא קבוצה טובה ממכבי חיפה אבל זה מועדון ענק ומפואר, איצטדיון של 50 אלף איש. בשנה שעברה היו בגמר הליגה האירופית, זאת קפיצת מדרגה עבורו.

חזרה
למעלה